• tree

    Stockholmsbrudar nya kompisar 4

    hej alla! sedan nummer 3 ska stänga inom 3 dagar har jag börjat med en nu tråd!

    gammal tråd www.brollopstorget.se/Forum-1-21/m1899398.html

    För er som inte sett vår tråd tidigare så kan jag berätta att vi är ett gäng som både har gift sig och som ska gifta sig som umgås och fikar lite då och då. Alla nya som känner för fika är dock hjärtligt välkomna att hänga på i tråden.

  • Svar på tråden Stockholmsbrudar nya kompisar 4
  • tree

    välkommen alla nya tjejer!

    lite jobbigt med ditt nytt kök! du måste vissa oss bilder när det är klart!

  • kajo

    Hej!!

    Jag är en 31 årig tjej som bor i Farsta, och ska gifta mig i juni. Vill lära känna fler tjejer!!

    Det låter jättetrevligt med "bröllopsfika"!! Jag skulle jättegärna vilja följa med om jag får

  • Cavatina

    Halloj alla "gamla" och nya! Välkomna!

    Jag vet inte när jag får komma till det tredje stället, är sjukskriven och för att fira det riktigt ordentligt har jag åkt på vinterkräksjukan, haha.. Inte kul, men det är bättre andra gången man (jag!) har det för då vet man mer vad som väntar och hur länge det kan tänkas hålla på. Jag håller alla tummar och tår (de som funkar ) för att läkarvetenskapen löser mitt fotproblem så snart som möjligt.

    Ha det så bra allihopa!

  • Gumsestumpan

    Välkomna BröllopA och Kajo! Det är bara roligt om det kommer fler! Vi finns nog kvar i 14 dagar... Tråden har funnits ganska länge så jag hoppas den inte ska försvinna på ett tag för det är så trevligt att fika och surra om allt möjligt.

  • Wunja

    Hej på er allihop, och välkomna ni tre nya tjejer som har hittat hit!

    Jag är precis hemkommen efter en "miniweekend" i Norge med mannens familj, det har varit väldigt trevligt och MASSOR av snö! Har just nu svår träningsvärk efter två dagars längdskidåkning, är man tuff eller vad? ;)

    Vill gärna fika snart igen!

  • Gumsestumpan

    Låter härligt med längdskidåkning! I alla fall så länge det är plant... Jag kan knappt åka uppför eller nerför. Så för mig passar det bäst att åka ut på isen med en ryggsäck full med varm choklad och mackor och annat gott. Så det blir Vasaloppet nästa år då, Wunja!

    Vi har haft besök hela helgen av paret som vi ska vara toastpar åt så det blev lite bröllopsprat.

    I fredags var vi till Wallmans. God mat och bra underhållning! Enda nackdelen var att jag var lite snuvig så jag kände inte smaken i alla lägen...

    Sedan tillbringade vi lördagseftermiddagen i en sporthall i närheten av dig, Cavatina. Så jag var ute och besökte förorten...

    När det gäller fika så är tisdagar och onsdagar bäst för mig för då är M upptagen av kurs och då kanske jag kan få dispans. Ikväll ska vi börja plocka ur köket så vi kan börja renovera till helgen... Känns både skrämmande och spännande!!

    Ha det bra!

  • tree

    hej alla!
    jag har inte mycket tid just nu så jag skirver snabbt... jag vill gärna fika... tisdag och onsdager och också bäst för mig!... om vi är oss vanliga kan vi har det hemma hos mig... vi får se vem är intresserad..

  • Wunja

    Japp, Vasaloppsträningen är i full gång ;)

    Tisdagar och onsdagar funkar generellt bra för min del också när det gäller fika! Har haft galet mycket att göra på jobbet de senaste veckorna och därför jobbat över en hel del, men förhoppningsvis blir det lite lugnare snart.

    Ser just nu fram emot en av de första lugna hemmahelgerna på länge, det har blivit en del flängande till andra orter tidigare helger och jag behöver vara hemma och ladda batterierna lite grann! (Och titta på Melodifestivalen ;))

  • mackan67

    Hej!
    Är jag för gammal för erat gäng? Fyller 40 i år. Ska gifta mig den 19 maj i Hässleby villastads kyrka. Äntligen efter 9 års väntan. Otroligt!
    Rolig idé att träffas och fika. Alltid skönt att få snacka av sig om klänningar, håret, sminket m.m. Få tips och råd samt kunna bidraga med lite själv kanske.
    Vad och hur ofta brukar ni träffas?

  • Wunja

    mackan67: Du är så välkommen så! Vi har inga regelbundna träffar, men det börjar bli dags för en fika snart tycker jag :)

    Hur ser det ut för er alla nästa vecka, säg onsdagen den 14/3?

Svar på tråden Stockholmsbrudar nya kompisar 4