• njoy

    2008 Sommarbröllop, tråd 4

    Hej hej brudar!
    Får man hänga med i den här tråden?
    Jag och min sambo gifter oss troligen sommaren 2008..Har inte satt något datum ännu eftersom vi väntar vårt andra barn i mars Är så svårt att bestämma något specifikt datum ju..Tänkte först bestämma oss för var och hur vi ska ha bröllopet och sen får vi bestämma datum efter det..

    Är det någon som ska gifta sig i trakterna runt Västerås/Eskilstuna/Örebro förresten..Jag bor någonstans nästan precis mittemellan dessa städer nämligen

  • njoy

    Norrsken: Ja visst är det svårt att bestämma sig
    Jag tycker att ALLT är svårt faktiskt..Jag vet inte riktigt vad som känns viktigt ännu lixom..hmm..

    Ja visst finns det många fina ställen härikring, men vi har bestämt oss för att vi vill ha ett ställe där man får ta med egen mat+dricka och då blir det svårare..Dessutom vill vi gärna ha övernattning inom gångavstånd eftersom vi har många långväga gäster + att jag inte vill ha en bygdegård som ser ut som en jumpasal utan nåt lite mysigare Liiiite kräsen får man allt vara..he he

  • njoy

    Hej alla! Gud vad ni skriver..
    Har varit och kollat på festplats idag (Måste ju vara ute i god tid ) och vi har hittat ett helt perfekt ställe..Ligger precis vid mälaren med utsikt över vattnet, har samlingslokal för 100 personer, kök och 9 dubbelrum..Allt nyrenverat och jättefint..I ett anex bredvid finns ytterligare 8 rum om man vill hyra det oxå..
    Samlingssalen hade tom fina möbler och stolar så att man slipper fixa stolsöverdrag och har stora fönster som vetter ut mot vattnet
    Det allra bästa är priset..Hela anläggningen kostar 3000 att hyra inklusive rum och allt
    Nu hoppas vi bara att vi får hyra det...

  • njoy

    gica: Ja festlokaler verkar ha en tendens att vara uppbokade tidigt eller som sagt vara semesterstängda..Det är ju bara SÅ tråkigt när man har hittat något som man vill ha och så är det nån sak som inte funkar..
    På tal om att vara ute i god tid så hade vi tänkt gifta oss i april-maj 08 men jag vill redan börja planera ALLT..Det är så jäkla kul att kolla på bordsdekorationer och ljus och sånt ju

  • njoy

    Ah vad skönt att den här tråden alltid är vaken Tycker att det är lite för dött här på BT annars när man har pleneringsnojja och vill fråga om ALLT samtidigt

    Blivande fru-2008: Visst är det skönt när det faktiskt ordnar sig till det bästa ibland Jag fick svar idag att vi FÅR hyra lokalen så nu är jag såååå ivrig att börja med allt..
    Det gör väl inget om man planerar allt ett år i förväg eller?

  • njoy

    sajberpillan: Vi har samma problem..Min M2B vill gifta sig borgerligt, för mig känns det som att det inte spelar någon roll..Är inte döpt och så heller..
    Men jag vill inte att vigseln ska vara över på 2 minuter som den verkar vara vid en borgerlig vigsel..Tänkte försöka få tag på någon bra vigselförrättare som man kan påverka lite..

  • njoy

    Norrsken: Det har du säkerligen helt rätt i Läste bara i nån info om borgerlig vigsel att man kunde välja mellan en kort cermoni på 2 minuter eller en lång på 4..he he..
    Min sambo har en kvinna på jobbet som är komunalråd och får viga så han ska prata lite med henne så får vi se Såg här på BT att det finns en vigselförrätare att hyra från Stockholm som gör personliga och fina cermonier men hon är säkerligen inte billig..

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 4