• Brudar i Lund sommar - 08?

  Mån 4 jun 2007 09:37 Läst 49590 gånger Totalt 581 svar
  Mån 4 jun 2007 09:37

  Hejsan!!

  Är det ngn mer än jag som ska gifta sig sommaren 08 och kommer från Lund?

  Skulle vara hur kul som helst med lite Lundabrudar här inne på BT.

  Hör av det så kan vi hjälpa varandra med lite tips!

 • Talula­h
  Visa endast
  Mån 4 jun 2007 09:53 #0

  Hej Anne!

  Jag bor utanför Lund och vi har inte satt ett definitivt datum än, men om ekonomin tillåter vill vi ha bröllopet nästa sommar annars får vi skjuta på det lite. Men det kan ändå vara kul att dela ideer och tips! Har ni bestämt datum?

 • Mån 4 jun 2007 18:50 #0

  Hej la79

  Vi håller precis på a sätta ett datum. Det hänger mkt ihop med vilken lokal vi ska ta osv.....
  Men det lutar åt den 30 aug 2008, absolut inte senare iallafall...
  Hoppas att ni också sätter datum till sommaren 2008 tills dess får vi ju stötta varandra
  JAg håller med dig om att det är sjukt mkt pengar som skall fram
  Vi sparar 5000 var varje månad för att ha råd att gifta oss...det blir inte mkt pengar över till annat om man så säger....
  Vad har du för tankar när det gäller ert bröllop, stort, litet, var osv?

 • Ninni7­5
  Visa endast
  Mån 4 jun 2007 21:05 #0

  Hej på Er,
  Vi planerar också att gifta oss nästa sommar och har bokat kyrka och lokal till den 14/6.

 • Talula­h
  Visa endast
  Mån 4 jun 2007 21:33 #0

  Hej!

  Jag har så mycket tankar så ibland snurrar det llite väl snabbt! :) Jag har iallafall kommit fram till att ett litet bröllop inte kommer funka. Min släkt är stor och det finns så många vänner jag vill bjuda. Det kommer minst bli 100 inbjudningar.

  Vi kommer med stor sannolikhet köra på borgeligt. Det är en ganska ny tanke, .tidigare var jag ganska inkörd på att det skulle vara i kyrkan, men jag vill ha en mer "nära" känsla..inte så stelt och pampigt om du förstår vad jag menar. Om det inte blir utomhus så blir det nog i ett mindre kapell eller liknande. En sak som är lite speciell är att vi kommer ha vigseln efter middagen. Alltså vi kommer anlända till till middagen och sen ha vigseln kanske runt 22.30 med marschaller och massa ljus. Vad tror du om det? Jag tror det kan bli en riktigt mysig stämning.

  Gud...vad jag babblar men det kan verkligen vara skönt att få ner tankarna ibland.

  Hur har ni tänkt er? Berätta gärna!

  Kram Ia

 • Tis 5 jun 2007 08:45 #0

  Hej Ninni och la79

  Ninni: Kul med en Lundabrud till!!!
  Välkommen!
  Vilken kyrka och lokal har ni bokat?
  Så härligt att iallafall ha gjort det!!!
  Vi står fortfarande och velar....än hit och än dit. Tror jag tänker för mkt på hur det "egentligen" SKA vara mer än vad JAG verkligen vill...känner ni igen er?

  la79: Jag tycker att det ni ska göra låter hur mysigt som helst. Så himla härligt att ha en övertygelse och sen bara köra på den! Det kan bli hur stämningsfullt som helst, nästan lite magiskt låter det...

  Vi kommer att bli ca 80 gäster, till 95% våra vänner och resten en pytteliten släkt och så klart mina två döttrar som jag har sedan ett tidigare förhållande (vi var dock inte gifta så detta är första gången
  Jag nästan önskar att jag kunde gifta mig i morgon...men det är lite att fixa innan, ja NI om några vet vad jag menar

  Någon mer än jag som märkt att BT är lite beroendeframkallande?

 • Tis 5 jun 2007 08:50 #0

  Klistrar in några rader jag skrev om lokal tidigare....

  Tjejer, är det fler än jag som drömmer om en bröllopsfest ute på landet men slott är för dyrt, Flädie är fullbokat osv...osv...?

