• tree

    Stockholmsbrudar nya kompisar 4

    hej alla! sedan nummer 3 ska stänga inom 3 dagar har jag börjat med en nu tråd!

    gammal tråd www.brollopstorget.se/Forum-1-21/m1899398.html

    För er som inte sett vår tråd tidigare så kan jag berätta att vi är ett gäng som både har gift sig och som ska gifta sig som umgås och fikar lite då och då. Alla nya som känner för fika är dock hjärtligt välkomna att hänga på i tråden.

  • Svar på tråden Stockholmsbrudar nya kompisar 4
  • Gumsestumpan

    Japp, götg. 24 stämmer! 18.00 blir bra för min del.

  • Cavatina

    Jag slutar kl 18 så jag ((kanske)) dyker upp! Vi får se! Skulle vara kul att se nervig du hunnit bli, Wunja!

  • Cavatina

    Hej Gumsestumpan, är du kvar eller har du BT-nattat dig? Hur funkar det här med bröllopsvittnen? (M2b har självmant skapat en ny rubrik i sitt block! ) När var hur funkar det? När skriver de på? OM de skriver på nåt? Om du eller nån annan vet blir jag glad!

  • Gumsestumpan

    Godmorgon! Jag hade nog just gått och lagt mig för att klara av att stiga upp så jag är på jobbet vid den här tiden... Han är initiativrik när han väl sätter igång! När det gäller bröllopsvittnen så var det inget jag funderade på för vittnen hade vi ju genom alla gästerna. Om det är något som behöver skrivas under fixar nog prästen det och då blir det kanske någon från kyrkan för ingen av våra gäster behövde skriva under något...

    Nu har jag tittat på klänningen, Cavatina! Den var jättefin! Det är lite synd för på många bilder av brudklänningar ser man inte detaljer så det var svårt att se mönstret som du visade som skulle vara vid halsen... Du kommer att bli superfin i den, även på bild!

  • Cavatina

    Tack för hjälpen och för din goda smak ! Ja, det är synd när man inte ser smågrejer, och så står ju tjejen helt underligt dessutom... Vi får väl se med fotona, ska kika om jag kan hitta nåt typexempel från skolkatalogerna och chocka dig med..

Svar på tråden Stockholmsbrudar nya kompisar 4