• Ninni75

    Brudar i Lund sommar - 08?

    Hej på Er,
    Vi planerar också att gifta oss nästa sommar och har bokat kyrka och lokal till den 14/6.

  • Ninni75

    Hej på Er,
    Så mycket matnyttigt denna tråd hade att erbjuda idag :) Det lät verkligen som ett oerhört bra alternativ med Finn Inn. Jag tycker att det varit oerhört svårt att bestämma lokal men vi fastnade för Alnarp till sist, mycket på grund av omgivningarna och att man fick ha med egen dricka (förutom kaffet som du var tvungen att beställa genom dem).

    Anne69; menar du att dricka och dj ingår i det "personpriset?" .....då kanske man måste tänka om!! ;)

  • Ninni75

    Anne69:
    Är september för sent tycker du? Vädret brukar ju faktiskt vara riktigt bra då.......kan gissa att det precis som för mig handlar lite om otålighet ;)
    se det positivt, Flädie är i och för sig underbart men det kostar massor.......

  • Ninni75

    hur hjälpa!?.......kanske med att påtala att du absolut inte kommer att ha ögonen för något annat än din man och alla som kommit för er skull - det är allt det andra som väger tyngst och dessutom kan man dekorera bort ganska mycket ;) *lyckades jag?* Jag känner mig själv sugen att udnersöka Finn närmare - hade de mycet ledigt till nästa sommar??

  • Ninni75

    Håller med dig Anne69; det har bara börjat och wow så roligt detta är!! Jobba på nu ;) så hörs vi!!

  • Ninni75

    Anne69: ALnarp har en lokalkostnad på 6000 kronor och sedan beställer man mat genom dem (menypris på ca 250-400) beroende på vad man väljer - se deras hemsida. Man kan även välja buffe om man vill det. Sedan tillkommer serveringskostnad på 125 kronor i timmen och där räknar de med 1 personal per 20 gäster, 10 kronor per person för kaffe eller te. Utöver detta tar man med egen dricka. Utslaget på antalet gäster vi ska ha tror jag att det blir en rimlig kuvertkostnad. Lokalerna är stora och fräscha, kanske lite icke ombonade, men jag tänker mig att den med alla gäster och den dekoration man har blir bra ändå. Det som känns positivt är att lokalen går att dela av med skjutdörrar så att personalen kan plocka bort middagsdisk och bord utan att man behöver se på. Under tiden serveras kaffe vid ytterligare bord i den "stora" salen. KOntentan av vårt besök är de eventuellt negativa aspekter vi kunnat se övervägs av de positiva. Miljön är ju också underbar och de menade att man kan servera fördrink utanför i parken - mysfaktor=hög!! :) Dessutom finns en stor veranda så om man har tur med vädret så kan delar av tillställningen ta plats där. Nu fick du nog ett väldigt svamligt svar, men kanske blev du lite klokare ;)

  • Ninni75

    Anne69; Stångby kyrka, nu blir jag riktigt nostalgisk....är uppvuxen i Stångby så där har man varit ett antal gånger ;) Bor ni åt det hållet?? Vi kommer att vigas i Löddeköpinge kyrka och jag ska ärligt erkänna att jag inte ägnat en endaste tanke på hur gästerna tar sig dit och hem. Räknar mer eller mindre med att det kommer finnas så pass många gravida, ammandes eller släktingar som vill ta bilen oavsett.......kanske borde man titta på detta... :) ... som sagt det är många bitar så även om det känns läääääääääääänge till nästa sommar behövs kanske den tiden ;)

  • Ninni75

    brud-feb-08; OM man anlitar AF-borgen, caterar man all mat då eller vad gäller ??

  • Ninni75

    Anne69; Låter riktigt mysigt med några dagar i Båstad. Ha det riktigt gottigt i sommarvärmen och på återhörande ;)

Svar på tråden Brudar i Lund sommar - 08?