• roffan

    E-tuna!

    Hej! Ahh, vilken uppfriskande lugn promenad... 110 knyck! Minst två princessbakelser förbrända. Nyttigt med hundar i a f. Kul att ni är kvar! Såg att ni ska ha rosa och vitt, E-tuna. Det ska vi också! Har dock inte bestämt vilka klänningar näbbarna ska ha ännu. Köpte två olika sommarklänningar på Lindex och H&M. Den ena med smock upptill och crinklad kjol i helrosa med broderade blommar runt kanten och den andra med vit botten med små rosor på, puffärm och lite volang. Snälla hjälp mig att bestämma. 149 kronor styck var helt lagom och dessutom kan de ha dem hela sommaren! Så talar en riktig smålänning - det ni E-tunabor :)!

  • roffan

    Hm, nej - ingen digitalkamera ännu... Jag har bara hört tårtdekoration. Har man ju på doptårtor också.

  • roffan

    Vi är visste inte så "på" E-tuna. Kanske vore kul att prova på MSN, det är flera som tjatar på mig. Ska kolla upp det imorgon! Tycker du att jag är hemlig med mitt bröllop? Vad vill du veta?

  • roffan

    Mer snö!!??!! Vill inte höra talas om det. Vi kan gärna prata bröllop istället, men jag vet inte var jag ska börja! Vi ska vigas i kyrkan vi bor nästan bredvid av vår underbara präst och förhoppningsvis ska en av gästerna som är en välrennomerad och superduktig operasångerska sjunga... jazz! Vilken ingångsmarsch ska ni ha? Vilket solo vet jag redan :).
    Och ni då Bluebride, har ni bestämt musik?

  • roffan

    Jag väntar på E-tuna så ska jag kontra med min berättelse sedan!

  • roffan

    Hur gammal är du, vad ska ni göra på bröllopsnatten... nejdå, bara skojar! Läste aldrig om du hade valt klänning ännu, men skryt med den och den goda maten och dina fina inbjudningar och allt du kan! Vi kan göra om den här tråden till klubben för inbördes beundran :). Det skulle jag behöva när självförtroendet sviktar...

  • roffan

    Hur länge har ni varit tillsammans, det undrar jag!!! Själv firar vi fem år i år och vi förlovade oss 5/5 -05. Träffades -01, flyttade ihop -02, fick barn -03 och -04, förlovade oss -05 och gifter oss -06. Vad ska vi nu hitta på?

    E-tuna: Det låter som om du har läget under kontroll! Återkommer med mitt eget program!

  • roffan

    Det är på tiden! Mina föräldrar gifte sig också när jag var i tonåren. Så länge fick jag vara en oäkting :) :)

Svar på tråden E-tuna!