• roffan

    E-tuna!

    Jo, vi ska som sagt vigas i kyrkan och allt det där jag skrev om tidigare. Min barndomskamrat är bejublad frisör och ska göra sin första "riktiga" bruduppsättning på mig. Håret ska vara uppsatt i svinrygg med pärlor och mormors pärlor runt halsen och i öronen. Klänningen är vit med djup v-ringning utan ärmar och med blombrodyr på tuttarna ( :) ) och i nederkant. Högt skuren under bysten och sedan ganska rak, a-formad heter det väl. Runt hela kjolen sitter ett tunt flortunt tyg i samma färg som klänningen. Han har svart kostym och benvit mönstrad väst och plastrong. Näbbarna vet jag ju inte ännu då, men tärnan ska ha en lila mönstrad halvlång klänning som hon har köpt själv. Marskalken ska nog också ha kostym... Han tar väl det han har! :) Sedan ska vi fråga pappa om han vill köra oss i hans bil ( hans ögonsten) till festen där vi skålar, äter trerätters med lax, grillad ryggbiff och creme brulle. Sedan tar vi oss en sväng om till Gunnar Wiklunds "Den flickan ska bära mitt efternamn" och så dansar vi lite till till CD och sedan äter vi smarriga bakelser och kaffe, sedan dansar och minglar vi och äter "snacks". Och sedan går vi till vår svit med bubbelpool i sovrummet!!!
    Blommorna förresten: Jag ska ha en ljusrosa rosbukett med bara rosor tätt ihopbundna och med långa skaft. Altaret och festborden ska ha samma rosa rosor. Näbbarba ska strö rosa rosblad i altargången och detta ska eventuellt även kastas på oss när vi kommer ut ur kyrkan.

  • roffan

    Kul att läsa i din andra tråd att de flesta 60-talistbrudarna (ni som har fått fri uppfostran :) ) väljer yngre män! Gäller det dig också? Min man skulle kvala in i er tråd! :)

  • roffan

    Jag är inte välplanerad ett dugg! Är sur över att han inte är intresserad. Har fått veta vad kärlek är nu - "Den här instruktionsboken hade jag aldrig hittat utan dig" är en stor ömhetsbetygelse. Det gäller att se tecknen! :)
    Min tärna är min äldsta vän. Och jag har jobbat på... ingenting. Att vara ute i tid är inte riktigt min grej. Men jag har sparat ner en massa bröllopskort jag gillar och ska välja ut vilken stil vi ska ha.

  • roffan

    Tack! Jag är nog glad att ha två olika, kan vara bra att kunna byta om det händer en olycka. Frågan är väl egentligen bara vilen de ska ha till fotograferingen och jag tror jag håller med dig!

  • roffan

    Tro mig, jag kommer att springa som en yr höna på min bröllopsdag och skrika på min gubbe - Jag visste att det var något vi hade glömt! Och du har ju inte gjort någonting!!!
    Jag vet det redan nu. Det är det som är självinsikt. :)

  • roffan

    Jag har försökt, men han tycker alltid att det är bra som det är. Kläderna, kyrkan och festen är ju klar! Vad kan en man mer begära? Han skulle vara nöjd med att ha hittat en brud :)

  • roffan

    Vad ska du ha för ring? Min blir en vanlig slät i rödguld och han ska ha en likadan.

  • roffan

    Bra beslut om maten där. Medelhavsbuffe med kockarnas surpris eller?

  • roffan

    Kollade till maken och blev kvar... Nu försvinner jag igen ett tag - det blir nu en prestigefull kamp i Yatzy! Vi hörs!

Svar på tråden E-tuna!