• Anne69

    Brudar i Lund sommar - 08?

    Tack för svaret och infon.
    Vi har ännu inte bestämt oss för kyrkan, men det lutar åt Stångbykyrka kanske...men även där har vi inte bestämt oss, Boseby är också fint men litet...vilken tar ni?

  • Anne69

    Stångby kyrka ligger i byn Stångby just utanför Lund. Hur många blir ni.
    Så fint med Domkyrkan...på krypavstånd till AF sen, perfa!! Mysigt också med ett vinterbröllop, har faktiskt aldrig varit på ett, har du? Då är det ju snart för er....vi ska vänta tills den 30 aug 08...Låååångt kvar

  • Anne69

    Hej på er alla

    Vilket väder!!!
    Gud, ngn mer än jag som önskar att man INTE satt på sitt jobb utan istället var med sin m2b på en filt i Västra Hamnen, Lomma eler ngt annat?

    Stångbykyrka....*ler*
    Ja jag har faktiskt inte varit inne i den men på bilderna såg den superfin ut och min bästa kompis när jag var lite bodde i Stångby så lite kontakt med bygden har jag ju iallafall

    Ninni, vi bor inne i Lund, så centralt som det går att bo helt enkelt. Drömmen om ett eget hus med en fantastisk trädgård finns ju...i så fall hade jag gärna haft en fest i den...men så är ju inte fallet

    Gällande AF, mat från Tegners, måste man ta alkohol därifrån också?

    Så många beslut...jag blir galen!!!
    Min Anders tycker nog att jag e helt slut i rutan, kommer nog att mörka lite för honom om hur många timmar jag lägger på BT

  • Anne69

    Nu åker jag till Båstad några dagar, vi hörs snart av igen!
    Må gott alla!
    Stora kramar Anne

  • Anne69

    Hej på er alla
    Hoppas att ni alla har haft en bra helg, vilket väder!!!!

    Det svänger fort i bröllopsvärlden..har fått nys om ett ställe på Österlen...jag tycker att det verkar hur fint som helst
    tranesgården, kyrka, feslokal och vandrarhen allt inom en snäv radie....
    Anders vet inte om det än, så honom måste jag först övertala....

    Känner ni till det tjejer?
    Stället alltså?

  • Anne69

    Hej Ninni och alla ni andra

    Vi har inte varit i kontakt med Alnarp än, vet faktiskt inte riktigt varför då det verkar vara fint. Kanske var det ngt med tiderna där, får man ha musik längre än till 0100? Nåja...det ger sig.

    I dag ska vi till Tranesgården och titta på lokalerna, vandrarhemmet och alla små kyrkor i närheten.
    Gud, jag är faktiskt nervös...fånigt!!!

    Har ni inte tittat på Tranesgården så rek jag det varmt!!

    Fotograf....ja just det, sån ska man ju också ha....eller hur viktigt är det med ett proffs? KAn man inte ha en kompis som är duktig, skulle inte det räcka? Nu sedan det är digitalkameran som regerar så känns det inte så noga längre...dåliga bilder kan lätt fixas till bra. Eller så är det kanske jag som är snål helt enkelt.
    Vårt bröllop är på god väg att spräcka 100.000 kronors vallen....dax att se över var man kan dra in...
    Vad har ni tänkt er med fotograf?

    Frågan gällande underhållning återkommer jag till, nu är det lunch som hägrar och jag tänker så dåligt på tom mage

  • Anne69

    Hej....
    GUD vad varmt det är, svårt att sova, svårt att jobba...vill bara vara på stranden..
    .

    Idag har jag varit på Tranesgården på Österlen, hittat både lokal, vandrarhem och kyrka. Slut i skallen, tittade på 10!!!!kyrkor....NU gäller det om den vi valt är ledig

    Supertrött
    Hoppas det är bra med alla
    Nu är det sova som gäller
    Natti

  • Anne69

    Ninni...det är ju hur galet som helst men jag tror faktiskt det
    Nu VÅGAR jag inte ens titta på Alnarp...
    tänk om man ångrar sig liksom

  • Anne69

    Hej brudfeb!!
    Ja det ligger nog mkt i det!!!
    Men jag är likadan när jag ska köpa vinterstövlar...kollar i varendra affär INNAN jag kan bestämma mig...och då är skorna ine lika viktiga som bröllopet...äsch, tusan det lät knäppt, men ni fattar va?

  • Anne69

    Hej Prettyjulia, la79, Ninni, brudfeb och alla ni andra. Nu kommer ett långt mail!
    Tack för alla tips när det gäller Tranesgården.
    Måste säga att jag föll som en fura (jag är normalt lite svårflörtad .-) ) igår när vi var där.
    Varma goa människor som ha stället. Hela vandrarhemmet är ju uppbyggt som en liten by, där alla ens vänner kommer att bo och hålla till. In till knuten finns stora grillar och fina grönområden där vi kommer kansta kubb, mingla och bara mysa på fredagen, vi kommer bjuda på hamburgare till alla och flakvis med öl i kvällssolen (måste vara sol....annars plan B)

    Tranesgården där vi ska ha själva festen ligger rakt över vägen och man går in genom en lövad båge längs med en liten stig fram till verandan på gården där alla ens vänner står. Där tar vi brudskålen och tänder marschaller till kvällen, där finns även utemöbler som kan komma väl till pass en ljummen sommarkväll.

    Väl inne i gården så finns det dels en stor glasveranda, vacker, vätter ut mot trädgården och uteplatsen, här ska vi nog ha dansen och baren senare på kvällen.

    En halvtrappa upp ligger den stora salen, avlångt, fräscht, lite lyxiga små lampetter längs med båda långväggarna som man kan dimma ner till lagom styrka.
    Här kommer vi att äta då vi tror att den blir för stor att dansa i (kanske inte om man har liveband, men det kommer nog inte vi att ha...får se), bäst att ha blir ett kortare honnörsbord och längre "tungor", alternativt runda bord.

    Det finns ett stort och välutrustat kök men en "proffsig" serveringsgång till rummen.

    Bakom set stora rummet finns även ett litet möblerat rum, kan vara bra om man har barnvagnar eller små barn med. Där kan de leka, sova eller bara dra sig undan om dom tröttnar på de vuxna.

    Kostnad då?
    Att hyra Tranesgårdens glasveranda, köket samt det stora matrummet kostar 2500 kr, vill du ha tillgång till ytorna redan dagen innan tillkommer 500 kr, samma gäller om man vill ha lokalerna dagen efter 500 kr till.

    Nä nu får jag sluta skriva...
    Nu väntar jag spänt på era åsikter istället
    Kram

Svar på tråden Brudar i Lund sommar - 08?