• helenekl

    Norrköpingstråden.........igen!

    Vet inte var vår tråd tagit vägen så jag tänkte om vi kan fortsätta här istället!
    Välkomna både nya o "gamla" isf!

  • Svar på tråden Norrköpingstråden.........igen!
  • caprea

    oj.. jag tror jag suttit här nästan hela dagen... pinsamt... nämen datorn har vart på iaf med BT uppe, bara ladda sidan ibland...

    skriver men O.S.A. lr Osa lr OSA lr o.s.a. ??

  • Uller

    Var och provade min klänning idag för att göra ändringar. I bröllopsbutiken hade de sagt att det är bara att komma vilken dag som helst utom lördagar. När jag kommer dit så har sömerskorana gått hem tidigt vid 12 så det fanns ingen som kunde hjälpa till med ändringarna.

    Jätteirreterande, men hon som jobbade idag kunde lite så hon skulle skriva en lapp till sömerskaorna om ändringarna. Hoppas att det blir rätt

  • Yran brud

    Uller: Den kom fram, jag svarade till din mail och tackade.

    Carpea: Vad skönt att inbjudan är klar, tror den blir jätte bra! Skaväl ta och posta mina sista i veckan hihi.

    Min blivande ligger brevid mig här i sängen och för ovanlighetens skull snarkar han, det låter så sött. Åh längtar tills vi blir man oh fru!

  • helenekl

    Uller ; gjorde du dina ändringar i den butik du hade köpt klänningen? vad får du ge? jag har köpt mina över nätet o behöver lägga upp den lite, därav frågan! ;)

  • caprea

    Uller - irriterande när man har tagit sig tid ... hoppas de blir bra iaf.

    ja.. som sagt satt jag med häftet till inbjudningen igår... tror ni inte att jag gjorde 24st fel?! kapade pappret för mycket och sen blev det helknäppt när vi skulle skriva ut det... och affären jag köpte i gick på semester from igår...=/ MEN i ett litet samhälle som detta och serviceminded personal sa hon igår att om det är ngt problem så är det bara att ringa så öppnar de! så idag 11.30 va jag och köpte nytt papper och har nu skrivit ut 24 nya.. nu ska jag stämpla =O)

  • Uller

    Helenekl:
    Det ingår en ändringskostnad i priset av klänningen som jag köpt så jag vet inte vad det kan vara för kostnand kanske 200kr?

  • Yran brud

    8 juli, Rönö kyrka, Norrköping. Mar1lyn
    8 Juli, Tingstad kyrka, Norrköping. PysselPassion

    Väntar med spänning på att få höra om den stora dagen!

    Hoppas de inte glömt bort oss tjejer som är kvar...

  • caprea

    just de ja!!! wow, vad spännande att få höra deras berättelser sen.. och alla ni andra! jag är visst sist ut men ni får inte glömma mig här...

  • Yran brud

    Hej.

    Så har man tressat ut till Maxiområdet på sin 45min lunch för att leverera blommor till sambons jobb. Vi firar nämligen 3år i dag. Så nu står en fin bukett från hans "hemliga" beundrarinna på skrivbordet och väntar tills han kommer tillbaka till kontoret i eftermiddag.Med andra ord det blir att trycka i sig ett happy meal vid skribordet eftersom det var den en mat man han köpa...

    Är förbannad på min sambos syster...
    Hennes dotter ska vara näbb på vårat bröllop. Utöver henne ska jag även ha 3 st tärnor, mina bästa vänninor.
    Mina vänninor är snälla och erbjöd sig betala sina klänningar, de kostade i och för sig bara 345kr/st och jag övertalade dem att få sponsra med en 100kr var i alla fall.
    Näbbens klänning kostade 800kr! och min sambos syster erbjöd sig inte ens att betala en nickel. Okej tänkte jag det får vi väl stå för då, men sen ringer hon nu och är sur för att jag inte tänkt ut vad hennes dotter ska ha för skor. Jag har massor att planera nu sista veckan innan vi åker upp, hade inte ens hittat mina skor när hon ringde. Fine tänkte jag kan hon inte ens tänka ut skor till sin dotter (jag tyckte hon hade skor som dög), hon var ju med när vi provade ut hennes klänning så hon visste ju vad som matcha, jaja tänkte jag får väl jag panik kolla om jag hittar några då. Jag och min sambo var på stan och kollade på morgongåvor, då hittade jag ett par skor som jag tyckte var söta som kostade 200kr, glad som jag var ringde jag till henne för att kolla vilken storlek hennes dotter hade. Tänkte jag kunde köpa en stl och om den inte passade kunde de ju byta. Får till svar att hon har allt mellan 25-29 och att jag inte kan köpa något utan det är bättre att hon är med och provar.
    Nu har ju inte jag barn själv men jag tycker att om ett barn har 5 olika stl borde det ju i alla fall vara en stl hon har fler av? Det hade väl inte skadat att köpa ett par och om det var fel så kunde de bytt? Det känns som om hon bara motarbetar en hela tiden. Sen förväntar hon sig att vi ska betala för allt, hade varit en fin gest att erbjuda sig att betala något i alla fall... Särskilt då hennes dotter redan har skor som jag tycker duger. Hennes kläder och skor kommer nu gå på mer än 1000kr..

    Andra kris artade saken är att våran dator krachat med all musik på som vi skulle ha till bröllopsfesten... bara 1 1/2 vecka på oss att fixa ny.
    Finns det någon därute som förberett något som man kan få kopiera eller köpa till en rimlig slant eller som har en låtlista med förslag. Svårt att komma i håg alla i huvudet...

    Tack på förhand.

Svar på tråden Norrköpingstråden.........igen!