• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    1700tal skrev 2012-01-03 18:14:54 följande:

    Nää! Haha, jodå. Här är närbild på den första:



    Och jag tycker även att den överdelen är överlägset finast :)
  • daniiel
    Darling Daisy skrev 2012-01-03 20:30:44 följande:
    Välkommen in i diskussionen! Det är ju bara roligt om vi är många som tjötar här i tråden!!
    Haha tack, men jag har varit med här i tråden till och från hyffsat länge faktiskt ;) Tänkte mer på att diskussionen var mellan 1700tal och Sommarbrud och att hennes tanke kanske inte var att alla andra skulle kommentera också :P Kunde dock inte låta bli när man ser så fina klänningar :D

    Usch, dessa brudklänningar.. de är som ett underbart gift! hihi
  • daniiel
    1700tal skrev 2012-01-03 20:35:50 följande:

    Åh, vad glad jag blir att höra det! Jag tycker oxå den är helt fantastisk! En av de få klänningar jag faktiskt gillar precis som den är...


    Vad hade du själv för klänningar, har du visat bild från när du gifte dig? Kan du inte visa de 2 du hade på dig? Kanske de andra 2 som blev fel om du har bilder på dem?


    Ja, jag håller med, en av de få klänningar jag sett som jag också faktiskt gillar precis som den är :) Helt underbar var den :D
     
    Jag har visat bilder tidigare, dock under annat användarnamn. Bytte då jag började få otrevliga påhopp av en tjej på hemmaplan som hade hittat hit och tydligen var väldigt upprörd över i princip allt jag skrev här och tillslut blev det för mycket. Jag trivs ju dock så bra här, så ville inte lämna helt, men har försökt vara lite mer anonym denna gången :P Nu tror jag dock hon lämnat forumet, om inte hon också bytt användarnamn.
    1700tal skrev 2012-01-03 20:35:50 följande:

    Frågan är om jag törs ha en sån modell? Gillar VERKLIGEN den kvinnliga siluetten osv men man ska ju trivas i den oxå. Asså, kan man sitta i en sån??


    Förlåt om jag säger det men.. med din kropp (det jag sett på bilderna med brudklänningarna) så hade jag inte tvekat en sekund! Jag hade strunat fullkomligt i om jag kunde sitta eller inte :P haha
  • daniiel
    1700tal skrev 2012-01-03 20:48:44 följande:

    Nej men oj, så besvärligt! Men menar du att du varit med i den här tråden länge under annat namn?? Nu blir jag ju grymt nyfiken på vem du är och på om jag sett bilderna förr......??


    Men då vill du kanske inte lägga ut bilderna igen?


    Haha, vad snällt sagt! Jag får väl stå om inte annat! Provade en sån modell en gång i butik när jag tänkte köpa i butik och höll på att skratta ihjäl mig... :-/


    Ja, det var en mindre trevlig upplevelse faktiskt. Nåja, det är som det är :) Äh, jag tror det är hyffsat säkert numera, det var för en 3 månader sedan eller något sådant som den tjejen härjade som värst. Pinkgrape hette jag förut och inläggen är ju kvar, men inte bilderna. Lägger in dom igen :)

    Haha ja, ni får väl bara servera plockmat, så behöver ingen sitta på hela kvällen. Då blir det inte lika uppenbart att du inte kan sitta ;P Hehe jasså? Vadå då? Ptja, det är väl sådär dock.. man trivs bättre i vissa saker än andra och kan tänka mig att det blir en rätt stor.. förändring är inte riktigt rätt ord, men när man tar på dig en sådan klänning. En "vanlig" A-linje är ju lite "snällare" kanske :)
    Darling Daisy skrev 2012-01-03 20:49:56 följande:
    1700tal skrev 2012-01-03 20:37:17 följande:
    Ja, needless to say... Inget att be om ursäkt för, ju fler som gafflar, desto bättre!
    1700tal skrev 2012-01-03 20:40:48 följande:

    Men oj vad ni skriver! Ah, förstår hur du tänkte daniiel. Bad sommarbrud uttryckligen om smakråd. Men vill förstås ha råd av er alla! Sommarbrud är ändå så virrig, ingen ordning på henne alls sen hon blítt gift!


     


    Förlåt Daniiel, det lät ju som om jag aldrig sett dig här i tråden innan. Men jag menade bara att det bara är att kasta sig in i diskussionerna, så blir de roligare!
    Haha ingen fara :) Ja, visst är det så, håller med om att det blir roligare då :)
  • daniiel

    Klänningarna som blev försmå, men väldigt fina. Extremt dåliga bilder dock, då jag enbart äger en mobilkamera :P

    Den första



    Den andra, min dröm, med lååångt släp...


  • daniiel
    1700tal skrev 2012-01-03 21:06:33 följande:
    En skam att vi inte dragit den parallellen förut faktiskt... *skäms* Jag har däremot funderat jättemkt över hur denna daniiel kunde ploppa upp överallt på forumet och i denna tråd med typ 4 klänningar plus några till hemma utan att ha deltagit i tråden förut. DET tänkte jag... Vad puckad man känner sig nu!
    Haha ptja.. så lätt blir ni inte av med mig ;P Jag har ju gjort mitt yttersta för att inte kunna kopplas ihop med mitt gamla nick, men det är svårt emellanåt hehe
    Sommarbrud skrev 2012-01-03 21:06:53 följande:
    daniiel: Just det du hade ju så många fina klänningar !!!
    Ja, och min kära make vill att jag ska sälja de två som blev fel.. har sålt den ena nu i jul och det tog verkligen emot. Jag vill ju beställa fler klänningar! Skulle gärna köpa ett stort hus och fylla ett par rum av underbara vita, fluffiga skapelser ;D hihi
  • daniiel

    Jamen just ja Sommarbrud, tapeten ja, ja den är så snygg! Vi har fyndat fler fina tapeter på rusta. En fruktansvärt fin i rött/orange/brons/guld som passade som en smäck i vårt kök för 49kr!

    Tack 1700tal :) Det är roligt att kika tillbaka på bilderna och minnas.. det var en underbar dag, även om allt inte gick enligt planerna.

    Vi planerar ju redan att göra om det hela om 5år :D haha

  • daniiel

    DD - Skönt att höra att jag inte är den enda som har svårt att släppa taget :) hehe Jag kommer dock behålla de två jag hade på mig på bröllospdagen, det tycker till och med maken att jag ska göra :)

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!