• helenekl

    Norrköpingstråden.........igen!

    Vet inte var vår tråd tagit vägen så jag tänkte om vi kan fortsätta här istället!
    Välkomna både nya o "gamla" isf!

  • Svar på tråden Norrköpingstråden.........igen!
  • solrosblad

    Yran brud vilken knäpp prälle, varför måste han bli spydig...dumt, mycket dumt...

    Vilka goa polare din karl har, det lät som en kul och lagom sexa, till skillnad från min sambos... Han har pratat med dem och de skäms lite faktiskt. Min älskling har mått jättedåligt i tre dar över att de har rakat honom, vi ska ju faktiskt fota oss oxå... Men hämnden är ljuuuv
    De ska få sjunga för oss. Och får jag tag pålite urindrivande så ska jag peta ner det i deras vinglas i smyg, så får de steppa samtidigt som de sjunger.
    Har ni tips på ngn passande låt de kan sjunga, gärna med lite höga toner oxå?

    För övrigt, känns det som man aldri ska gifta sig, det är så tröttsamt att fixa det sista så jag har lust att skita i allt...

  • caprea

    hej hopp tjejer! är på semester nu i 2 veckor... inne på sista veckan och tillbringar den nere i Malmö, helt underbart! Fick iväg alla inbjudningar idag -äääääntligen klart! Cdinbjudning blev det, väldigt roligt tyckte vi och hoppas gästerna tycker det med =)

    Solrosblad- vilken svinig svensexa!Dock vet jag inte om jag tycker att hämnd är bästa medicinen men förstår att det känns lockande.hoppas att de inte kommer med mer spektakel.. typ ligga under sängen på bröllopsnatten, har hört om ett par som hade 3 gäster under sängen heela natten utan att veta om de.. inte så kul.

    Yran brud - fy va surt! vilken trög präst-om jag får säga så men det är väl klart ni tänkt igenom er vigselakt såhär tätt inpå bröllopet? Du har inget nummer till den kvinnliga präst som skulle viga er? Isf kanske hon kan sköta vigseln ändå när hon fått höra hur inhopparen behandlat er... Hur har det gått med musiken? har det löst sig?

    Vad har ni betalat för fotografering? jag frågade en vän till mig om han ville ta - förväntade mig lite kompispris men han ville ha 3000 för ca 16 bilder på jobb... han har dock inte fotat så många bröllop än så han har inte jättestor erfarenhet. någon som vet ngn bra och prisvärd fotograf i Norrköpingsområdet?

    nu ska jag sova, ha de gött bruds!

  • Yran brud

    caprea : Har lagt ner många tankar på våran vigselakt, vi vet precis hur vi vill ha det. Tyvärr är inte prästen den enda som sagt något, en av tärnorna kläckte ur sig också och frågade om vi verkligen ville ha sån där amerikansk skit på vårat bröllop...men men vi tycker det är ett fint sätt att gå till väga och vi skiter i vad alla säger. Det är ju inte direkt att det är ovanligt i sverige längre, vet flera andra som gjort som vi.
    Den kvinnliga prästen är sjukskriven, varför vet jag inte men det skulle kännas konstigt att ringa och fråga. Han blir nog bra till slut ska ni se, blir väl en annan sak när vi väl träffas på plats. Annars lär han få höra ett och annat från min sambo som inte är känd för att ha världens längsta stubin...

    Det har löst sig med solisterna. En kille (barndomskompis) kommer spela wanna grow old with you och kompa på gitarr sen har han fixat en tjej som sjunger svenska versionen av shanaia twain- from this moment. Har inte bestämt om han ska kompa den på gitarr eller om jag ska be kantorna att kompa på orgel (piano) vad tror ni blir bäst? Frågade vad de skulle ha betalt och han sa att det räckte med ett par hundra eller vad vi kände att vi ville ge. Känns snålt att bara ge 200kr var.. vad ska ni ge? Vad tycker ni är rimligt?

    solrosblad: håller med om att på slutet känns det bara som om man vill avbryta allt, kanske rymma i stället. Men nej tänker inte ge mig och snubbla framför målsnöret. Är bara att bita ihop och verkligen verkligen koncentrera oss på kärleken till varandra och försöka låta resten rinna av oss.

  • Uller

    Här på min front strular det. Tjejerna som ska vara solister på vårat bröllop och även kommer som gäster vet inte om dde kan komma då deras far har fått hjärntumör och blir hastigt sämre. Så nu har jag smärre panik för jag vill få vigselprogrammen färdiga men det går inte innan jag vet vem som ska sjunga

  • solrosblad

    Hej på er... Fick tips om att placera polarna från sven6an vid barnbordet, och det känns lagom taskigt. De ska vara glada att vi inte tagit tillbaka inbjudan för det var vad vi faktiskt hade tänkt göra först.

    Vad tråkigt när det strular för er tjejer, visst ska det bli skönt när allt är över
    Vi har lite inköp kvar, och jag är ledig 4 dar innan bröllopet.
    Jag ska göra min provsmink på FACE, vet ni om de ärduktiga där? Det finns ju ngt ställe på Drottninggatan oxå, känner ni till dem? Vad ligger de i pris?

    Vi har pratat om alkodelen på festen och har tänkt ha öl, cider, vitt/rött vin samt 2 landskaps båler men inget mer, räcker det eller ska man ha likörer, whiskey och sånt oxå?

    Uller kan du inte söka efter annan solist? Kantorn borde veta tycker jag...

  • Uller

    Ska inte gifta mig i kyrkan utan ska ha utomhusvigsel så vi har ingen kantor. Kommer antagligen att bli spelmänn som är folkdräktsklädda som spelar ut och ingångslåtarna. Hoppas defenitivt att det löser sig men jag har ju tre veckor på mig

  • solrosblad

    Åh uller det låter så mysigt. Vi ska ha folkmusik som mingelmusik på vår bröllopsfest, det är så svenskt och sommar.

    Yran brud...min syster hade"sån där amerikansk skit" på sitt bröllop, och det var jätte fint. Hon ville inte visa sig för sin blivande innan vigseln. Skit i vad andra tycker, gör som ni tycker ist.

    Min sambo har försökt prata med polarna och hoppades på en ursäkt, 2 av dem har bett om ursäkt, ingen av de andra 5
    Han har insett att de egentligen inte är värda hans vänskap mer.

  • Berner

    Jag vet en tjej som sjunger på Bröllop i Norrköping med omnejd, men vet inte hur pass uppbokad hon är. Vet inte heller vad hon tar för det. Hon erbjöd sig att sjunga på vår den 19/8, men en god vän till oss ska göra det istället.Annars hade hon fått göra det eftersom hon sjöng på min blivandes mammas bagravning och det var så vackert!

    Vi gifter oss i vår trädgård med en präst som är pappa till en av min blivandes dotters vänner. Han tillhör inte vår församling.

    Vad var det för en knäppgök till präst som behandlar människor på det sättet som ni blev behandlade?Det är deras uppgift att vara själavårdande och inte tvärt om.Försök att byta! Han ska väl inte få förstöra er dag?
    Lycka till!

  • mar1lyn

    Jag sminkade mig på FACE, och det var jätte bra! Sminket höll hela dagen o jag var kanon nöjd!

    Hihi barnbordet är ju perfekt o helst med typ två barn emellan dem också Och servera ingen alkohol till dem heller för den delen

Svar på tråden Norrköpingstråden.........igen!