• helenekl

    Norrköpingstråden.........igen!

    Vet inte var vår tråd tagit vägen så jag tänkte om vi kan fortsätta här istället!
    Välkomna både nya o "gamla" isf!

  • Svar på tråden Norrköpingstråden.........igen!
  • fialott

    Yran brud: jag har inte gjort klart någon lista på musik själv, men i den här tråden kan du säkert hitta en massa bra tips!
    www.brollopstorget.se/Forum-1-3/m1483174-1.html

    Är det någon som har något bra tips på vart man kan hitta fina näbbkläder till en pojke som drar ca 130? Min m2b ska hyra kläder på brud & bal, men det finns ingen väst till sonen som är samma tyg som mannens så då funderar jag på att köpa några andra fina kläder till honom. Typ linnebyxor o väst o nån vit skjorta eller så...

    Ingen som har hört något från de nyblivna brudarna från tråden? *nyfiken*

  • Yran brud

    Inte hört något än från brudarna....

    Har redan försökt få tag på musiken på listan i den länken, har finkammat forumet. Fick inte tag i alla och de jag fått tag på blir för få, räcker inte hela kvällen och sen skulle man vilja ha mer så man har lite att välja på om en gäst t ex skulle bli sugen på en viss låt..

  • djezzie

    Mar1lyn är på spontan bröllopsresa stack iväg till Gotland måndagen efter bröllopet. Men gift blev hon och en berättelse kommer säkert så småningom:)

  • solrosblad

    Kolla på Lagos, de har hyrkläder även till grabbar.

  • mar1lyn

    hej brudar!
    JAG ÄR GIFT!! Åh va underbart det var!

    Jag är alldeles hemkommen från Gotland så jag är helt slut, men jag ska samla ihop massa bilder o lägga upp o visa så fort jag får tid

    Massa saker hände under dagen iaf, mamma skjutsade mig o min syster till Norrköping från Linköping på 25 minuter till sminket! Hon körde i 150 km/h! Vi sminkade oss på FACE, blev jätte nöjd! Sen kom en Djezzie o skjutsade ut oss till bygdegården. Min mor som skulle fixa håret var väldigt försenad så hon kom 14:20 till bygdegården (vigseln började kl 15!) så jag höll på att dö under den tiden, men hon fixade frisyren hur snabbt som helst o kl 15 var jag klar! Hon hade även klänningen o allt i sin bil så jag kunde bara vänta! Jag var en riktig Bridezilla innan vigseln, min make fick inte se mig innan vigseln så jag skrek nästan så fort någon öppnade dörren!

    Men så fort vi stod framför kyrkan (min pappa, syster o min lilla Hannah) så höll jag på att dö av nervositet! Klockorna slog o sen började orgeln spela (fel låt, självklart). När vi gick in såg jag Kristoffer (och han var såååå fin!!) och fick verkligen kämpa med att inte börja gråta (lyckades inte så bra med det). Stod och höll hans hand hela vigseln och hans marsalk lyckades inte riktigt komma ihåg sitt bibelcitat så prästen fick hjälpa honom! Min syster läste från papper, så det gick bra. Sen sjöng min svåger o svärfar spelade piano (Du och jag) och det var så vackert! Vigseltalet som prästen hade skrivit var lååångt o tråkigt (o felaktigt) men det gjorde inget. Som en överraskning, hade mina barn (arbetar på dagis) målat massa bilder till oss som prästen överlämnade! Utanför blåstes det såpbubblor och knäpptes kort! PÅ kvällen hade min Toastmadamme stenkoll och lyckades superbt! Maten var god o tårtan underbart vacker! Vi firade vår bröllopsnatt på Elite Grand Hotell, i en svit med jacuzzi o blommor, champagne, choklad och frukt! Och en underbar utsikt!!

    och sen åkte vi till Gotland och Fårö på bröllopsresa! Är så lycklig!!

  • Yran brud

    helenekl:
    Kan inte låta bli, såg dig och din dotter på en av bokaffärena i går, hade just kommit från solariet och kände mig lite osocial och trött så jag orkade inte gå fram och hälsa. Jag var och letade efter en sån där gästbok med lite ifyllda frågor i men hittade ingen så jag gick och tittade på pennor och papper i stället. Hörde att du frågade efter en bröllopsbok och sedan stod och bläddrade i en. Jag var tvungen att gå vidare men nyfiken som jag var gick jag dit senare för att kolla vad det var för bok du kollade i...
    Den var jätte fin och kostade 290kr. Eftersom jag aldrig såg om du köpte den och det bara fanns ett ex. så ville jag inte vara taskig och köpa den du tittat ut..
    Jag har därför sökt på nätet lite i dag och hittade en till bättre pris. Kunde till och med använda en premiecheck för att få det ytterligare lite billigare...
    Finns på www.bokus.com , ett tips om du inte redan köpt den..

