• helenekl

    Norrköpingstråden.........igen!

    Vet inte var vår tråd tagit vägen så jag tänkte om vi kan fortsätta här istället!
    Välkomna både nya o "gamla" isf!

  • Svar på tråden Norrköpingstråden.........igen!
  • solrosblad

    Och du har mejl helenkl

    Åhhh om en vecka vid den här tiden har jag varit gift i flera timmar och förhoppningsvis mellan lakanen med min MAN

  • caprea

    solrosblad, är det nu på lördag alltså du gifter dig! wow! tiden går verkligen fort asså...

  • solrosblad

    Jaaa, och nerverna springer utan på mig nu Jag är liiite stressad, och jag vill ha hela skiten överstökad.

    Hur går det för er då?

  • caprea

    tja.. jag är ju inte förrän i oktober så.. inbjudningarna har gått ut, några kvar till utlandet och nu är det maaaaassa praktisk planering, transport, hår, florist, tårta blabla mycket som jag knappt orkar ta tag i men det gör jag väl så småningom.. =) blir härligt att får höra om din dag sen solrosblad!

  • fialott

    Hej tjejer!

    Jag har precis landat ordentligt efter min hippa i fredags. Den var iofs snäll och skapligt lugn, men med en ständig ström av alkohol så mår man ju ändå sisådär efteråt Jag som inte brukar dricka så mycket i vanliga fall blir ju väldigt påverkad och fick dricka hela dagen...

    Jag blev kidnappad på stranden när min son hade simskoleavslutning av en kompis. Hon tog mig hem till mig där jag fick packa en väska som hon sa vad den skulle innehålla. Sedan gick vi genom skogen till samhället här där jag bor. På vägen var de andra utplacerade på stationer där jag fick klä mig i vackra kläder, svara på frågor och gestalta olika porträtt... Jag fick en snygg t-shirt med ett tryck av min sambo när han var bäbis och så stod det en massa text. En hemmasydd kjol av ett draperi till en docksäng (rosa blank satin med ett guldband längst ner, himla vacker), en afro-peruk, en tiara med slöja, en vit och svartprickig fuskpälsväska, ett par rosa hjärtformade solglasögon med rosa glas samt ett fint trollspö med glitter! Himla snygg var man sen kan jag lova! När jag kom till kanten av samhället väntade mig en kundvagn fylld med pantflaskor och burkar... Den fick jag dra genom hela samhället till ICA där jag snällt fick panta allt. Tog ca 40 minuter.. När jag kom ut hade de ställt upp ett litet bord med diverse prylar som de skänkt och satt upp en skylt där det stod mitt namn och loppis. Himla snällt va!? Så jag fick agera nasare och sälja så mycket jag kunde. Jag fick ihop en massa pengar så det var faktiskt riktigt kul! (kan vara lite påverkat av att jag var onykter...) Sen åkte vi till en av tjejerna i stan där vi drack bål och åt chips o dylikt, samt att jag fick svara på en massa frågor om sambon. Sen åkte vi karaeoke-taxi genom stan och sjöng för fulla muggar. Det var jättekul! Efter det åt vi på en grekisk restaurang, mmm. Sen gick vi till cromwell house där jag skulle börja samla råd och tips från Norrköpingsborna. Det var väl det elakaste de hade tänkt ut för mig på hela kvällen, och det var ju bara kul. Sedan hann vi med både Trägår´n och Harry´s innan det var hemdags framåt halv fyra snåret. Jag sov hos en kompis och blev hemskjutsad dagen efter så de hade verkligen tänkt på alla detaljer. Som helhet var allt jättekul och vi skrattade så vi tjöt allihop, fast det är klart att det hade varit kul med någon mer aktivitet som gocart eller lasergames eller nåt men det spelar ingen roll när alla ens vänner är så snälla att de inte vill göra något elakt utan mer småkul. Plus att tiden gick så fort så då hade vi fått lov att ta bort något annat.

    Hur som helst levde jag på ångorna igår så idag är första normala dagen igen känns det som! Nu ska det bli intressant att se hur de gör med sambon! Jag vet inte ens när de ska ta honom, så jag är jättenyfiken!

    Hoppas att planeringen går bra för er andra!

  • Vikbobrud

    Vad kul för dig Fialott! Nu har vi bara 4 veckor kvar till den stora dagen!

