• Anne69

    Brudar i Lund sommar - 08?

    Hejsan!!

    Är det ngn mer än jag som ska gifta sig sommaren 08 och kommer från Lund?

    Skulle vara hur kul som helst med lite Lundabrudar här inne på BT.

    Hör av det så kan vi hjälpa varandra med lite tips!

  • Svar på tråden Brudar i Lund sommar - 08?
  • Anja 19 juli 2008

    Med Asien menar jag inte olika öar och så, utan mest Thailand, Vietnam, Kambodja etc... Ingen av oss är så förtjust i asiatisk mat och maten är som sagt en STOR grej för oss. Den ska vara god. Vi vill väldigt gärna äta just den inhemska maten, inte en massa biffar m pommes osv, hehe... (även om det är vansinnigt gott ;) )

  • Anne69

    NEJ NEJ NEJ
    SKIT också....
    Varför jobbar jag på ett ställe so praktiserar fredagsgodis???
    Nu har jag mufflat så till den milda grad att jag mår illa. Noll karaktär!!!!
    Skit *hänger med huvudet, lätt illamående av allt socker*

  • Anne69

    www.mirihi.com
    kolla in den du... *ler*
    Karibien är fantastiskt!!

    Tänk bara på regnperioderna som växlar lite beroende på vart du ska åka.
    Vi var inne på Maldiverna eller Seyschellerna men det är faktiskt ganska dyrt där tycker jag, och lite av charmen för oss var att kunna unna oss lite extra lys på resan. Men kolla upp det ordentligt, att det ska vara dyrt där kaske mest är en skröna...vad vet jag...
    Hittade lite fakta om Maldiverna här på BT

    Men generellt kan man säga att de flesta öarna i Karibien har en bit till fastlandet och al mat måste lygas in, det är därför det kostar.
    Men det ÄR VERKLIGEN paradiset, löjligt vackert!!!

  • Anne69

    Flygas in...skulle jag skriva...skriver slarvigt som ni kanske märker

  • Anja 19 juli 2008

    Anne69

    Ska genast kolla länken...

    Vi ska åka i november. Det är ju inte orkanperiod då, inte heller regnperiod vad jag förstått. Annars har jag fattat det soma att det i karibien kommer snabba intensiva regnskurar när som på året men att de just är snabbt övergående så att man kan åka året om och att de inte stör så värst mycket utan tvärtom är ganska sköna och uppfriskande! Någon på nån tråd rekommenderade t.om att åka just när det är regnperiod pga att det är så skönt, haha...

    Aruba ligger ju utanför orkanbältet så dit kan man ju åka när som, men vi är nog inte så intresserade av just Aruba. De öar vi tittat mest på är Barbados, Antigua och St-Lucia. Jag tycker att Turks och Caicos eller hur det nu heter ser såååå underbart ut men det ligger ju längre upp mot Bahamas och är säkert svindyrt, för dit åker ju tydligen alla kändisar ;)

    Äh alla öarna är såååå fina men st-lucia som nog eg är min favorit och som verkar sååå fin med sina pistons och lite mer frodiga grönska har ju inte de där vita stränderna som jag längtar så efter så jag kommer nog faktiskt att välja bort det just på grund av detta.

    har du varit på några av öarna, vilka isåfall och vad tyckte du? Vilken skulle du helst åka till?

  • Anja 19 juli 2008

    Usch och fy för att vara illamående av socker. Varför gör man så? Jag är precis likadan... Man blir ju så arg på sig själv och det är ju knappt någon njutning ens, att äta sötsaker när man bara fått i sig lite grann. Ändå fortsätter man, haha...

    Mysteriet med människan... Varför får man aldrig nog???

  • Anja 19 juli 2008

    Anne69

    Jag fullkomligt DREGLAR över dessa bilder. Ååååhhhhhhhhhhh...

    Tror dock att vi vill vara lite närmre "händelsernas centrum" även om vi vill ha lugn och mys så vill vi kunna promenera i stan och gå på olika restauranger och strosa omkring lixom...

    Daniel sa att ett krav är bar i poolen *asg* men det är mest ett skämt (fast han tycker att det är sååååååååå trevligt ;) )

    Själv vill jag ligga på en solsäng under ett sånt där "vass"parasoll och bli serverad färglada kalla drinkar och bli underbart brun i hyn ;) och svalka mig i det lagom tempererade turkosa vattnet, suck. Det är så lång tid kvar!!

    Ärligt talat så längtar jag nog nästan mer efter resan än själva bröllopet i sig ;)

  • Anja 19 juli 2008

    Vart har ni andra tänkt åka på bröllopsresa :) Nyfiken!!!

  • Anne69

    Jag skulle också kunna tänka mig ligga under en parasoll och bara bli servad...men Anders är en sån där person som lägger stort fokus på att uppleva en massa också ha ha ha , jäkla skit. Jag hoppas på att kunna kombinera!!

Svar på tråden Brudar i Lund sommar - 08?