• roffan

    E-tuna!

    Okej, det var kanske tur för dottern :). Jag har också läst alla Kittyböckerna flera gånger!
    Just nu funderar jag på festprogram eller inte. Vad tycker du? Räcker det med att lägga menyn på en halvsida (delad på längden) i samma papper som inbjudningarna och vigselprogrammen? Alltså med rosa rosor på, så klart!
    Har tänkt att klippa hjärtan som placeringskort och skära ett "V" i och hänga på kanten på glaset vid respektive plats. Vad tror du? Hur ska ni ha?

  • roffan

    Menar du att du tänkte göra likadana placeringskort!!! Kul! Tror jag.. Och lite läskigt också :)
    Hurdana inbjudningar hade ni?

  • roffan

    Palmbladsiden är fräck! Kanske snäckor eller vackra stenar med namet i gelefärg? Men det är kanske mer västkust. Kör du palmblad och Bella-låten kanske du ska ha vinflaskor med ljus i på borden, så har du ett tema!

  • roffan

    Jag hade vanliga A4-ark/ m/ed/ ///mo/t/iv/ a/v rosa stora rosor//9 (Lilltjejen hjälper mig att koda meddelandet) och så skrev jag ut på datorn med fin stil. Vek två gånger och la i snygga av långa RO/SA k//uv/ert/ /oc/h /sa/tt/e //t//v/å/ //g/u/l//d/h/jä//rt///////an/ över försegligen på kuvertet. /Kalligraferade adressen för hand. Helt enkelt/ men fick jättemyck/et beröm /för dem /vi/lket gläder mitt stackars självförtroende en hel del!

  • roffan

    Det sviktar emellanåt! Nu ska jag ut en sväng. Tebax om nån timme om du är här då!

  • roffan

    Nu då? Småland anropar storstaden! Är du där E-tuna?

  • roffan

    Bara fint, tack! Ska försöka dusvha innan mina tjejer ska till dagis. Sedan har jag tusen saker att göra idag! Ska träffa min kompis som ska sjunga på bröllopet, hon är (tydligen och förhoppningsvis) jätteduktig och mycket välrenommerad, men jag har aldrig hört henne... :) Vi ska bestämma låtar iaf. Hon ska dessutom få ta ett solo på första versen i psalmen, så vi ska bestämma den också.
    Sen ska jag bestämma om jag verkligen vill ha plast glasögonbågar med aningens 50-talsstuk. Lite ovant för mig. Och sedan ska jag med pärlor till min frisör och beställa tid för makens klippning. Han har inte klippt sig sedan innan jul!
    Du då?
    (Oj, vad jag var pratsjuk idag)

  • roffan

    Oj, jag trodde din ring var klar? Hur mycket räknar du med? Jag lämnade faktiskt in en gammal förlovningsring + annan ring som jag inte använde till försäljning när jag beställde ringarna och fick 1000 spänn för dem. Kul. Guldpriserna är höga nu!
    Är du ledig idag?

Svar på tråden E-tuna!