• tree

    Stockholmsbrudar nya kompisar 4

    hej alla! sedan nummer 3 ska stänga inom 3 dagar har jag börjat med en nu tråd!

    gammal tråd www.brollopstorget.se/Forum-1-21/m1899398.html

    För er som inte sett vår tråd tidigare så kan jag berätta att vi är ett gäng som både har gift sig och som ska gifta sig som umgås och fikar lite då och då. Alla nya som känner för fika är dock hjärtligt välkomna att hänga på i tråden.

  • Svar på tråden Stockholmsbrudar nya kompisar 4
  • Gumsestumpan

    Låter härligt! Jag vill också resa till ett varmt land och ha det lugnt och skönt!

    Lycka till imorgon, Wunja! Synd att Gävle ligger så långt bort... Men vi får väl se bilder sen, hoppas jag!

  • Cavatina

    Stort lycka till Wunja! Hoppas allt flyter på och att dagen blir fantastisk! Håller med G-S, synd att Gävle ligger så långt bort... Jag ska hålla alla tummar kl 14.30(?)!

    Terri: Det låter super! Vi har inte kommit dit i planeringen än så vi får se var vi hamnar!

  • Wunja

    Hej tjejer och tack så mycket för lyckönskningarna! Det har varit sanslöst stressigt här i Gävle i går och i dag, vi hade visst mer att fixa med än vi trodde...

    Nu är det i alla fall inte så långt kvar tills det är dags! Vi ska strax åka in till stan och äta middag med båda föräldraparen och sedan är det bara några saker till som måste fixas innan vi går till sängs.

    Ha det så bra allihop, jag hör nog av mig med en liten rapport på måndag! :)

    PS. Vi har fin, vit snö på marken!

  • Cavatina

    Åh, vad kul med snön! Det var kanske lite en tanke att det skulle vara det när ni började planera för vinterbröllop...? Eller? Hoppas det ligger kvar! (och att det inte vräker ner en ohygglig massa inatt) Jag håller redan tummarna för er och tycker det här är väldigt spännande.

    (Ge mig gärna en detaljerad redovisning för allt som måste fixas dagarna innan, jag tar tacksamt emot alla tips jag kan få...)

  • Gumsestumpan

    Ser fram emot en liten rapport på måndag och så får vi ta detaljerna sedan. Hoppas snön ligger kvar och att det inte blir varmt och slaskigt!!

  • tree

    Wunja
    jag är så göad att du fått snön! i sagt så till min m2b när vi gick ut ikväll! har en jätter magisksa dag imorgon!
    xx

  • Wunja

    Hej! Tack så mycket för de hållna tummarna! Nu är vi tillbaka i Stockholm och gör oss redo för att åka på bröllopsresa i morgon :)

    Vi fick verkligen en helt fantastisk dag. Jag trodde inte att jag skulle sälla mig till gruppen brudar som skriver att deras bröllop var helt perfekta, men allt blev bara så bra! Snön låg vit på marken, det var c:a 6 minusgrader mitt på dagen och lätt molnigt (perfekt för fotograferingen).

    Dagen inleddes hos frisören kl. 08:30, följt av sminkning (av MUS, hos frisören). Jag blev jättenöjd med resultatet. Slängde i mig några bitar paj innan jag fick hjälp med påklädningen och sedan åkte för att möta Johan och fotografen. Johan var jättestilig och hade med sig min brudbukett som jag tyckte var superfin :) Vi och fotografen (fotograf Sussi, från Sthlm) åkte sedan ut till ett ställe på kusten som ligger på vägen till kapellet och hade fotosessionen där. Jag kan verkligen rekommendera Sussi! Hon var så himla engagerad och trevlig och även fast vi inte har sett korten än så känner vi oss otroligt nöjda med hennes insats.

    Vigseln ägde rum i ett kapell vid kusten och ceremonin var väldigt vacker. Våra spelmän och vår solist (släktingar resp. vän) var jätteduktiga och jag kände mig aldrig särskilt nervös även om jag nog var lite spänd. Efter vigseln och kramkalaset på kyrkbacken fick vi till vår stora förvåning kliva in i en lyxig limousine som pappa hade överraskat oss med. Härligt!

    Även festen blev riktigt lyckad, med god mat och dryck, fina tal, sånger och diverse framträdanden! Vi lyssnade bland annat till två låtar som Johan i all hemlighet hade fått spela in på svensexan ;) Senare under kvällen blev det fullt på dansgolvet när bandet The Moonrakers (med Johans gamla barndomskompis) underhöll oss. Både Johan och jag gick runt och fånlog i princip hela dagen för att vi tyckte att allt blev så bra :)

    Nu ska vi packa inför resan till St Lucia, jag får återkomma med bilder och så när vi är tillbaka! Tack igen för era gulliga inlägg :)

  • Gumsestumpan

    Grattis frun!
    Skoj att dagen blev så bra! Jag tänkte på dig under dagen. Det låter som att fötterna klarade sig ganska bra... Hoppas ni får en jättehärlig resa och bara kan njuta av tillvaron!

  • tree

    oi det låter så härligt! stort grattis till er! har det så bra på st lucia!

  • Cavatina

    Stooort grattis! Vad roligt att allt blev så lyckat (mina krampande tummar gjorde kanske sitt till, hehe?)! Jag ser fram emot att få höra detaljer sso. Trevlig resa!

Svar på tråden Stockholmsbrudar nya kompisar 4