• Pumpkin

    2008 Sommarbröllop, tråd 4

    Kom igen nu brudar!

  • Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 4
  • njoy

    sajberpillan: Vi har samma problem..Min M2B vill gifta sig borgerligt, för mig känns det som att det inte spelar någon roll..Är inte döpt och så heller..
    Men jag vill inte att vigseln ska vara över på 2 minuter som den verkar vara vid en borgerlig vigsel..Tänkte försöka få tag på någon bra vigselförrättare som man kan påverka lite..

  • Pumpkin

    njoy: En borgerlig vigsel kan man påverka väldigt mycket i längd och utformning. Sånger, dikter, andra uppträdanden osv är väldigt vanliga inslag i borgerliga vigslar numera, det är bara att prata med vigselförrättaren

  • njoy

    Norrsken: Det har du säkerligen helt rätt i Läste bara i nån info om borgerlig vigsel att man kunde välja mellan en kort cermoni på 2 minuter eller en lång på 4..he he..
    Min sambo har en kvinna på jobbet som är komunalråd och får viga så han ska prata lite med henne så får vi se Såg här på BT att det finns en vigselförrätare att hyra från Stockholm som gör personliga och fina cermonier men hon är säkerligen inte billig..

  • Pumpkin

    njoy: Som sagt, vad jag förstått så går de allra flesta borgerliga vigselförrättare med på en längre och personligare utformning av vigselakten, så jag tror inte ni behöver oroa er för det alls

  • Helmborn2B

    Fyyy vad irriterad man blir, försöker ringa bilhandlaren om vår bil men man blir ju bara runtskickad hela tiden. Nu ska jag tydligen ringa deras verkstad så får de ta ställning till saken säger dom.. morr vill ju bara bli av med bilskiten och få våra pengar tillbaka!

  • Pumpkin

    Helmborn: Grrr så irriterande! Förstår att du blir frustrerad.

    Själv har jag precis (återigen) insett att det är skillnad på folk och folk på det här stället. En kille som började samtidigt som mig och som har samma utbildning här som jag har, har tydligen fått börja läsa ansökningar och ha anställningsintervjuer. Han har som sagt samma erfarenhet som jag och är lika gammal som mig, men han är chefernas lilla gullegris. Mmm, så går det när man inte smörar så man nästan fastnat med läpparna på chefens ända

  • Helmborn2B

    Norrsken:
    Ja så är det ju alltid tyvärr att de som fastnar med läpparna på chefens ända som blir särbehandlade. Du får blända din chef med din otroliga talang så kanske denne får upp ögonen för dig också.

    Fortsätter att gnälla lite till också, pratade med verkstaden nu och han var något vettigare men han kunde inte lova nått förrän vi lyckats ta bilen till verkstaden.. frågan är hur vi ska fixa det med tanke på att den stannade fem gånger i lördags så det känns ju inte sådär jätte frestande att köra den! Sen har han mage att pika mig om att det minsann kan vara hundra andra anledningar än den som var förra gången till att bilen krånglar och då gäller egentligen inte deras extragaranti.. känns som om jag vill slå alla peugeotförsäljare med en stekpanna i huvudet.. jaja fortsättning följer. snyft..

  • Pumpkin

    Helmborn: Det är ju bara det att jag jobbar på som en galning, precis som honom, och det hjälper inte direkt. Nu börjar jag tappa suget dock, ska bara göra vad som krävs och inte mer än så, får ju ändå inget för det

    Fan va surt med er bil alltså! Man blir ju faen galen när bilen inte fungerar, och sen att inte få hjälp - då blir man ju ännu galnare

  • Helmborn2B

    Norrsken:
    Läste ett ganska kul grej häromdagen.."Så länge chefen låtsas som om jag tjänar bra så kommer jag att fortsätta låtsas som om jag har mycket att göra."

    Visst blir man grinig.. får väl se hur vi gör ska prata med min svärfar2b om det ikväll.

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 4