• Ninni75

    Brudar i Lund sommar - 08?

    Anne69; Välkommen hem igen!! Jodå här planeras det på för fullt, tror dock inte att jag kommit till några nya beslut under månaden som gått men jag har tagit del av massor av inspiration och fått en massa tankar med mig.......

  • Ninni75

    Jag trotr att vi kan luta oss tillbaka för visst kan det väl inte blir en likadan sommar två år i rad......inte ens i Sverige......eller ;) ?????????

  • Ninni75

    var har alla Lundabrudar tagit vägen. Är det sommarvärmen som tar musten ur er...... ;)

  • Ninni75

    tänker på bröllopet mest hela tiden men får liksom inte tummen loss till några beslut..........känns på ett sätt skönt att det är en del månader kvar.... själv då??

  • Ninni75

    Hej Anja och varmt välkommen !! Underbart att läsa om din planering, kikade även på din blogg - fin fin !!

    .....jag kände det nästan som om det var jag som skrev din berättelse, ;) är själv 32 i år, socionom och tillsammans med min ungdomskärlek sedan 16 år tllbaka. Ska ha rosa och vitt som färgtema.....

  • Ninni75

    Vi är sedan något år tillbaka bosatta i Löddeköpinge och kommer att vigas i Lödde Kyrka. Festen tar plats i Alnarpsparken. Vi är "gamla" Lundabor så turerna har varit många innan vi bestämde oss för detta upplägget.

  • Ninni75

    Visst är kyrkor vackra. Växte upp i Stångby så just den kyrkan kan titulera lite av min hemkyrka (tillsammans med några till i det området) Vet flera som överväger just Stångby kyrka för att den är så vacker. Ska förresten på ett bröllop där under hösten. :)

    hoppas pannkakorna var till belåtenhet. ;)

  • Ninni75

    Jeenny; spännande värre!! du vet redan vad jag tycker om Alnarp ;)

  • Ninni75

    Anne69; personalvetare........inte så långt från socionomsfären då inte!! Har själv försökt få in en fot inom den branschen istället me det är oerhört tufft.....som på alla andra jobb.

    Var i helgen och tittade på klänning - det är en djungel och jag är nog mer som ett frågetecken nu än vad jag var innan. Det ter sig ganska enkelt när man sitter hemma framför datorn.........nåväl en del turer till olika affärer ska väl lösa det hela. Kommer nog att bryta min bestämda uppfattning att mannen min inte ska se klänningen förrän dagen D.......måste nog ha stöd av honom. ;)

    nu vankas lite lunch sen åker jag med kidsen till Bjärred för lite sol, lek och GLASS!!!

  • Ninni75

    lotta77; VÄLKOMMEN

    så skojsigt med alla nya brudar. Nu börjar vi bli en del Lundabrudar
    !!

Svar på tråden Brudar i Lund sommar - 08?