• Talula­h
    Äldre 4 Jun 09:53
    109722 visningar
    581 svar
    581
    109722

    Brudar i Lund sommar - 08?

    Hej Anne!

    Jag bor utanför Lund och vi har inte satt ett definitivt datum än, men om ekonomin tillåter vill vi ha bröllopet nästa sommar annars får vi skjuta på det lite. Men det kan ändå vara kul att dela ideer och tips! Har ni bestämt datum?

  • Talula­h
    Äldre 4 Jun 21:33
    #0

    Hej!

    Jag har så mycket tankar så ibland snurrar det llite väl snabbt! :) Jag har iallafall kommit fram till att ett litet bröllop inte kommer funka. Min släkt är stor och det finns så många vänner jag vill bjuda. Det kommer minst bli 100 inbjudningar.

    Vi kommer med stor sannolikhet köra på borgeligt. Det är en ganska ny tanke, .tidigare var jag ganska inkörd på att det skulle vara i kyrkan, men jag vill ha en mer "nära" känsla..inte så stelt och pampigt om du förstår vad jag menar. Om det inte blir utomhus så blir det nog i ett mindre kapell eller liknande. En sak som är lite speciell är att vi kommer ha vigseln efter middagen. Alltså vi kommer anlända till till middagen och sen ha vigseln kanske runt 22.30 med marschaller och massa ljus. Vad tror du om det? Jag tror det kan bli en riktigt mysig stämning.

    Gud...vad jag babblar men det kan verkligen vara skönt att få ner tankarna ibland.

    Hur har ni tänkt er? Berätta gärna!

    Kram Ia

  • Talula­h
    Äldre 5 Jun 08:55
    #0

    Anne69
    BT är galet beroendeframkallande. Kastar mig framför datorn det första jag gör! Man är väl lite galen, men det är ju såå roligt!
    Ibland skulle jag önska att jag inte hade så stor släkt och att de inte var så trångsynta när det gäller bröllop...(de är gamla och religiösa...not a good combination:)). Men då är också en sen vigsel en bra lösning för då kan tanterna gå hem och lägga sig sen..tror inte de kommer svänga runt på dansgolvet precis.

  • Talula­h
    Äldre 5 Jun 09:00
    #0

    Anne69

    Låter ju som ett mycket bra alternativ..även om jag vet precis vad du pratar om...jag har också planerat så länge jag kan minnas. Man vill ju ha någon som förstår just hur viktig denna dagen är.

    Får ni ett paketpris för alltihop? Har ni smakat maten?

  • Talula­h
    Äldre 5 Jun 09:21
    #0

    Anne69: Du som också planerat länge...:)..du har inte gamla Amelia Brud & Bröllopstidningar liggandes hemma?

    Dumma jag lånade ut mina och de kom aldrig tillbaka.

  • Talula­h
    Äldre 5 Jun 10:23
    #0

    Anne69:

    Hahaha..underbart att höra om sköna prioriteringar! Du kommer säkert lyckas på nya jobbet ändå..

    Tråkigt med tidningarna..men så är det ju...har man släpat runt grejerna i åratal blir man less till slut.

    Men priset...650-700 per pers...det är ju billigt! På vissa ställen får man ju bara maten för det priset! Inte dumt!

    Vi har inte bestämt än var vi ska vara men det finns vissa krav/önskemål.

    Vill kunna ta med dricka själv för jag vill kunna bjuda gästerna på det.

    Kunna dansa hela natten..

    MEN..jag vill inte ha bygdegårdskänslan men lågt i tak och trångt.

    Jag har också funderat på Flädie, det verkar fint och till vettiga priser, men då får jag boka snart....annars är jag inne på Karlskrona skärgård (min släkt kommer därifrån). En önskan jag har är att kunna anlända med båt till middagen och så står alla gäster och väntar där och det är så själva bröllopet startar eftersom vi vill ha vigseln efter själva middagen.

    Babbel babbel...:)

  • Talula­h
    Äldre 5 Jun 12:00
    #0

    Anne69:
    Hur ser Finn Inn ut innuti? Högt i tak? Fönster? Terrass?

    Du kan inte tänka dig september då? Det brukar ju vara fint i september också nu för tiden. Lite gula och röda blad kan ju vara det finaste som finns.

  • Talula­h
    Äldre 5 Jun 12:10
    #0

    Anne69:
    Det kommer säkert bli kalasbra! Var inne och kollade på FinnInns hemsida men fanns inte så många bilder på själva festlokalen. Men eftersom ni kommer undan billigare så kan det ju vara värt att lägga lite mer krut på dekoration och dukning. Det viktigaste är att man kan skapa en trevlig o mysig stämning och killarna där verkade ju vara bröllopsexperter!

  • Talula­h
    Äldre 5 Jun 12:18
    #0

    Hej Beckie!

    Såg att du också hade gjort spray tan..på en annan tråd! Gjorde du det i Malmö? Jag har gjort det på derma crema i malmö ett par ggr och är väldigt nöjd.

    Hur långt har du kommit i bröllopsplanerna annars?

  • Talula­h
    Äldre 5 Jun 12:19
    #0

    Anne69:

    Ja...fatta hur mycket vi kommer sitta här när det närmar sig.....hahah..eftersom vi sitter här MYCKET redan nu!

    Bli inte av med jobbet bara..då blir det jobbigt.. :)

  • Talula­h
    Äldre 13 Jun 11:27
    #0

    Hej
    Oj Oj vad det har hänt grejer här! Tranesgården såg fin ut Anne69..så nu kommer såklart frågorna från mig...har ni fått nåt pris på lokalen? Kan man ta med egen dricka? Har de egen restaurang?

    Kul att ni hittat en lokal!! :) Men som redan är sagt..man får nog bestämma sig när man är klar...annars blir man det aldrig.

  • Talula­h
    Äldre 13 Jun 14:06
    #0

    Anne69

    Låter ju fantastiskt bra!! Låter som det är trevliga lokaler och att det är tillmötesgående personal är ju också oerhört viktigt.
    Jag blir väldigt sugen på att åka dit och titta själv. Men jag frågar dig ändå..du har kanske svar på vissa frågor. Vet du hur många gäster vandrarhemmet tar? Hur många gäster är ni på ert bröllop? Dvs..jag är nyfiken på hur många personer som går in sittandes på övervåningen du beskrev.
    Priset var ju också bra! Sååå spännande! Har ni bestämt er nu?

Svar på tråden Brudar i Lund sommar - 08?