• helenekl

    Norrköpingstråden.........igen!

    Vet inte var vår tråd tagit vägen så jag tänkte om vi kan fortsätta här istället!
    Välkomna både nya o "gamla" isf!

  • Svar på tråden Norrköpingstråden.........igen!
  • Yran brud

    caprea : har du bestämt dig än?

    Vikbobrud : vad har ni tänkt ha med er som "fickpengar"?

  • caprea

    Yran brud: nix.. och tiden krymper så jag måste ju verkligen bestämma mig snart!

    Min klänning har kommit! ska in och prova och lägga upp på torsdag. bokat transport, frisör, fotograf och kollat på vigselring senaste veckan + fixat 2 till som hjälper till med maten =) går framåt iaf...

  • solrosblad

    Jag ska träffa henne i morgon så jag ska skvallra för er sen haha....

    Jag har gjort en secretbox, och är så nyfiken på bilderna....

  • helenekl

    jo så här var det; jag trodde vi skulle på karnevalen som är i norrköping med familjen o svågern med familj så vi åkte dit vid 12. väl där säger svägerskan; jag har gjort om i barnens rum....vill du se? ja självklart säger jag (som är inredningsfreak)
    vi öppnar dörren dit och......BUUUUUUUUUUUUU skriker alla som galningar där inne! ja, där hade mina vänner gömt sig! jag blev så rädd ´så jag skrek nästan sönder halsen! sen vänder det o jag började storgråta! jag var så totalt oförberedd på att det skulle ske igår då det var karneval o allt,,,,,men tji fick jag! :
    jag fick en öl i handen o en ögonbindel för ögonen o sen bar det av......till PEKING PAINTBALL där vi hade femkamp i skogen o det var skitkul!!!

    efter det så åkte vi till en av vännerna o där hade de frågesport med mig o för varje felsvar jag gjorde så fick dom byta mina kläder till sånt DE ville jag svarade givetvis fel på allt o jag som hatar rosa blev en helrosa "prinsessa"....men såg ut som en spacklad transvestit!!

    därefter gick vi ut på vännens gård o grillade o åt o drack mycket o gott

    efter det bar det av till karnevalen på stan o folk skrattade kan jag lova så jag var mycket vacker! INTE!

    folk gick o nöp mig i stjärten hela kvällen o det var ju såklart pga en mycket taskig lapp där det stog ; "nyp mig gärna i stjärten tack"! :

    jag var så himla nöjd o glad över min möhippa som var helt underbart rolig! jag har inte skrattat så mycket på länge o jag stortrivdes hela hela tiden!

    TACK ALLA MINA KÄRA VÄNNER!!

    vi stannade på två pubar o hade hur kul som helst! dansade o drack gott hela kvällen som slutade 03,30!!!

  • solrosblad

    Jaaa, och jag sa till dig att den härhelgen skulle du räkna med att bli hippad En perfa helg förhippor och sexor

  • caprea

    min klänning har kommit till butiken! (beställd) ska dit och prova på torsdag och då MÅSTE jag ha underkläder och skor klara... var hittar jag detta?!?!

  • helenekl

    vet inte om de har nåt kvar men på skopunkten hittade jag mina skor för 249 kronor o de är helt ljuvliga! :) de hade kanske en 3-4 olika modeller där om de finns kvar. underkläder finns på Bodyline upppe på åhléns eller så finns ju twilfit o lindex mfl

Svar på tråden Norrköpingstråden.........igen!