• roffan

    E-tuna!

    Vad ska du ha för bukett? Jag ska beställa min idag!

  • roffan

    Jo, jagvet hur din ring ska se ut, men jag har ingen aning om hur arbetet har fortskridit :). Nejdå, det är nog bra att binda sin egen bukett så blir den som man vill ha den! Jag är själv lite vidskeplig men av måttliga proportioner. Jag känner folk som har gjort enligt regelboken och ändå blivit olyckliga, så... :) :)

  • roffan

    Jag är inte så nervös - mest irriterad för att jag får planera allt själv. Men det ska nog gå bra! Jo, du har ju en månad till godo på mig.
    Min bukett blir bara rosa atora rosor tätt ihop och med långa skaft så den kan ligga på armen. Tror jag. Jag kanske ångrar mig när jag kommer till butiken! Jag kanske försvinner iväg när som helst nu, men i så fall kanske vi hörs av ikväll?

  • roffan

    Hej! Kom just in och nu måste jag gå igen! Tillbaka om en halvtimme eller så! :)

  • roffan

    Har du inget att göra? SKaffa barn och husdjur! :) Förresten, det hade du ju redan... Nu är det yatzyomgång igen! Håll tummarna för mig. Återkommer nog :)

  • roffan

    Här är jag en kort stund och jag förstår ditt problem. Dock kommer jag inte ihåg reglerna, men jag TROR att en framtida eventuell make till flickorna inte kan ta "Zibbesdotter" om det bara är ett mellannamn. Måste kolla upp det noggrannanre dock. Förringa inte yatzy - vår glass och yatzystund är ett sätt att sätta oss ner och ta det lugnt, prata om viktiga saker och hålla kärleken vid liv. Och spöa gubben förstås! :) Vi hörs snart!

  • roffan

    Bra! Nåt nytt? Har beställt bukett idag. Det blev både bättre och billigare än jag trodde, så jag är nöjd! Har gått igenom sångerna med vår solist också och det blir också himla bra. Bra dag. Du kanske såg i min andra tråd att det inte blev några glasögon. Är nu sugen på linser till bröllopet! Har du synfel eller är du skarp som en hök? :)

Svar på tråden E-tuna!