• tree

    Stockholmsbrudar nya kompisar 4

    hej alla! sedan nummer 3 ska stänga inom 3 dagar har jag börjat med en nu tråd!

    gammal tråd www.brollopstorget.se/Forum-1-21/m1899398.html

    För er som inte sett vår tråd tidigare så kan jag berätta att vi är ett gäng som både har gift sig och som ska gifta sig som umgås och fikar lite då och då. Alla nya som känner för fika är dock hjärtligt välkomna att hänga på i tråden.

  • Svar på tråden Stockholmsbrudar nya kompisar 4
  • Gumsestumpan

    Godmorgon!

    Tack, visst går tiden fort... Huga!

    Jag har ingen aning om man kan boka bord. Jag funderar på att gå dit en kvart innan för att försöka få bord. På en kvart borde man väl ändå få tag i ett bord. Det har ju gått förr...

  • tree

    tack"! jag har jobbat mycket med det! vi ska skicker ut inbjudingskort om ett par veckor så hemsiden är nu klar!

  • Cavatina

    Wunja

    Här kommer en undran om dina inlägg, måste man ha olika till olika skor eller räcker det med ett par (de är ju ganska dyra)? Smärtgränsen är nådd nu nämligen!

    Tack för i tisdags girls!

  • Cavatina

    Tips!

    Ikväll kl 18 är det bröllopsmusikkonsert i Hedvig Eleonora kyrka om nån vill gå och få inspiration (eller återuppleva gamla minnen..?) Jag ska försöka få med mig mannen dit, det blir säkert annorlunda att höra musiken live än på skiva o via nätet.

  • Wunja

    Cavatina: De varianter jag har är "flyttbara sulor" (billigare än specialgjutna men inte gratis) och de flyttar jag alltså mellan mina skor. Tycker så synd om dig, du har ju det mycket värre än jag! Jag kan ju tyvärr inte lova att inlägg skulle hjälpa dig heller, men du kanske kan prova i en affär innan du köper?

    Tack för tipset om bröllopskonserten! Vi måste dock ägna hela kvällen (och natten?) åt att städa eftersom det ser ut som en krigszon hemma hos oss just nu och vi får gäster fredag + lördag...

  • Cavatina

    Wunja: Finns det såna på Löplabbet eller hur var det? Tack för hjälpen!

  • Wunja

    Det stämmer, Löplabbet säljer s.k. pelotter och det är sådana jag har. De kan även fixa individuellt gjutna inlägg.

    Hittade för övrigt denna text på en ortopedsida:
    "I första hand bör man tolka dessa signaler till att man behöver bekväma skor med mjuk sviktande sula och ej gå barfota. Kontakta oss snarast för avlastning med individuella inlägg. Provisorisk avlastning med t.ex pelott är ej tillräcklig. Vid kroniska symptom erfordras antiinflammatoriska medel och operativt ingrepp, men tyvärr kan ej garanti ges för att detta skall lyckas."

Svar på tråden Stockholmsbrudar nya kompisar 4