• tree

    Stockholmsbrudar nya kompisar 4

    hej alla! sedan nummer 3 ska stänga inom 3 dagar har jag börjat med en nu tråd!

    gammal tråd www.brollopstorget.se/Forum-1-21/m1899398.html

    För er som inte sett vår tråd tidigare så kan jag berätta att vi är ett gäng som både har gift sig och som ska gifta sig som umgås och fikar lite då och då. Alla nya som känner för fika är dock hjärtligt välkomna att hänga på i tråden.

  • Svar på tråden Stockholmsbrudar nya kompisar 4
  • aprilbrud2007

    Halloj!

    Tänkte höra med er om man får vara med? :) Själv är jag, 27 år, bosatt i Stockholm och ska gifta mig i april inne på Söder där jag och blivande maken träffades för första gången och där vi bodde i några år. Bröllopsplanerna är nu i full gång då det närmar sig den stora dagen! *pust* ;)

    Och stort grattis till Wunja! Det lät mycket romantiskt och underbart på er stora dag! Härligt att allt klaffade så! :)

    Ha det gott allesammans!

    Ps. berätta gärna vilka ni är och vart i planerna ni befinner er (eller om ni redan kanske har gift er?) :)

  • tree

    aprilbrud2007

    välkommen!

    själv är jag 28 år, engelska tjej, ska gifta mig i Ulfsunda Slott i Bromma 18/08-07 till min svenka kille! bröllopsplannera är i full gång för oss också! vi har precis skrivet ut inbjudningar faktist och kollade vår hemsida så att det ät kvar för gäster att läsa nästa månad när vi sticker ut inbjudningskort!

  • Gumsestumpan

    Självklart får du vara med aprilbrud2007! Själv är jag 32 år och gift sedan augusti ifjol men tycker fortfarande att det är skoj att prata bröllop och annat smått och gott...

  • kela81

    hej! Kan jag få häga på här jag med? Mina "vanliga" tjej kompisar har nämligen fått skavsår i öronen av allt mitt bröllopsprat

    Jag är 25 år och bor i ensked, jag kommer att gifta mig i Grödinge kyrka den 4 augusti med min sambo som jag varit ihop med i snart 7 och ett halvt år

  • Cavatina

    Oj, kul med nya bekantskaper! Jag gifter mig i juni och är going on 27, har en hel del kvar att planera även om en del smått oväntade saker redan är nästan färdigfixade...

    När är det fikadags då...? För tillfället är jag utan röst och med kryckor (lång historia, inget akut), så gärna på söder..

  • Gumsestumpan

    Välkommen Smartiz!

    Jag är på! Fika är alltid gott.

    Det låter jobbigt att hoppa på kryckor, Cavatina! Konstig kombination med att vara utan röst och hoppa på kryckor. Har det något samband med varandra? Kanske skrikit dig röstlös och jagat tjuvar och råkat halka... Skönt att det inte är akut i alla fall!

  • kela81

    Gumsestumpan-tack

    Jag hänger gärna på en fika jag med...om jag är ledig när det blir av

  • tree

    hej alla! hur gå det för onsdag kväll? jag ska vara i stan för att klippa mig faktist så det funker bra!

  • aprilbrud2007

    åh jag hade gärna följt med på en fika denna vecka...om det inte vore för att vi skulle flytta nu på lördag så jag måste stanna hemma och göra klart allt *pust* :)

    Men jag följer mer än gärna nästa gång och snackar bröllop!

    Förresten, tack för välkomnandet! :)

  • Cavatina

    För mig passar det bättre med nästa vecka! Vi kan kanske om inte annat fika då också..?

Svar på tråden Stockholmsbrudar nya kompisar 4