• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    jepe2b skrev 2012-01-06 21:38:37 följande:
    Nu har jag oxå beställt klänning, fr Mylove bridal. Har skickat dem en bild på min dröm och fått pris. 99$+frakt 50$...är det rimligt tycker ni?

    Känner att man lätt blir lite dumsnål och jagar det billigaste priset för superfina klänningar som ändå kostar en bråkdel av de kostar i "vanliga" bröllopsbutiker. Nån mer än jag som känner igen sig


     


    Väldigt fin klänning du har valt :) Hm, är inte så uppdaterade, med det blir kring en tusenlapp va? Det tycker jag definitivt är ett rimligt pris på klännigen :) Tror inte du hade fått den klänningen speciellt mkt billigare någon annanstans faktiskt.
  • daniiel
    LL 2010 skrev 2012-01-07 19:14:27 följande:

    Ni som bestallt och fatt grejer fran MyLoveBRidal - ar det bra? Hyfsad kvalitet?? Hjalp vad ska man tanka pa???


    Jag ar sugen pa denna klanningen:
    www.mylove-bridal.com/the-newest-column-brida...


    Vilken fin klänning :) Jag har beställt två klänningar därifrån, klickar du på visa endast under mitt namn och går tillbaka någon sida finns det bilder på klänningarna. Det är en kort med svart band i midjan och en med typ.. ja, jag vet inte vad man ska kalla det, på kjolen :P Finns även länk till min blogg i samma inlägg där det är lite mer rättvisa bilder på hur den långa klänningen ser ut. De är väldigt välsydda och jag tycker de är i väldigt bra kvalitet :)

    Jag är mer än nöjd och har inget dåligt att säga om Mylove faktiskt :)
  • daniiel
    LL 2010 skrev 2012-01-07 19:35:26 följande:
    Nice! Det var fina klanningar du hade fatt! De ser ju lika fina ut som i butiker tycker jag. HUr ar det med fargerna? Har du provat ivory eller bara vita?
    Tack, jag är som sagt väldigt nöjd med dom :) Den korta kostade ca 600kr och den långa 1200kr, så två fina klänningar för under 2000kr är inte fy skam tycker jag ;P

    Mina klänningar är i ivory och de ser vita ut, men sådär varmt vita, väldigt fin färg tycker jag. Kritvitt tycker jag lätt kan bli lite.. ja, jag vet inte. Det tycker jag personligen inte är så fint och jag passar inte heller så bra i det.
  • daniiel
    LL 2010 skrev 2012-01-07 19:47:51 följande:

    Jag haller med - vitt passar inte sa bra, en varm vit skulle vara mkt finare pa mig. Tycker dina ser jattefina ut och som du sager - 2000 spann for tva klanningar WOW! Jag ska valja ivory ocksa da, for jag har ganska varma farger i ovrigt.


    Superspannande! Kan man aven gora justeringar (t.ex knappar istallet for snorning etc)?


    Ja, då passar ju ivory bra :) Jajjemen, man kan göra ändringar. Jag valde snörning istället för dragkedja, la till svart band i midjan, valde bort en blomma som skulle sitta på klänningen och beställde med lite justeringar på släpet. Inga problem :) Man kan också skicka in bilder på klänningar som inte finns i deras ordinarie sortiment, så syr de upp ifrån bilder och beskrivning :)
  • daniiel
    hallonfrossa skrev 2012-01-07 21:28:28 följande:
    Ni som beställt från www.mylove-bridal.com vad blev det för frakt?? och hur lång tid tog det att få hem klänningen? :)
    De har två olika, ett billigare fraktalternativ (ca $20-30?) och ett dyrare (ca $50-60?). Jag beställde min första klänning med det billigare och det tog ca 4-5 veckor från beställning till att klänningen levererades. Den andra klänningen hade jag mer bråttom och valde det dyrare, den klänningen levererades på ca 3-4 veckor.
  • daniiel
    pulmonate - Vilken fin klänning, men jag förstår vad du menar. Hoppas verkligen att du kan ordna det på något sätt så du känner dig helt nöjd med klänningen :)
  • daniiel
    FelizLane skrev 2012-01-09 16:52:31 följande:
    Nu kommer bilderna! Jag är mycket nöjd med klänningen. Den är välsydd, även mormor vart mycket förvånad över den fina sömnaden! Den var över förväntan bra sydd!

    Nackdelen är att den är lite stor, men jag tror att jag får skylla mig själv, tog i lite extra för att vara på den säkra sidan. Det andra var att det skulle vara ett brett skärp i midjan som jag ville ha som externt släp om ni förstår :P Det är nu det ni ser jag har i håret.... Det var alltså för smalt. Men det gör inget för jag tror klänningen blev mycket finare utan! 

    Med andra ord jag är mycket nöjd med klänningen :D



    Vad fin klänningen blev :) Även om nu "släpet" blev för smalt, så håller jag med dig om att det gör nog inget. Klänningen är väldigt fin som den är :)
  • daniiel
    Josefin521 skrev 2012-01-10 11:27:20 följande:
    Är ingen expert (har inte beställt ännu) men min tanke är att den klänningen man vill ha i kyrkan är nog inte den klänningen man kan festa i. Så jag kommer göra som så att jag beställer två, en lång till kyrkan och en knälång lite mer party till festen. Eftersom att dem är så billiga så tycker jag man kan kosta på sig det
    Jag håller med. Jag köpte själv två klänningar, en med släp och en kortare modell. Jag ångrar det inte en sekund! Jag betalade 1800kr för båda klänningarna, som jag själv tyckte var jättefina. Jag fick alltså för den billiga pengen bära två superfina klänningar dagen till ära :D

    Jag bytte om mellan förrätten och varmrätten. Då hade jag hunnit gå på toa, hjälpa min dotter på toa, krypit under bordet och ställt mig på stolen med min klänning med släp. Det räckte! Den är jättefin, men den släpet var lite ivägen och den var ju varmare än den kortare klänningen. Var skönt att få byta till den och samtidigt visa upp ännu en fin klänning :)
  • daniiel
    EmmaLSA skrev 2012-01-10 19:19:23 följande:
    Har också sätt att Mylove-bridals hemsida dog igår och bara första sidan fungerar idag, jag kan inte sluta att tänka hur dem sajterna ser liknande ut.. särskild efter jag såg någon som skrev att kinaföretag brukar har många websites och när de får för många dåliga reviews så stänger dem ner den sidan och börja om.

    Kanske jag är över orolig 
    Linnch skrev 2012-01-11 00:41:37 följande:
    Någon mer än jag som bara kommer in på förstasidan på Mylove-bridal? Vad än annars jag klickar på så blir det error  =/ hoppas verkligen det bara är tillfälligt, är ju som inne på att beställa därifrån, bara inte riktigt än...
    Det har hänt förut, jag tror snarare det är tvärtom, sidan kraschar för det kanske är för många som försöker komma in på den eller att de ändrar om sortimentet eller något. Så var det förra gången det hände. På någon dag var det fixat. Jag, som just hade beställt min klänning, var jätteorolig då.

    Är ni väldigt fundersamma, så skicka ett mejl och fråga när sidan kommer vara uppe igen.
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!