• Anne69
    Äldre 4 Jun 09:37
    109714 visningar
    581 svar
    581
    109714

    Brudar i Lund sommar - 08?

    Hejsan!!

    Är det ngn mer än jag som ska gifta sig sommaren 08 och kommer från Lund?

    Skulle vara hur kul som helst med lite Lundabrudar här inne på BT.

    Hör av det så kan vi hjälpa varandra med lite tips!

  • Svar på tråden Brudar i Lund sommar - 08?
  • Anne69
    Äldre 23 Jul 14:25
    #0

    Ninni75
    Skönt att se att det finns gamla rävar kvar här inne

    Vi får verkligen hoppas att "vår" sommar inte blir lika blöt som denna.....
    Ett lätt duggregn på sin bröllopsdag...ja det kan jag klara...men inte ett tropiskt skyfall....lite trist. Spec med tanke på att vi kommer att ha ett tredagarsbröllop med en massa uteaktiviteter..
    Hmmm....
    Anti-regndanstips någon?

  • Ninni7­5
    Äldre 23 Jul 15:10
    #0

    Jag trotr att vi kan luta oss tillbaka för visst kan det väl inte blir en likadan sommar två år i rad......inte ens i Sverige......eller ;) ?????????

  • Ninni7­5
    Äldre 2 Aug 19:10
    #0

    var har alla Lundabrudar tagit vägen. Är det sommarvärmen som tar musten ur er...... ;)

  • Anne69
    Äldre 3 Aug 09:02
    #0

    Finns en lundabrud kvar iallafall... :-
    Skönt att ser att du Ninni är kvar iallafall..
    Jag är säkert på att vi alla kommer ut ur våra skrymslen under augusti månad iallafall...
    hur går det med allas planer?

  • Ninni7­5
    Äldre 3 Aug 18:40
    #0

    tänker på bröllopet mest hela tiden men får liksom inte tummen loss till några beslut..........känns på ett sätt skönt att det är en del månader kvar.... själv då??

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 3 Aug 22:36
    #0

    Hej

    Jag är Lundabrud och gifter mig den 19 juli 2008 :)

    Har inte läst igenom er tråd ännu, blev bara så glad när jag såg att den fanns.

    Hängde här inne rätt mycket i vintras men har haft fullt upp med så mycket annat (utbildning, jobbsökande osv) i flera månader nu att jag inte haft tid att hålla till här så mycket.

    Ska läsa lite mer nu och se vad ni skrivit här inne :)

    Kul att ha hittat hit!

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 3 Aug 23:00
    #0

    Nu har jag läst igenom allt ni skrivit. Kul :)

    Kan ju berätta lite om vårt bröllop ju, när jag ändå är igång.

    Vi gifter oss i Klosterkyrkan (den som ligger bakom stationen) och kommer ha festen i AF-borgen, som jag bokade redan för ett halvår sen :D Det gäller ju att vara ute i tid ;)

    Vårt färgtema är vitt och rosa och bröllopsresan kommer, i den mån pengarna räcker att gå till Karibien, vilken av öarna eller om det blir en kombination har vi ännu inte bestämt.

    Buketten kommer troligtvis bestå utav callor och liljor (en av sorterna ska vara rosa och en vit, men jag vet inte vilken som ska ha vilken färg ännu, svåra val ;) )

    Har en bröllopsblogg www.anjasbrollops.blogg.se om någon vill titta.

    Har massor av kilon att gå ner sedan mina två sista barn (har tre barn som är 7, 3 och 2 år) och har 20 kilo att gå ner till bröllopet. Det känns rätt tufft men det SKA gå. Jag vill se ut som jag brukar när jag gifter mig. :)

    Kul att se att så många hade skrivit om AF-borgen. Själv har jag varit student i många år men trots detta ALDRIG satt min fot på en studentfest i AF-borgen, så bröllopet får ingen studentkänsla för mig ;) :D Kan förstå om det inte känns så kul för dem som varit där mycket, men det är ju superbra lokaler och just att man får ta med egen dricka och att man får röja loss till kl.07 på morgonen osv känns toppen!

    Matpriserna är ju oxå superbra. Vi har valt en buffé där varje person kostar 350 kr, vilket är ingenting (haha, ni förstår vad jag menar).

    Vi kommer ha runt 90 gäster och ha festen barnfri. Någon mer som har barnfri fest?

    Vad gäller klänning har jag ännu inte en aning. Vet bara att jag vill att den ska vara stilren, ingen avancerad gräddbullevariant ;) utan troligtvis m tunna axelband m pärlor på eller en sådan utan axelband som slutar ovanför bysten.

    Jag är lite förtjust i glitter och bling bling så lite sånt hade ju varit fint.

    Håret ska jag ha uppsatt där bak i stora fina lockar typ. Jaja, allt det där finns det bilder på i bröllopsbloggen som jag skriver för att senare kunna kolla tillbaka på hur min smak förändras under resans gång. Sedan jag började skriva där i januari så har jag redan ändrat mig hur många gånger som helst och det lär bli fler.

    Kommer att sy upp klänningen från scratch och ska vänta in i det längsta med det så att jag är säker på att inte hinna ändra mig precis innan den stora dagen ;)

    har ni någon susning om vad ni vill ha för smycken? Har ni tänkt på festprogram och inbjudningkort och sånt?

    Jag beställde tre olika provkort från www.calligraphen.se alldeles nyss. Ska bli kul att se om de är fina. Annars hade jag tänkt pyssla med dem själv men jag tror att det kommer bli lite för jobbigt och ta lite för mycket tid och tålamod och uthållighet är inte min starka sida :D

    Så nu har jag nog verkligen spillt ut ALLT jag kan komma på om mina bröllopsplaner. Har inte kommit längre än att boka lokal och kyrka men det är ju en bit på väg. :)

    Inne på sommarbrudar 2008 (en annan tråd här på BT) har de flesta redan fixat både skor, klänning, inbjudningskort osv så där känner jag mig ganska efter ;) )

    Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan i säng. Jobbar hela helgen.

    Är förresten socionom och jobbar i Lund, sambo m min stora tonårskärlek som jag träffade och blev tillsammans med när jag var 16. Är idag 33 så det var ju rätt länge sen nu! Har tre barn tillsammans, pojke, flicka, pojke. Bor på Östra Torn.

    hej så länge och god natt

    Anja :)

  • Ninni7­5
    Äldre 4 Aug 20:02
    #0

    Hej Anja och varmt välkommen !! Underbart att läsa om din planering, kikade även på din blogg - fin fin !!

    .....jag kände det nästan som om det var jag som skrev din berättelse, ;) är själv 32 i år, socionom och tillsammans med min ungdomskärlek sedan 16 år tllbaka. Ska ha rosa och vitt som färgtema.....

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 4 Aug 22:02
    #0

    Ninni

    Nej men vad kul... :) Så roligt att kunna utbyta tankar och idéer med dig :) och alla er andra.

    Men just det där med färgtema och hur man kan låta det gå igen i både vigsel och fest osv är ju perfekt om man kan bolla med någon annan :)

    Var var det ni skulle vigas och ha fest? Minns ej allt jag läste igår.

    :)

    Låter ju onekligen som att vi har en hel del gemensamt :)

  • Ninni7­5
    Äldre 5 Aug 14:11
    #0

    Vi är sedan något år tillbaka bosatta i Löddeköpinge och kommer att vigas i Lödde Kyrka. Festen tar plats i Alnarpsparken. Vi är "gamla" Lundabor så turerna har varit många innan vi bestämde oss för detta upplägget.

Svar på tråden Brudar i Lund sommar - 08?