• tree

    Stockholmsbrudar nya kompisar 4

    hej alla! sedan nummer 3 ska stänga inom 3 dagar har jag börjat med en nu tråd!

    gammal tråd www.brollopstorget.se/Forum-1-21/m1899398.html

    För er som inte sett vår tråd tidigare så kan jag berätta att vi är ett gäng som både har gift sig och som ska gifta sig som umgås och fikar lite då och då. Alla nya som känner för fika är dock hjärtligt välkomna att hänga på i tråden.

  • Svar på tråden Stockholmsbrudar nya kompisar 4
  • Cavatina

    Wunja:
    Är det ok om jag kommer med färdtjänstbilen och snyltar lite...? Det lät så gott!!

    Kul att du gillar buketten!

  • Gumsestumpan

    Buketten var jättefin! Nog tror jag det finns ljusare rosor också. Jag har för mig att en kompis hade det i sin brudbukett. Men jag tror de rosorna var mindre än de på bilden.

    Skönt att slippa vara hemma till i mars! Risken är väl att man skulle börja klättra på väggarna... Speciellt om du skulle må bra annars.

    Wunja, tur att jag ska fest med jobbet annars hade jag kommit och våldgästat. Jag vet ju vad gatan heter så om du inte finns på Eniro hade jag väl varit tvungen att plinga på hos varenda en... Chokladfondue på toblerone låter ju helt fantastiskt gott!

  • tree

    olof ge mig en bukett för våra 5årsdag... av dem här! sååå fint... jag ahde tänkt att de kunda vara fint för bröllopet... men vår teme är vinrött, guld och vit... tycker de blömmer skulle passa?
    roseswithnames.com/BizPart.aspx&prod=79&catId=2

  • Wunja

    Det låter som om vi måste ha en chokladfonduefrossarkväll någon gång ;)

    terri: Jättevackra rosor! Jag är dålig på att visualisera sånt där, men det känns som om det borde kunna vara fint med några få sådana rosor i en bukett med temat vinrött, guld och vitt!

  • Cavatina

    Tack Terri! Jag gillar Viva och Sunbeam, de är båda fina men på olika sätt. TACK!

    Jag tror att båda rosorna du visar skulle kunna passa i din bukett (jag gillade den som heter "circus" bäst!), jag tror inte nån kommer att tänka på att buketten kanske inte ha exakt samma färg som själva temat på andra saker. Det vore en annan sak om ni skulle ha rosorna på bordet, bland festprogram och annat med den andra "temariktiga" färgen.

    Vi har t.ex. olivgrön, ljust gråbeige/ äggskal och vitt på mycket av trycksakerna (du var inte på den fikasessionen när jag hade kamera o visade, va?), men det tänker jag faktiskt strunta i när det gäller buketten. Jag har alltid önskat ha gula blommor, men har ändå velat fram och tillbaka ett tag och nu är jag tillbaka på ursprungsidén igen.

  • tree

    kankse du är rätt... men även om mina tärna ska har vinnrött klänningar?... kankse de kan har an annan färg blömmer i deras små bukett... eller hur? kankse vit?.. med en blömmer som mina eller nåt... hmm... det var circus som olof ger mig... jag är säkert nu!

  • Cavatina

    Att tärnorna har vitt och nån enstaka ros i färg med dina låter som en bra idé! Kan bli kanonsnyggt!

    Idag har vi fått tag i en konsertorganist(!) att spela på bröllopet och fått bekräftat med dukningsmateriel (porslin, glas, dukar, ljushållare etc.) DET känns bra! (Får väl erkänna att jag får en hel del planerande gjort när jag bara kan sitta och dra och huvudet ändå är klart, haha... ) Den kantor som "följer med" kyrkan har jag inte hört odelat bra saker om så nu känns det tryggare! Ev. ska vi försöka få en annan präst också men vi får se.

Svar på tråden Stockholmsbrudar nya kompisar 4