• hjartat73

    Lund-Malmöbor? Bröllop 2006 nr3

    Eftersom den gamla tråden har stängts av startas här en ny!

    Här samlas vi som ska gifta oss 2006 & 2007 och som bor i Malmö-Lund-området. Vi träffas och fikar ganska ofta, alla är välkomna

  • Svar på tråden Lund-Malmöbor? Bröllop 2006 nr3
  • Svemerikanskt bröllop

    Smurfen: Grattis till dig också smurfen. Jag tror på jajj@, festen var nog jättebra. Själv kan man ju bara planera och försöka tänka på vad som ska finnas till festen, såsom mat, dricka och någon form av musik och kanske underhållning, sedan är det ju upp till gästerna att göra det hela trivsamt.

    Smurfen: Jag vet inte om du har erfarenhet av det som verkar ha många släktingar i utlandet, men var det gäster som anmälde att de skulle komma från utlandet utan att vara bjudna? Jag tycker det är omöjligt att säga nej när någon har bokat resa från sydeuropa eller t.o.m. annan kontinent för att komma, men nu börjar antalet gäster faktiskt växa lite fööör mycket och vårt o.sa. har gått ut för länge sedan. Det blir ju svårt med planeringen också, tycker det är nog svårt att hinnamed allting som måste bli klart.

  • hjartat73

    Det blev en lila marsipantårta med rosa blommor/rosor med jordgubbsmousse istället för grädde. Jag tänkte vi skulle ha vit marsipan med lila blommor/rosor men min blivande tyckte det var roligare med en lila tårta så vi får hoppas det blir bra.

    DVD-filmning blev till slut den här killen www.livendahl.com/

  • Svemerikanskt bröllop

    Hjärtat - Det blir nog fint med en lila tårta, allt är ju liksom vitt den här dagen så allt med färg är bra enligt mig. Vi tänkte ha en tårta med vit och mörk choklad eftersom vi är ett mixpar, kliché kanske men det är så vi vill ha det och choklad är ju både gott och nyttigt sägs det...

    Vilka priser på dvd filmningen! De är ju verkligen superbilligt. Det är ingen hög timpenning de får med de priserna. Det är nästan vad jag tänkte ge min kompis som fixar filmningen. Han har sagt att han inte vill ha någonting men han är jämt för snäll så jag tänkte att jag vill ge honom någonting för det ändå, han är ju trots allt superduktig också.

  • *Smurfen*

    Svemerikanskt bröllop

    Vi hade oxså pbjudna gäster från italien som bokat resan och sedan ringer å säger att de kommer, för vår del var det bara att hälsa dem välkomna och se glad ut. men det är inte lätt.

    Hade jag fått välja nu så hade bröllopet blivit mkt mindre samt utan svärmors inblandning.

    En anna sak som jag blev arg över är att spriten inte räckte till, vet ni hade det beror på på? Jo för att ngn hade snott 2 katronger med whisky samt raki... KUl va...
    Fyyy för sådana personer

  • Julibrud - 06

    kikar in..
    Idag ska jag bara bli färdig med mina vigselprogram om jag så ska sitta hela natten. Nu är jag trött på att ha det över mig.

    hjartat 73 De med bilen skulle höra av sig men ännu har jag inget hört.

    Puh76, din brudbukett låter jättefin. Men vad är lammöron? Har aldrig hört talas om det. *nyfiken*

  • jajj@

    lillabunny, vad fina ni är! Och grattis förresten, jag tror jag har glömt att säga det.

    Var har du köpt din klänning, den var jättefin.

  • lillabunny

    Tack Puh76 och jajj@!

    Klänningen är köpt på Tekla, som ligger på Storgatan vid Filmstaden i Malmö.

Svar på tråden Lund-Malmöbor? Bröllop 2006 nr3