• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Tinzi skrev 2012-01-01 19:44:00 följande:


    Baksidan :) Snörning istället för dragkedja :)
    Toppenfin klänning verkligen, hoppas du ska känna dig lika nöjd efter du fått hem den :) Måste bara fråga, ska du ha svart snörning? Tänkte eftersom det hänger ett svart band på sidan där? :)
  • daniiel
    Tinzi skrev 2012-01-01 23:56:22 följande:
    Yepp svart band. Var lite tveksam först och blev det nu med, men antar jag kan lösa ett vitt tjockt sidenband på ngt sätt om det inte blir bra med ett svart :)
    Pröva med det svarta iaf, jag tror det kan bli riktigt snyggt till den klänningen :D Tycker det är roligt med lite "färg" :P hehe
  • daniiel
    Tinzi skrev 2012-01-02 11:54:02 följande:
    Ja, min tanke med. Har aldrig vitt i vanliga fall så är helt klart min grejj :)
    Ska bli väldigt spännande att få se klänningen på, för visst lägger du upp bilder på det?! :D
  • daniiel
    Tinzi skrev 2012-01-03 11:33:59 följande:
    Bilder kommer snart (min väninna ska skicka dem från sin mob hittade ej vår kamera hemma)

    Är både glad MEN besviken! Klänningen var i mkt bra kvalité, och satt bra mm MEN de har inte gjort som jag sa medsläpet, ville ha 0,5 Meter de har satt LÅNGT släp som originalet :( och med en underkjol till en klänning UTAN släp så satt den inte fint nedtill :(

    Så nu vet jag inte vad jag ska göra, den är t.om lång framtill, måste lyfte den för att inte snubbla t.om m. skorna m.klack på, ville ju ha en klänning där jag kunde röra mig fritt i.

    Så alt. 1 nu.

    Be Milly skicka en underkjol m. långt släp och se om den åker upp nån cm och allt blir snyggare.

    alt. 2 be dem sy om den och korta ner allt.

    alt.3 be en väninna korta den (hon är skräddare)
    Vad tråkigt att den inte riktigt blev som du ville ha den, MEN, vad bra att det enda felet trots allt var att den är för lång. Jag skulle nog, som skrivet ovan, inte orka mig på att försöka skicka tillbaka den för ändringar. Risken är ju att de vill att du ska stå för frakten då och det blir nog inte så billigt. Jag hade, precis som du gjort nu läste jag, frågat efter en underkjol med släp och bett min vännina lägga upp den sen.

    Ska bli spännande att få se bilder :)
  • daniiel
    UngBrud2012 skrev 2012-01-03 14:46:26 följande:
    Är helt ny här på BT. Ska gifta mig i juli och har kollat in Millys tack vare er. Är det så att man först får hem en provklänning eller är det "originalet" som kommer direkt? När ska jag beställa anser ni om bröllopet står i juli?
    Man får hem orginalet direkt. Det finns andra här som är mer experter på att beställa därifrån som säkerligen kan svara. Det verkar dock som att Milly ändrat lite på sina rutiner på senaste. Förut tror jag de fick bilder på en provklänning innnan den riktiga syddes, men nu verkar det som att de slutat skicka bilder. Rätta mig gärna om jag har fel, ni Milly-experter :)

    Om du redan nu vet vilken klänning du vill ha osv, så varför inte beställa på en gång? Ju senare man beställer, desto mindre tid för att kunna rätta till diverse oönskade missöden.
  • daniiel
    UngBrud2012 skrev 2012-01-03 15:13:41 följande:
    Tack för svar!
    Ja precis, ska sluta amma om en månad ungefär så jag tänkte nog vänta tills dess så jag vet vad det slutgiltiga bystmåttet blir men sen så blir det nog att köra på  Hellre för tidigt än för sent
    UngBrud2012 skrev 2012-01-03 15:40:02 följande:
    Passar på att slänga in en till fråga till Kina-experterna... underkjol.. Är det något man alltid har under en brudklänning och behöver man det till dessa Kina-klänningar?
    Om du beställer en klänning med snörning i ryggen, så får du ju också lite mer spelrum och chansen är ju större att den sitter väldigt bra :) Då gör det mindre om man går upp/ner något kilo eller någon centimeter.

    Underkjol tycker jag är bra under alla långa klänningar, men sedan beror det ju på vilken modell av klänning vilken underkjol man ska ha. En slät A-linje klänning brukar inte bli så fin med en underkjol med ringar, då de lätt syns igenom tyget. En klänning med släp blir oftast finast med en underkjol med lite släp på. En klänning i sjöjungrumodell behöver ju kanske en underkjol i samma modell för att komma till sin rätt osv. I min klänning var det insydd underkjol och det var toppenbra :)
  • daniiel
    1700tal skrev 2012-01-03 16:32:23 följande:
    Ah, Daniiel, du hade ju redan svarat!
    Skadar ju inte att få två bra svar :) Bra att du svarat om Milly också, för jag vet ju inte egentligen :P hehe
  • daniiel
    1700tal skrev 2012-01-03 16:40:47 följande:
    Mm, kände att det kanske behövde klargöras lite det där med milly. Har ju varit rätt många som undrat på sista tiden, många nya tjejer som "hört" om provklänningar osv. Hoppas det sprider sig så inte folk blir besvikna när deras klänningar plötsligt är färdiga hux flux!
    Precis, det är ju bättre om de får veta innan och att ni som vet lite om det kan hjälpa till att förklara hur det ligger till riktigt :)
  • daniiel

    Fast är det inte så att Tiniz vill ha en underkjol med släp för att det ska bli finare fall på släpet (som hon isåfall tänker leva med) och inte för att det ska bli mycket kortare? Jag tänkte bara eftersom hon skrev att det inte var så fint med underkjolen utan släp..

    Nåja, hursom, så håller jag med om att en sådan underkjol inte kortar av släpet, men det blir ju som sagt finare fall på klänningen då :)

  • daniiel
    1700tal skrev 2012-01-03 17:59:37 följande:
    Förlåt om jag bara hoppar in i er diskussion, men detta var nog en av de finaste klänningarna jag någonsin sett! Den är otroligt vacker och helt i min smak :) hehe
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!