• helenekl

    Norrköpingstråden.........igen!

    Vet inte var vår tråd tagit vägen så jag tänkte om vi kan fortsätta här istället!
    Välkomna både nya o "gamla" isf!

  • Svar på tråden Norrköpingstråden.........igen!
  • solrosblad

    skriver som en kratta, men jag är skit ledsen just nu Jag vill inte att dessa människor kommer på bröllopet. De hade lovat att vara justa, vilket de inte klarade. När jag dessutom får skit av dem då får det vara nog!

  • helenekl

    usch vad det låter ledsamt det här du gumman! :(
    jag vill bara göra ett litet inlägg att det VISST finns trevliga infödda härifrån, men det sa du nog med viss ironi skulle jag tro;)
    jag anser INTE att det var snällt på nåt sätt o jag tycker du ska prata med din m2b imorgon o höra vad HAN tycker om situationen. han kanske ser "vännerna" ur ett annat perspektiv nu?!
    jag undrar vad de fick ut av att raka honom så nära inpå bröllopet? skulle det vara kul?.........knappast va? o så jäkla dåliga vänner hoppas jag att jag INTE har när jag väl får min hippa! man blir ju mörkrädd ju!

    många lycka till kramar med både jobb, vänner, man o barn o allt annat me förstås!

    kram kram

  • solrosblad

    Ja, det var ironi, jag gillar dig det vet du

    Ja, jag ska ta ett snack med honom och han ska minsann få ta ett snack med sina sk vänner, och förklara varför jag ringde och att jag tog illa vid mig. Jag fattar inte varför de svinade.... så tror de att ska gå på bröllop, glöm det... Jag tänker inte ha med dem mer att göra. Mina vänner har funnits för oss båda när det varit djävligt i vårt liv, med allt som hänt sista året. Vi båda har mått dåligt och klarar inte stress just nu. Bröllopet har varit en ljusglimt i allt elände och ngt vi båda tar på allvar. Varför är män så jäkla omogna för? Bortsett från min tydligen som inte heller uppskattade deras tilltag. Fast sen tycka att jag är larvig som tycker han ser för jävlig ut... att det var utseendet och honom jag bryr mig om...fy fan så dum i huvudet. Undrar om han vill att jag ska se ut som skit på våra bröllopsbilder?! Har lust att klappa till den snarkande fyllegrisen

  • helenekl

    solrosblad; hur har det gått gumman??? o hur mår din m2b nu "dagen efter"? har tänkt på er massor idag o undrat... hoppas han sk vänner fått sig en ordentlig tankeställare!
    kram

  • Bröllopstokiig

    Hej på er, har äntligen laddat upp lite bilder från vår stora dag. Vi har inte fått bilderna från fotografen än dock.
    marielle-kristoffer.weddingannouncer.com/

    Solrosblad, stackars din blivande. Men hoppas att det löser sig iaf. Min man hade sin svensexa dagen innan bröllopet och jag var riktigt nervös eftersom jag inte träffade honom förrän i kyrkan på lördagen men det gick bra. Han kom hem kl 03 på natten så han var rätt trött dagen efter men allt hår fanns kvar iaf! De hade åkt flyplan, spelat paintball, åkt gokart, grillat och badat och druckit massa alkohol... massa! De flesta av hans kompisar mådde pyton på bröllopet men de får skylla sig själva!

  • fialott

    mar1lyn: vilka fina bilder! De från Gotland var helt underbara vissa av dem, jag skrattade för mig själv när jag såg kortet på dottern liggandes på stenstranden - så go´! Hur gammal är hon? Jag är lite fundersam över hur vi ska göra med min dotters hår, hon är 1½ och har vilda rödblonda lockar... Jag har tänkt att hon ska ha någon slags hårprydnad men jag vet inte riktigt vad. Vad var det er dotter hade, ett hårband med blommor på eller?

  • Yran brud

    mar1lyn : fina bilder. låter härligt med att åka till gotland och ha lite tid för sig själva så där efteråt. Vi gifter oss en lördag och sen åker vi hem från norrland på söndagen och så har vi tagit ledigt på måndagen så vi får vara lite själv men sen är det tillbaka till jobbet på tisdagen som gäller... Men får sitta och längta och drömma fram tills vi åker på smekmånad.Men det blir inte förrän i vinter. 3 veckor till thailand.

