• Anne69

    Brudar i Lund sommar - 08?

    Jo en sak till...
    Ha ha ha
    )
    Jag bara skojar...

  • Anne69

    Hej!!
    Ny dag, min katt låg och fes hela natten och jag har nästan inte kunnat sova alls.
    Slutade med att jag stängde in henne i mina barns rum (barnen är hos sin papa) och försökte somna om. Då vaknade mina två kärlekskranka duvor som tyvärr har valt mitt fönsterbläck som kärleksnäste...suck!!!!
    Jag går omkring och fräser idag, blir sån utan sömn. Hoppas att jag sover bättre kvällen innan bröllopet!
    Hur är det med alla idag?
    KOm igen nu alla Lundatjejer!
    Vakna

  • Anne69

    Godmorgon Jeenny
    Nu ska jag hjälpa dig när det gäller val av lokaler!! Tänkte försöka iallafall...
    Vad står valet mellan, Alnarp och?

  • Anne69

    Asch...tusan, NEJ den känner jag faktiskt inte till.
    Vet bara att dom som har valt Alnarp har varit mkt nöjda efteråt...den kan kanske verka lite sliten, men med blomsterdekorationer så blir den så vacker!! Sen finns ju hela den sagolika parken, kan vara perfekt att fotograferas i också. Så behöver man inte åka så långt!
    Men som sagt jag känner inte till det andra stället, det är kanske ännu finare?

  • Anne69

    Jeenny
    Jag tycker bara att du ska slå till, lyssna till dig själv och boka NU. För tänk om det plötsligt skulle bli uppbokat på båda platserna? Det känns så mkt bättre när man väl har bokat, då kan man kicka tillbaks och liksom "Nu kör vi"...
    Vi velade också grymt mkt men sen så bara bestämde vi oss, orkade inte hålla på att väga för och emot i all evighet..
    Lycka till!!!

  • Anne69

    Ninni75
    Godmorgon, såg inte att du hade vaknat
    Själv är jag likt du själv ganska trött, det blir inte bättre av att jag är extremt hungrig och försöker banta bort några kilon....aptrist!!!
    Men som sagt sol i dag!!!

  • Anne69

    Anja74
    Långt och härligt inlägg!!!
    Ska skriva ett långt och smaskigt svar till dig snart,nu ska jag ha intervju och sedan ett kundbesök så VE OCH FASA jag kommer att vara bortkopplad från BT några timmar nu. Men sen har jag ett å annat att skriva om när det gäller folk som ligger och snooozar när man själv försöker sova!!!Skandal!!! Jag HATAR när Anders gör så....
    Så girlie, jag är på DIN sida!!!

    Men jag bor i stan, ni vet det där runda terracotafärgade huset vid botulfsplasten, där Tiger ligger och Gallerix.

    Nä nu ska jag ta på mig min professionella look och verka lite seriös!!

    See Ya all!

  • Anne69

    Fredag,¨fredag, fredag....Oiiiiiii
    ha ha ha, underbart!!
    Glad som en femåring varje gång!!

    Vänder mig såklart till er alla här inne med mitt inlägg men kommer att brja med att svara Anja på hennes smaskiga inlägg...

    Hmmm
    Du skriver fort människa
    Då sätter vi igång...
    Trimm....jajamensann, här ska trimmas, inte 20 kilo men väl 7. Hur då? Jo träning. Jag dör om jag inte får äta, Nutrilett, släng dig i väggen, har provat. det enda det resulterade i var en sjujäkla jojoeffekt, tappade muskler och blev sladdrigare än föru...Tack för kaffet!!!
    Klart att vi ska peppa varandra!! Alla här inne!!!

    Snooze...skrev om det innan, borde förbjudas, ohyfsat, när klockan ringer, upp och hoppa människa, ligg inte och stör en annan lyckligt lottad som får sova en timma längre. Så det så!!

    Sminktips...Tjejerna på Makeup store är supergulliga. Bli inte förskräckta av att dom sj'älva har ganska mkt smik på sig, det ingår liksom i jobbet men dom lyssnar, vet vad man passar i och är allmänt supergulliga.

    Dekorera kyrkan
    Nix, det ska jag inte, tror jag iallafall...den är vacker som den är...och sen vill man ju inte dra uppmärksamheten från det verkligt vackra....nämligen VI...ha ha ha , äsch..ja men ni fattar va? Det koster ganska så mycket och gör inte så mycket varken från eller till tycker jag. Då lägger jag hellre pengarna på att utsmycka vår festlokal till tänderna. det är ju där vi kommer att vara så många timmar!

    Bröllopsresa
    Vi åker till Bangkok, shoppar några dagar, upplever kaoset, dofterna, bor på lyxhotell till låga priser innan vi drar vidare på Thailands östra sida, ska bo i höga trädhus i jungeln, öluffa, varva lyxiga bungalows på stranden med enklare boende.
    Sedan drar vi vidrae till Malaysia och till de sagolikt vackra öarna Perhentians, där vi tar dyk.cert, äter grillad fisk på stranden, bor lyxigt och pussar på jättesköldpaddor
    Vi har valt att inte vända oss till ngn arrangör utan syr och knopar ihop vår resa själv. Dels blir det mkt billigare (sen älskar jag att planera) och vi har rest så mkt så jag känner mig dessutom trygg med ett eget upplägg. Jag är en gammal lufthäxa (flygvärdinna)!!

    Vi kommer att bröllops aktiviteter i dagarna tre fre - sön, och åker nog på måndag vig 16 tiden till bangkok.

    På vårt bröllop lämnar vi festen vid 0100, tror vi....vi kommer att gifta oss i en liten by ute på Österlen så vi kommer inte att åka långt för at bo på ngt lyxhotell på natten Vi kommer att få tillräckligt av den varan på resan sen. Men vi kommer att bo på ett litet pioreskt pensionat i närheten av där alla våra gäster skall bo.
    Er lösning Anja, verkar hur bra och mysig som helst!!!

    Äsch....nu skickar jag iväg mitt inlägg innan jag av misstag trycker på ngn knapp och allt raderas....

  • Anne69

    Det stora dilemmat med vår fest är att man bara får hålla på till 0100....det gnager...måste se om det går att muta sig till en extra timma. Vi är ju så MOGNA och kommer inte spela så högt...ha ha ...säkert...NOT!

  • Anne69

    Ngn mer än jag som tycker att det är extremt fuktigt ute? Eller är det bara kärringsvall?

Svar på tråden Brudar i Lund sommar - 08?