• Anne69
    Äldre 4 Jun 09:37
    110607 visningar
    581 svar
    581
    110607

    Brudar i Lund sommar - 08?

    Hejsan!!

    Är det ngn mer än jag som ska gifta sig sommaren 08 och kommer från Lund?

    Skulle vara hur kul som helst med lite Lundabrudar här inne på BT.

    Hör av det så kan vi hjälpa varandra med lite tips!

  • Svar på tråden Brudar i Lund sommar - 08?
  • Tina75
    Äldre 3 Sep 22:00

    Vet i och för sig inte om det är svart.......har tänkt mig dem som vita, eftersom de flesta av ställena är välkända och rimligen inte borde anlita svart arbetskraft...... eller är jag naiv ;) jag tror inte jag vill gräva så värst mycket djupare i detta (bäst att inte veta!!)...... ;)

  • AnneiL­und
    Äldre 3 Sep 22:09

    Tina, kan inte du tipsa mig om lite bra catering som kör trerätters och med bra personal till vettiga priser...om du vet några? Vår budget sprängs snart

  • Tina75
    Äldre 3 Sep 22:14

    Tyvärr har man inte riktigt koll på cateringfirmor som kör mat till Österlen. Men med tanke på att det hålls en hel del bröllop där Ni ska vara borde det finnas massor av tips att inhämta...... om du inte har samma otur som jag tycker mig ha.... Alnarp är fullbokat så gott som hela nästa vår/sommar och var det samma detta året ändå har det varit minst sagt trögt att få respons från brudpar som haft eller planerar bröllop där. Vet inte var alla gömmer sig ;) :) ;) :)

  • AnneiL­und
    Äldre 3 Sep 22:18

    Jag ska start en tråd för det ämnet och stöter jag på folk med info om Alnarp så hojtar jag till.
    Nu ska jag sova
    Sköt om dig!

  • Tina75
    Äldre 3 Sep 22:18

    nu börjar sambon plocka samman för kvällen, bäst och hänga på om man ska hinna prata med honom något idag. Ha det gott och sov sött!!

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 4 Sep 16:01

    Puuuhhh vad ni har skrivit flickor... :)

    Kommer tillbax ikväll med lite kommentarer till var och en för jag har typ redan glömt vad jag läst.

    vilken jä..la dag. Upp skittidigt, till dagis/skola m barnen, hem, måla färdigt en vägg, upp m sista tapetvåden i köket, röja båda sovrummen, fixa, städa som en galning, röja undan all smutstvätt, polish på parketten, gömma undan all skit som ej skulle synas, styla LIIIITE och sen kom mäklaren för att kolla lägenheten...

    Är nöjd med hans bedömning. Den lägenheten som såldes på området (den som slutade på 1.385 000 kr) lades ut för 925.000 och samma mäklarfirma, den vi anlitat, lägger ut vår för 950.000 för att den är finare, fräschare och mer renoverad :)

    Nu hänger mycket på hur snyggt vi lyckas göra här. Daniel har ringt banken idag och vi får ett extralån på 35.000 (YES)så att vi kan fixa de sista inredningsdetaljerna i hallen (nya trösklar, dörrhandtag) och lite fler saker till badrummet, en badkarsfront, toalettpappershållare, handdukskrokar, lite snygga handdukar, v-rumsmatta, matta i barnens sovrum, en gardin i köket (funderar på en helt rak kappa).

    Sedan det viktigaste av allt... Nya sängar till oss allihop!

    Mäklarn undrade nog var sjutton VI föräldrar sover, haha...

    Vi har ett sovrum med en våningssäng och en spjälsäng och ett rum med endast en spjälsäng för Daniel sover med de två äldsta och jag sover i soffan (enda stället jag kan ligga pga mina fogar :( ) så det gäller att jag verkligen provligger sängar länge, för att känna i fogarna om det ens går! Vi har köpt två sängar tidigare som vi fick sälja för jag kan helt enkelt inte ligga i dem, det gör så otroligt ont! :(

    men nu till det roliga :) (förutom att det nu är glänsande rent här hemma och en riktig njutning att vara här *asg*).