  Då måste jag berätta om ett ställe som INTE ALLS är på landet, inte alls påminner om Flädie men där bemötandet var så fullfjädrat profssigt att jag kapitulerade totalt!!

  Restaurang Finn Inn i Lund.
  Ja jag vet det ligger uppe på Tuna, är en byggnad som till det yttre lämnar mkt övrigt att önska men det är trots det helt perfekt för oss. Då ska ni veta att jag verkligen fick kämpa med mina önskningar (jag är en sån där som i 15 år tid har hoppats, planerat och drömt om den dagen då jag ska stå brud, jag visste EXAKT hur jag skulle ha det....med andra ord, jag fick tänka om).

  Restaurangen drivs sedan massor av år av två bröder Christian och Rickard.
  Jag pratade med den yngre av dom, just nu kommer jag inte ihåg om det var C eller R, men killen var ett fullfjädrat bröllopsproffs. Han är en weddingcoordinator ut i fingerspetsarna och jag kommer att känna mig så himla trygg med att ha festen hos dom.

  Priset är superbra, vill jag så bakar han in "fri bar" i priset, han "lövar" hela stället, fixar alla blommor som jag vill ha, dukar i det färgtema som jag har valt, har en fin innergård som han smyckar och där gästerna får sin välkomstdrink och där skålen för brudparet tages.
  Han fixar tårtan, 3 rätters, liveband om vi vill, DJ i frack om vi vill, superprofssig serveringspersonal, nyrenoverad lokal, egen dansavdelning, ny ljusanläggning (party party), vi får dansa till 02.00 (det var viktigt för oss, då våra vänner älskar att dansa och nog inte vill gå hem redan 01.00), levande ljus både inne och massor utomhus, trådlösa mikrofoner...ja listan kan göras lång.

  Jag blev bara så himla glad över bemötandet...det är ju en stor dag tjejer och man vill ju så himla mycket...

  Ett stort PLUS är att det ligger i stan och vi behöver inte tänka på transport för våra gäster

  MEN vi har INTE bestämt oss än....usch, drömmen om bröllopsfest på landet hägrar fortfarande, men skulle det inte gå så är detta ett mkt BRA alternativ..

 • Talula­h
  Visa endast
  Tis 5 jun 2007 08:55 #0

  Anne69
  BT är galet beroendeframkallande. Kastar mig framför datorn det första jag gör! Man är väl lite galen, men det är ju såå roligt!
  Ibland skulle jag önska att jag inte hade så stor släkt och att de inte var så trångsynta när det gäller bröllop...(de är gamla och religiösa...not a good combination:)). Men då är också en sen vigsel en bra lösning för då kan tanterna gå hem och lägga sig sen..tror inte de kommer svänga runt på dansgolvet precis.

 • Talula­h
  Visa endast
  Tis 5 jun 2007 09:00 #0

  Anne69

  Låter ju som ett mycket bra alternativ..även om jag vet precis vad du pratar om...jag har också planerat så länge jag kan minnas. Man vill ju ha någon som förstår just hur viktig denna dagen är.

  Får ni ett paketpris för alltihop? Har ni smakat maten?

 • Talula­h
  Visa endast
  Tis 5 jun 2007 09:21 #0

  Anne69: Du som också planerat länge...:)..du har inte gamla Amelia Brud & Bröllopstidningar liggandes hemma?

  Dumma jag lånade ut mina och de kom aldrig tillbaka.

 • Tis 5 jun 2007 10:09 #0

  la79
  Jag har ett nytt jobb, borde slå alla med häpnad och vara hur allert som helst...så vad gör jag istället? Hänger på BT som värsta stalkern....suck
  Måste skärpa mig snart.....
  Eller?

  Ja vi får ett paket pris, för ALLT och då menar jag verkligen ALLT så vill dom ha 650 - 700 kr per pers. Då behöver vi inte ens bry oss om ngt, dom fixar allt, just kick back and relax...

  Vi har inte provsmakat maten än men jag har varit och ätit där innan och det är superbra!!

  Klart att jag har HAFT en massa bröllopstidningar....men sorgligt nog för något år sedan så kom jag till den förhastade insikten om att jag nog aldrig skulle komma att bli gift, så jag slängde alla....nu har jag fått börja om från början med mitt samlande...så tyvärr, inga gamla tidningar kvar...slängde säkert en 70 st.....

  Var skulle ni vilja vara ngnstans?

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll