• hjartat73

    Lund-Malmöbor? Bröllop 2006 nr3

    Eftersom den gamla tråden har stängts av startas här en ny!

    Här samlas vi som ska gifta oss 2006 & 2007 och som bor i Malmö-Lund-området. Vi träffas och fikar ganska ofta, alla är välkomna

  • Svar på tråden Lund-Malmöbor? Bröllop 2006 nr3
  • Svemerikanskt bröllop

    Ni hade en trevlig fika som vanligt. Trist att jag missade den men jag är ändå inget bra sällskap nu så ni kanske ska vara glada Men räkna med mig efter bröllopet. Då kommer jag gärna och delar med mig till er som behöver. Jag brukar kunna se rätt klart på saker i efterhand.

  • Puh76

    Sveamerikanskt bröllop: Jag har problem med min ring.
    Lämnade in den för intagning och gravering första gången 30/5. Fick tillbaka den men de hade inte tagit in den, så det var bara att skicka tillbaka den igen...den är fortfarande inte färdig..ringde de igår, den är inte färdig förrän nästa vecka!!!!

    Detta gör mig smått hysterisk!!!!

  • Bettan, Skåne

    Tack för himla trevlig fika igår!

    hjartat73: funderar verkligen på ditt tips där med att inte ha strumpor under klänningen, men kommer du att ha sådana där små strumpor i skorna bara då?

  • mrsJuly

    Halloj! Tack för igår! Det var jätte trevligt. Tror jag vågar mig till fler fikor nu!

  • Svemerikanskt bröllop

    Phu76: Jag försöker intala mig med att det hur som helst kommer att sluta bra. Vi kommer i alla fall att bli gifta även om borden inte ser ut som jag har tänkt och även om ena maralken inte vill se ut som han ska. Och vi komemr att åka iväg på 8 välbehövliga semesterdagar i värme. Se, jag vet precis hur jag ska tänka men det fungerar inte när jag ligger och vrider mig i sängen.

  • hjartat73

    Bettan, Skåne: Nej, jag ska inte ha strumpor alls för jag halkar runt i mina skor...sitter liksom bättre när jag är utan strumpor. Mina skor är ju bara med rem bak och ganska höga klackar så det gäller att klistra fast

  • Puh76

    Sveamerikanskt bröllop: Jag förstår hur du känner det.

    Idag ahr jag gjort jättemycket känns det som...

    Hämtat min klänning från kemtvätten, köpt underkläder-det blev dyrare än väntat, men vad gör man, beställt blommorna till borden-så nu är det oxå klart.
    Bokat tid för provsminkning och manikyr!

  • Svemerikanskt bröllop

    Jag måste ut och köpa de sista sakerna nu tror jag. Igår ringde jag mamma och beklagade mig lite. Efter att jag lagt på ringer min sambo och säger att vi har haft inbrott i bilen. De har tagit bilstereon och bilbarnstolen och lite annat mindre viktigt. Och vi har ingen ruta vid förarsätet längre, den ligger utspridd i framsätet. Jag kan klara mig utan bilstereo ett tag men bilbarnstol måste vi ju köpa nu, vi ska ju på långutflykt till helgen. Vad gör man?

  • Puh76

    Sveamerikanskt bröllop: Men stackare!!! SÅnt är så tråkigt!!

Svar på tråden Lund-Malmöbor? Bröllop 2006 nr3