    Vi har ju blivit inbjudna att få komma till vårt nya radhus, gå in och mäta, titta och fotografera idag :) Kl.16.30 ska vi vara där och bli insläppta. Är ju bara 2 månader och 3 veckor kvar till inflytt, iiiiihhhh :)

    Innerväggar och trappa och sånt är uppe, men jag vet inte om kakel och klinkers är insatta i badrummen?? Jag vet att tapeter inte är uppsatta ännu men det ska bli så häftigt att få gå in, att få gå upp för trappan, gå in i rummen, se hur stora de är, mäta lite, tänka ut hur man ska möblera osv :) Undrar om de satt upp köksbänkar oc sånt???? eller om vår valnötsskiva som vi ska ha har kommit så man får titta på den.

    Materialet ligger nog nämligen i själva huset så man kan ju kolla på grejorna där :)

    Jag ska lägga in foton i kväll och lägga ut i min blogg om ni vill titta, fniss... Sånt här är ju så spännande, det känns som julafton för mig!

    Ååååhhh vad jag hoppas att vi får riktigt jä..la mkt för vår lägenhet :) Det kommer ju att betala bröllopet lixom!!! :)

    ni måste HÅLLA TUMMARNA stenhårt sen när budgivningen går igång!!! :)

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 4 Sep 16:08

    Kom på att jag nog inte berättat här inne om den där lägenheten som såldes här på området för nästan 1.4 miljoner. Den ligger på bottenvåningen precis som vår och det var många som budade på den som just ville ha en lägenhet på bv på detta området. Den var inte speciellt renoverad, originalkök m plastmatta, laminat i hall och sovrum, ljusa fräscha färger och så hade de gjort en fin uteplats m litet trädäck...

    Vi har ju lagt klinkers i hallen och har ett helt splajs nyrenoverat badrum, även vi laminat i sovrum och ljusa fräscha färger, vitt i kök (de hade knallgult men det var småcoolt).

    Tydligen så var det det där trädäcket som folk föll för + att de hade stylat ochhade det snyggt hemma lixom...

    Jag hoppas att även vi ska få till det så att här ser fräscht och snyggt och trevligt ut! Men var gör man av all skit... ;)

    Vi ska fylla förrådet där ute med grejor inför fotograferingen och visningen!

    Ååååhhhhh jag vill verkligen att denna lägenhet ska uppnå samma summor! Den såldes förra veckan så att dessa köpare (som ej fick den lägenheten) kommer att kontaktas av vår mäklare. Jag hoppas såååå att dom ska tilltalas lika mkt av vår lägenhet, trots brist på trädäck... Funderar banne mig på att tvinga daniel bygga ett trädäck, jag menar det är ju f..n inte så svårt och kostar ju knappast lika mkt som ett nyrenoverat badrum!

    Badrummet har ju kostat oss hur mkt som helst... visst borde väl ett skitsnygg badrum väga högre än ett trädäck, för visst ser väl folk ändå potentialen att de själva KAN BYGGA ett trädäck sen, eller???

    Vad tror ni? Själv hade jag ju definitivt fallit mer för ett snyggt, helfräscht badrum än för ett trädäck... hmmm kliar mig i huvudet ;)

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 4 Sep 16:09

    Shit nu kommer daniel och hämtar mig om tio minuter för att åka till radhuset, fniss.. fniss fniss

    helt upphetsad :)

    Jag har ju inte gjort mig iordning alls... skynda skynda...

    kram på er så länge. Återkmmer m foton sen!!!

  • Fru Eliass­on
    Äldre 4 Sep 21:31

    Hejsan jag är brud070825

    jag låvade lite bilder från mitt bröllop
    Kolla på min sida här så ser ni lite kort.
    kram på er och lycka till med planeringen

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 4 Sep 23:45

    anjasvillha.blogg.se/1188939738_radhuset.html

    Här är lite bilder från vårt radhus :) Ännu ej klart men det är på gång :)

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 4 Sep 23:46

    Fru Eliasson

    jag hittar inga foton på din sida? var ska jag leta, vill så gärna se :)

Svar på tråden Brudar i Lund sommar - 08?