    Jag blev också hippad i helgen. I lördags var det dags efter att både föräldrar, sambo och vänner lagt ut "fällor" här och var i form av vita lögner. Jag skulle "hjälpa" min mamma laga mat till en fest och de skulle plocka upp mig vid 9-tiden. Strax innan 9 ringde det på och i hallen stod mina vänner och Cristina Aguileras "Can´t hold us down" vrålade ut i ett par högtalare. De gjorde en inte så väl inövad dans som fick mig att vrida mig av skratt. Efter att chocken hade lagt sig och många kramar (en kompis som nu bor i Göteborg och tärnan bor i London) så fick jag order om att ta på mig massor av smycken i guld - armband, halsband, örhängen och diadem. Inte så snyggt med allt på en gång! Såg liksom på gränsen ut, som att jag bara hade dålig smak och inte alls var utklädd:) Hemskt roligt när jag stapplade mig fram i pumpsen ner till Grand Hotell där vi tog del av frukostbuffén och jag fick konstiga blickar av de andra gästerna. I deras blickar gick det att utläsa - "vilken hemskt dålig smak den tjejen har". Utsattes sedan av frågor om min blivande. Vi gick sedan vidare till make up store där jag blev sminkad i sommarens trend "Miami Chic". Kan tilläggas att jag ibland kände mig mer som en transvestit pga den rikliga makeupen:) Men när lösögonfransarna var ditsatta så såg allt väldigt "bra" ut i kombination med alla guldsmycken. En fotosession följde med alla möjliga poseringar, där bl.a min kärlek till skor speglades. Sedan var det ombyte, fick klä om till en underbar grön klänning som inköpts av tärnan på myrorna för flera år tidigare. En vid ärmlös klänning med hög krage och med mycket vidd. Perfekt sval eftersom det var så varmt i lördags. Matchade verkligen smyckena och mitt gröna smink. Såg ut som en 50-talsbrud. Fortsatte till Färgaregården, där det blev en picknick vid Strömmen. Det skålades i bubbel och olika uppdrag utfördes och ännu fler fotosessioner med diverse teman, bl.a med öronmuffar från 80-talet och en stickad halsduk. Jag var så otroligt glad, kunde liksom inte förstå att det redan var dags för möhippa, helt plötsligt så känns bröllopet så nära och så defintivt. Hmm, inte för att jag är nervös, men jag har gått i en liten egen värld där jag tänkt för mycket på annat än just mitt eget bröllop!

    Fick små presenter av vännerna, där jag sedan skulle gissa vem presenten var från och motivera varför jag trodde så. Det var så härligt att få tala om för vännerna på vilket sätt jag uppskattade dem och dela minnen vi trodde att den andra inte kom ihåg. Underbart! kände mig alldeles gråtfärdig ibland, men lyckades skylla på att lösögonfransarna satt fel;)

    Vi åkte sedan till Ågelsjön för att ta ett dopp, en simtur vi aldrig kommer att glömma. Himlen började täckas med svarta åskmoln, räknade till att blixten var flera mil bort. Sedan började regnet att ösa ner över oss, jag och två till låg kvar i vattnet och njöt av kombinationen av att bada och duscha samtidigt;) Fick dock lite smärre panik då blixten var ovanför oss och försökte ta oss uppför bergkanten till säkerheten. Halkade hej vilt och började att skratta lite hysteriskt. Min tärna undrar plötsligt om hon hade mascara under ögonen. Snacka om att vara cool;) Gick sedan genom skogen barfot i bikinis, ett led med halvnakna och genomblöta tjejer med mossa i håret.

    När vi väl kommer fram till bilen så slutar det förstås att regna... men vi skrattade hela vägen till bilen trots ösregnet och all packning:)Satte oss i en immig bil, for hem och duschade och bytte om till kvällens utgång. Min sambo hade sin svensexa samtidigt, så efter att vi tjejer hade ätit och satt och njöt så kom killarna och vi umgicks och jag fick prata med min sambo som hade blåmärken över hela kroppen. Eller det såg ut som 50 sugmärken... Han fick ha kaninöron och svans hela dagen, under eftermiddagen hade han bl.a blivit jagad av sina grabbar ute skogen med paintballvapen. Stackare;) Sedan jämfördes frågorna sambon och jag hade fått om varandra. Kändes inte som att de var mycket rätt;)

    Vi fortsatte sedan till Palace där vi åt middag tillsammans och sedan blev det förstås försök till dans...:)

    ÅÅH, ville aldrig att dagen skulle ta slut, det var så härligt att få umgås med alla vänner och jag kände mig alldeles sentimental! Tack tjejer för en underbar dag! Nu är det dags för att ta tag i det här med bröllop...:)

  • Maria070210

    Hej, tjejer! Här kommer det en färsking. Vi ska gifta oss i februari men dock inte i stan (Norrköping) utan i Kopparberg. Är det någon mer som ska ha ett vinterbröllop?

  • caprea

    Hej Maria, tror inte det än så länge. Du tog precis min plats med att vara "sist", jag gifter mig 7okt...

    Yran Brud, lycka till med bröllopet på lördag! jag är hemma på snabbvisit,är på barnläger egentligen och kommer hem fredag men jag vill verkligen önska dig lycka till med allt och NJUT av er dag!!!

  • caprea

    såg att de va dags för solrosblad oxå på lördag. Lycka till till er oxå!!

  • solrosblad

    Två dar kvar, hua...
    Gjorde provsminkning på FACE, och blev helnöjd. Naturligtvis var jag tvungen att köpa läppstiften jag ska ha på mig, och det kostade dyyyrt Men snyggt...

    Kram på er alla, och håll tummarna

Svar på tråden Norrköpingstråden.........igen!