• Anne69

    Brudar i Lund sommar - 08?

    Jeenny
    nedsläppt med lockar låter så fint.
    Jag vet inte om det är en åldersgrej...kanske skitfånigt. Men jag har fått för mig att jag är för gammal för att ha håret nere, att det liksom är något som lite yngre brudar har. Är jag mossig i mitt tänkande tjejer?

  • Anne69

    GUD så många fina frisyrer....gillade en hel del där....kunde ju sitta och klicka i all evighet....

    Nu är det lunch...kommer tillbaks sen med mer inlägg

  • Anne69

    Har röstat!!

    Men GUD....priset var väl ändå kommentaren om att du Anja ska köpa en klänning som du även kan använda sen...suck.....mammor....visst ibland är det bra att tänk praktiskt men SÅ praktiskt.....dont think so!!!

    Jag var först inne på att kanske låna pengar till vårt bröllop men Anders var helt emot detta så vi sparar som sagt 10 000 varje månad...alltså...det känns om man så säger...
    Vi får ett bidrag av min mamma, men anders familj har fortfarande inte sagt hur mkt dom kommer att bidra med. Fattar dom inte att hela vår planering är i BEHOOOOV av att veta. Då kanske vi skulle ha råd att beställa fina kort...jag e ju urkass på pyssel. Skulle bara se ut som om något en 5 åring hade gjort om jag skulle försöka mig på att göra ngt själv...suck.
    Så jag vill vet NU, men Anders vill inte pressa dom...så vi fortsätter att spara som små grisar och jag kan endast fönstershoppa...inte kul!

    Får ni andra bidrag, om jag får fråga=?

  • Anne69

    Ninni
    Jag vill inte heller vara krullikrullsöt...men gärna vacker som en dag om det går att fixa fram
    Var på ett bröllop och brudens smikös hade satt ett par st lösögonfransar uti ögonvråna....resultatet var supersnyggt...långa naturliga förförande sveeepande fransar.
    Det vill jag också ha!!!

  • Anne69

    Anja
    JAg hade nog gett minst 500 kr i present. Vi kommer ju precis som ni önska oss pengar/ett bidrag till vår resa. Vi skulle ha svårt att komma iväg annars...
    Jag kan förstå hur du resonerar Ninni, det kan säkert kännas lite halvtrist att ge pengar. Men vi är ju två vuxna som har träffats, två hem som slås samman till ett...vi har så mycket saker redan att häften står på vinden Vi kommer att ha en resedagbok så att alla kan se vad vi gör för pengarna som vi har fått. Typ..."Idag var vi på Spa i Malaysia, lite bilder på Anders mer lera i ansiktet, tack snälla ni utan er hade detta inte varit möjligt"...ja något i den stilen, så kanske våra vänner känner att dom verkligen bidrog till ett livslångt minne för oss.
    Skulle det sedan visa sig att det är några som absolut inte vill ge oss ett bidrag i form av pengar så har vi så klart förståelse till detta och blir glada för det dom istället väljer att ge oss (även om vi i ärlighetens namn har det mesa vi behöver).

    Jag har själ våndats över hur vår önskan kommer att tas emot, men förhoppningsvis så blir det inget liv i luckan...

  • Anne69

    Hej tjejer
    Här går man på toa och tror att inget ska ha hänt under den tiden...så fel jag hade
    kuL!!!

  • Anne69

    Vi ska ha
    2 brudnäbbar (mina barn) egentligen för stora för att kallas brudnäbbar men jag har redan...
    2 tärnor (min bästa vän och hennes 18 åriga doter som är som en dotter till mig med)
    2 marshalkar...Anders bror och hans bästa vän...
    Så det lär bli trånt där framme *ler*
    mÅNGA VA?

  • Anne69

    Bröllopssupé förgyller faten, anmäl gärna om du ej tål maten

    Kanske?

Svar på tråden Brudar i Lund sommar - 08?