29-årig bröllopsdag: Tips på presenter när ni firar Plywoodbröllop

Tips och inspiration när ni firar 29 år som gifta.

Ett par som firar 20-årig bröllopsdag.
Att fira 29 år som gifta.

När ni har varit gifta i 29 år så firar ni Plywoodbröllop. Detta låter kanske inte så romantiskt, men det har faktiskt en finare betydelse än vad man kan tro. Materialet Plywood tillverkas av träfaner som limmas ihop i flera lager med 90 graders rotation. Resultatet blir ett böjbart och segt material, med hög hållfasthet i jämförelse med andra material. Precis som Plywood lär ert äktenskap vara hållbart när det hållit i 29 år, och precis som hos Plywood så är det era olikheter som är styrkan. Här kommer tips på presenter till denna dag.

Presenter till Plywoodbröllop

Även om Plywood inte låter överdrivet romantiskt, så finns det faktiskt många passande presenter i detta material. De man först kommer att tänka på är kanske främst praktiska saker och möbler, men det finns en del annat.

Presenter av Plywood

Sådant som kan tillverkas av Plywood är till exempel skålar, brickbord, skänkar, väggklockor, pizzaspadar, modeller, telådor, ukulele, stolar, skrivbordsstolar, fåtöljer, askar, hängare och soffbord.

Vill du inte ge en praktisk present så kan kanske en vacker skål i plywood vara en bra present. Om din partner gillar te så passar en telåda bra, och är partnern musikalisk - eller gillar att testa nya saker - så kan en ukulele vara en perfekt present.

Presentpåse i Plywood

Kommer du inte på någon bra present i plywood men gärna vill uppmärksamma dagens namn, då finns det faktiskt en smart lösning. Det finns nämligen presentpåsar i plywood. Dessa är förstås lite annorlunda, men det gör att du kan göra något oväntat och uppmärksamma att ni firar Plywoodbröllop, men samtidigt kan du köpa vad du vill.

Andra presenter till Plywoodbröllopsdagen

Självklart måste man inte köpa något på temat för dagen, utan kan köpa precis vad man vill. Detta gör förstås att valmöjligheterna blir oändliga. Kanske vill du slå på stort och ge din partner en resa i present, eller kanske något enklare - som en middag, eller en massage.

Andra presenter som passar bra på bröllopsdagar är till exempel smycken, blommor, choklad, en vinflaska, champagne, underkläder, inredning, ett inramat fotografi, en tavla, en bok, presentkort, en prenumeration - eller varför inte bara fira dagen med en mysig dejt på tu man hand?

Powered by Labrador CMS