    1 st Vår bröllopsbok (9132330456) 166.00 166.00

    SUMMA 166.00
    Fraktavgift 19.00

    SUMMA 185.00
    Coop MedMera Premiecheck* -50.00

    » TOTALT SEK
    Varav 6% moms 135.00
    7.65

  • Yran brud

    mar1lyn : grattis!

    Vad skönt att dig dag blev lyckad!
    Några råd till oss som är kvar?

  • helenekl

    yran brud: hihi, vad tokig du är!

    jo, jag hade sett den på nätet för samma pris så jag ville inte lägga ut så mycket pengar när jag inte behöver.

    jag såg inte dig men då du hörde oss prata så kan du ju inte varit långt ifrån! ;)

    jag hittade ett billigare o annat alternativ på Kontorab. Ett svart album med svarta blad o på framsidan en blodröd ros... jättefint! till det ska gästerna få fylla i en blodröd sammetsbok där alla får minst ett ark var att skriva i. jag hade tänkt härma idén i "vår bröllopsbok"

  • Yran brud

    Nu blerv jag nyfiken... Gillade inte riktigt texten i bröllopsboken... skulle haft lite variation. Menar du att du ska ha två böcker? En med förifyllt och en utan? Har fått låna en polaroid kamera av en bekant som jag ska köpa film till sen tänkte jag lägga ett halft A4 ark i varje gästs festprogram. Under middagen tänkte jag uppmana dem att skriva några rader som bidrag till våran gästbok och sedan lägga den i en liten fint smyckad låda som vi ska göra med ett hål i längst upp där man kan stoppa in arken. Den ska stå på ett litet fint smyckat bord där jag hade tänkt lägga ut pennor. KOmmer även lägga ett litet ark med förslag på vad de kan skriva där. Typ idetorka varför inte berätta om ditt bästa minne med bruden/brudgummen, en lyckönskning till brudparet osv och så kommer kameran stå där så de kan ta ett roligt kort på sig som gäst och stoppa ner i lådan också...

    Vill tillägga att mina kompisar och min släkt är alla fotointresserade så det kommr krylla av videokameror, digitalkameror mm på festen så jag skulle bli förvånad om de inte tog någon polaroid bild.

    Tanken är att jag och min man ska kunna öppna lådan på morgonen dagen efter och ligga och läsa lapparna och titta på bilderna. Det materialet kommer vi sen använda till att göra en skrapbook av.

    Vet bara inte om jag ska ha detta eller en vanlig gästbok också...

  • solrosblad

    Nu har min sambo haft sin sexa. Jag har bett hans sk polare att inte närvara vid bröllopet!!
    Dagen började bra, äventyrs grejer och sen god mat och bastu. Sen tvångsrakade de av hans skäggoch hår, är sånt kul??!! De klädde påhonom en mini liten klänning, snoddemobil och plånka, är det fortfarande kul???!!! När jag ringde för att säga godnatt och be att han skulle ta det lugnt med spriten, han ska vara hemma och ta hand om vår lilla 1 årin i morgon, jag jobbar hela dan, så var han snorfull!!! Kul, näe... grejen är att jobbet jag ska till kan leda till fast tjänst i höst så jag måste jobba...jobbar som assistent. Hans ena sk polare snodde telefonen och började härja påmig att jag förstörde sambons trevliga kväll, att jag inte skulle kontrolera honom osv Jag blev skit arg, sa att han skulle hålla käft och ge sambon telefonen igen, vilket han vägrade. Han var otrevlig motmig så jag sa att han inte är välkommen til bröllpet. han sa att han visst tänker komma!!! Men jag accepterar inte det här. Han var otrevlig mot mig och dessutom vet han inte ett skit om mig eller vårt förhållande. Hans sk vänner har knappthört av sig sen han blev sjukskriven inte heller när hans mamma blev sjuk och dog inom loppet av 2 månader. Var fanns dessa vänner då? Men bröllp ska de gå på tycker de... fy fan säger jag. Usch jag är så ledsen och besviken på dem. De vet att han tar bröllpet på allvar, och vi är inte 14 år heller.... finns det inga normala människor i den här stan? De som är infödda alltså??? Förmina polare är fullt normala men så är de utbölingar liksom mig

Svar på tråden Norrköpingstråden.........igen!