• roffan
    Äldre 13 Apr 20:05
    181438 visningar
    1480 svar
    1480
    181438

    E-tuna!

    Är du med?

  • Svar på tråden E-tuna!
  • roffan
    Äldre 13 Apr 20:10
    #0

    Upp kom jag vid 10 i 7. Huvudvärk hela dagen :) . Har planerat bröllop med min brudtärna som också ska gifta sig i sommar! Kul kul :) .

  • roffan
    Äldre 13 Apr 20:23
    #0

    Jag är inte från storstan men det är hon. Och våra bröllop blir förmodligen inte lika alls. Jag är nog både mer gammaldags och vidskeplig än hon. Det var vår första "träff" om bröllopet, vi träffas så sällan nu för tiden :(

  • roffan
    Äldre 13 Apr 20:26
    #0

    Nyfiken på vad du ska ha för klänning till ditt pannsmycke. Det är fint men inte så vanligt? Jag har nog aldrig sett det live. Är du från Stockholm? Jag trodde nog på typ Eskilstuna.

  • roffan
    Äldre 13 Apr 20:32
    #0

    Jodå, jag känner till Tyresö, det är Stockholm för mig. Det är stan som har tagit min bästis ifrån mig :) . Jag bor fem timmar bort, så det blir inte så ofta.

  • roffan
    Äldre 13 Apr 20:39
    #0

    Aha, kul. Då får gästerna åka en bit? Alla ska väl inte övernatta i torpet :) ? Jag är nog inte vidskeplig egentligen, men vi håller på att han inte får se mig i klänningen före kyrkbacken och han kommer att köpa brudbuketten osv. Sånt skiter hon fullständigt i :) ! Men jag är så nyfiken på din klänning! Orientalisk dans och orientaliskt smycke, orientalisk klänning också?

  • roffan
    Äldre 13 Apr 20:55
    #0

    Min klänning är i A-modell, skuren under bysten (som jag inte har), och har djup v-ringning, inga ärmar, inget släp, men ett tunt tyg, typ "slöj-tyg" runt kjolen. Påsydda vita blommor och små pärlor i ringningen och längst ner. Mycket vacker och mycket billig :). Jag kommer att ha håret uppsatt i svinrygg med pärlor i skarven och likadana pärlor runt halsen och som örhängen. Jättefina guldbrokiga skor som jag fyndade på Din sko här om dagen! Inte ett dugg orientaliskt, men klassiskt.

  • roffan
    Äldre 13 Apr 21:14
    #0

    Jag tycker det är en sport att handla billigt. Skulle aldrig köpa något med dålig kvalite, men älskar att göra bra kap (ja, jag är smålänning)! Klänningen köpte jag redan i maj 2005, en vecka efter förlovningen, bara för att den satt som gjuten och var nedsatt från 7000 till 1700 (enstaka plagg från förra årsmodellen). Inbjudningarna, vigselprogrammen och menykorten är utskrivna på samma fina motivpapper med rosa rosor i bakgrunden, likadana som i min bukett, och kostnaden för allt blev 300 kronor. Sparade en hel del tid också. Dekorerade enbart med ett litet klistermärkeshjärta i guld vid förseglingen på kuvertet. De flesta som har svarat har sagt att det var den finaste inbjudan de fått, så det känns ju kul. Har egentligen inte haft någon budget utan handlat när vi kommit över något billigt eller haft lite pengar över. Kalaset ska dock betalas på bröllopsdagen.. Men det vet vi ju om.
    Trodde att vi är ganska klara med allt utom musiken, men det är säkert massor jag har glömt. Det brukar det vara, men det löser sig alltid. Det värsta som kan hända är att jag börjar gräla med maken på bröllopsdagen, har en benägenhet till det när jag bli stressad... :)

  • roffan
    Äldre 13 Apr 21:31
    #0

    Hm, vem vet! Kul! Att hålla bröllopskostnaderna nere verkar på något vis vara intressant även för blivande makar, har du också märkt det :)? Min har sytt om sin gamla kostym och köpt till fin väst och kravatt, vilken iofs var dyr, men det blev ändå billigt i slutändan. Och han blev så stilig... Han är en av de män som klär oerhört bra i kostym! Att han sen går omkring i långkalsonger hemma är en helt annan sak :).

  • roffan
    Äldre 13 Apr 21:39
    #0

    Poetisk, tycker du? Måste nog visa det för honom så att han förstår att det är poetisk jag är :). Han har nog inte förstått det :) :) :)! Måste gå ut och mata hundar och stoppa om barn så jag försvinner en liten stund. Kommer tillbaka!

Svar på tråden E-tuna!