    Min blev kidnappad i lördags. Men det verkar skillnad på vänner och vänner...
    Hans killkompisar var kanon. De hade hört av sig till mig och kollat vad som var okej och så... De hade inte ens köpt några taskiga kläder för de var rädd att han skulle ta illa upp så jag ryckte in och hjälpte dem med det. MIn sambo hatar rosa så naturligtvis fick han en tight rosa t-chirt och en stor rosa hatt klädd i rosa fjädrar och en jätte napp med två bröst på i stället. De hade fått order om att göra vad som hellst bara de inte rörde huvudet =) vilket de lydde. Han hade inte anat något, blev kidnappad hemma. Först paintball sen minicross och sen en överraskning som inte jag visste om, han fick åka till en florist och binda en bukett till mig sen åka hem och gå ner på knä och fria inför mig (hade 3 vänninor hemma som fick bevittna spektaklet)Jag måste säga att jag blev jätte rörd när han gick ner på knä och frågade om jag ville bli fru johansson. (har varit lite ledsen över att han tagit för givet att jag ska byta efternamn utan att riktigt fråga) fått höra av hans polare att frieriet var hans eget intiativ, de hade bara tänkt att han skulle ge mig blommor.. Sen bar det av till Harrys för frågesport och middag. Jag hade fått svara på 16 frågor som de skrivit ihop och 5st som jag komponerat i hop själv. Varje fel svar fick han dricka, varje rätt svar fick kompisarna dricka. Både de och jag tyckte vi hade varit jätte kluriga men han klarade alla utom 2! De ringde efter mig när de skulle hem och jag kom och hämtade honom då kl 2. Visst var han full, och hm en liten tur på knä till toaletten blev det men morgonen efter var han ändå upp och grävde hela dagen med grävmaskinen på tomten.. Unnade honom den kvällen och han hade jätte kul. Ett stort tack till de kompisar och till han som ordnade svensexan säger jag bara!

  • mar1lyn

    Fialott
    Ja min flicka hade ett hårband med en rosett bak och blommor runt. Den följde med klänningen som vi köpte på ebay för 300kr Vi gjorde inget mer med hennes hår, det fick räcka!

  • Yran brud

    Känns som om jag blir mer och mer beroende av det här forumet ju närmare bröllopet jag kommer.

    Just nu känner jag mig jätte deppig.
    Vi har valt att gifta oss i samma kyrka som min far gifte sig i och med samma präst. En kvinlig präst som var hur gullig som helst.
    Nu i dag ringer en manlig präst och berättar att han ska ta över vigsel i stället för våran då hon har blivit sjukskriven.
    Han ställer lite frågor angående om vi hade tänkt att ha några solosånger och vill veta vilka dessa är så han kan godkänna dem! Sen undrar han hur vi har tänkt med vigseln, när jag berättar att jag vill att mina tärnor ska gå först så att brudnäbben vet vart hon ska gå och ställa sig och att min pappa ska lämna över mig till min blivande som står framme vid altaret så frågar han flera gånger om jag är säker på att jag vill ha det så
    -ja, svarar jag
    -är du riktigt säker? frågar han då
    -ja svarar jag
    då säger han: du vet vad det innebär va!
    nej frågar jag lite försiktigt.
    -jo det symboliserar brudköp hävar han ur sig, vill du verkligen ha det så känna dig köpt?

    Jag bara tappade hakan. Svarade att vi inte hade några fördommar eller någon symbolik bakom våran tank utan att vi helt enkelt ville ha det så, varpå han svarar -Jaja det är ju erat val, vill ni hade det så är det ju upp till er, lite små spydigt.

    Blev så himla ledsen, kändes som om han spottade på våran vigselakt på något sätt.
    Känns inte kul alls att ha honom som vigselförättare särskilt när man hade ställt in sig på en sån trevlig präst och som man dessutom kände sedan innan...

  • mar1lyn

    Nej men fy! Ring o prata med honom o säg att du känner dig kränkt! Fråga om du kan byta präst! KAn ingen i den församlingen kan du ju ta från en annan församling fast i samma kyrka!

Svar på tråden Norrköpingstråden.........igen!