• roffan

    E-tuna!

    Hur går det med den exo... nej, orientaliska dansen?? :)

  • roffan

    Jo, jag vet att tiden går fort. Allvarligt, jag blev nästan gråtfärdig av det du skrev... Man ska ta vara på sina barn, de är en gåva!
    Antar att du har en lycklig man som gärna är med och stöttar och tittar när du tränar inför bröllopet! Men ni ska väl inte ha magdans istället för brudvals? :)

  • roffan

    Bra sagt om barn och bra val av dans! Vet du vad, jag tror att det är dags för John Blund... Hörs imorgon eller så, hoppas jag. Det vore kul att följas åt inför våra stora dagar. Sov sött.

  • roffan

    Urinvägsinfektion (min första), sjuk och tråkig och lätt sur man, behöver göra så mycket men får inte till nånting. Maken gillade inte heller manschettknapparna jag köpte honom i födelsedagspresent, så imorgon måste jag lämna tillbaka dem.
    Själv då?

  • roffan

    Vet inte vad det var för fel på manschetterna, han sa bara jaha och såg missnöjd ut. Och tillade att han kanske kunde åka och titta en sväng själv. Och att det var onödigt att åka med dem fram och tillbaka till stan...
    Jag har ingen medicin, fick det idag och har själv ställt diagnosen :) Men det kan inte vara något annat för det svider och trycker och börjar värka nertill i magen och så får jag springa och kissa hela tiden. Skittråkigt! Dricker te och avvaktar.

  • roffan

    Han är som han är :)
    Ja du, vad gör man? Kanske lägger sig och hoppas att allt är bättre imorgon? Det är roligt att sitta här och läsa om andras bröllopsplaner och snacka med dig också!
    Jag skulle verkligen behöva en maagdanskurs också!

  • roffan

    Vill, men orkar inte... Det är faktiskt tre meter att gå och minst tjugo tänder att borsta... Ärligt talat, blir man så här låg av uvi? Jag är helt väck! Tror jag har feber, för det hettar i kinderna. Är ingen ide att jag tar den, för den går ändå aldrig över 37,2. Har 36 i vanliga fall och när man ringer sjukvården och säger att man har 37,2 så lägger de på luren... :)
    Är din förkylning bättre?

  • roffan

    Måste man dricka surt - räcker det inte med att jag ÄR sur?

  • roffan

    Har träffat kantorn idag. Det kändes bra att sitta i kyrkan och höra orgeln spela "mina låtar". Blev påsåld en psalm till och ett solo till samt en ny utgångsmarsch...

Svar på tråden E-tuna!