• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Darling Daisy skrev 2012-01-04 12:43:18 följande:
    Vi har varit i kontakt med detta djursjukhus vid fyra tillfällen och av dessa har vi upplevt dem nonchalanta tre gånger...
    1. Katten hade fastnat med sin svans och slitit av halva svansen. Det stack ut en decimeter nakna svanskotor liksom, och då vägrade de först att ta emot katten. "återkom imorgon" (vi ringde på morgonen, de tyckte alltså att katten skulle vänta ett dygn...).
    2. Hund som hade feber, hässjade och var riktigt illa allmänpåverkad (på juldagskvällen). Honom tog de emot, men veterinären undersökte slarvigt, var ointresserad och otrevlig mot oss. Skickade hem med en salva som ev hjälpte. Ordinarie vet uppsöktes första vardagen som ställde en annan diagnos och skrev ut antibiotika, sen blev hunden direkt bättre.
    3. Händelsen i måndags.
    4. Hund som brutit en klo. Okej bemötande denna gång och hunden blev frisk.

    Behöver jag säga att vi endast kontaktar detta djursjukhus i YTTERSTA nödfall? Skrikandes
    Usch, vad tråkigt att det ska vara sådär! Vi hade en liknande upplevelse med en katt. Hon åt dåligt, var trött och väste som när hon andades. Vi tog henne till veterinären och han lyssnade på hennes lungor och sa att hon hade lunginflammation. Han gav oss medicin och sa att det skulle vara över om ca 2 veckor. Efter den tiden hade gått, så var katten mycket sämre. Vi tog henne då till en annan veterinär som röntgade och det visade sig att hon hade fullt av tumörer i lungorna, som dessutom var vattenfyllda. Vi berättade att vi var till den andra veterinären och vad han hade gjort och sagt, de blev jättearg där och sa att hade han upptäckt det då, så hade katten förmodligen kunnat räddas. Den veterinären arbetar inte längre som veterinär.

    Jag förstår definitivt att ni undviker i största möjliga mån att åka dit och jag tycker absolut att ni ska ringa och berätta om hunden!
  • daniiel
    Minuz skrev 2012-01-05 09:35:41 följande:
    Daniiel  -  Hur lång tid tog det innan du fick tillbaka pengarna från DHgate?
    Ja, minns inte exakt, men inom 2-3 arbetsdagar hade jag dom då om jag inte minns helt fel :)
  • daniiel
    Drömbröllop12 skrev 2012-01-05 12:23:19 följande:


    Några fler bilder..
    Den ser jättefin ut och väldigt lik orginalet måste jag säga :) Vad roligt att du känner dig nöjd! Och det är ju trots allt bättre med en klänning som är lite stor och lång än liten och kort tycker jag. Det känns som de sakerna är lättare att åtgärda :) Vart beställde du den ifrån?
  • daniiel
    Drömbröllop12 skrev 2012-01-05 12:54:09 följande:
    Sant men tyvärr kändes inte klänningen som jag så jag kommer inte använda den. Men kan verkligen rekommendera DHgate där jag köpte ifrån. 
    Jasså, vadå då? Ahaa, du kanske kan rekommendera säljaren då? :) Det är ju så otroligt olika från säljare till säljare, vilka som är bra och inte.
  • daniiel
    Sofia08 skrev 2012-01-05 19:52:13 följande:
    Hej!

    Vilken kina-sida är bäst att beställa ifrån? Hur är storlekarna? Är det bäst att "måttbeställa"?
    Hej :)

    Vilken sida som är bäst beror nog lite på vem du frågar. Alla som fått en hem en klänning de är nöjda med tycker nog att sidan de beställt ifrån är väldigt bra :) Milly är ju en sida som många beställer ifrån och är nöjda med. Jag själv, samt ett gäng andra, har beställt från Mylove-bridal.com och är nöjda. Jag är mer än nöjd.

    Angående storlekar så vet jag att storlekstabellen de har på Mylove är väldigt bra. Jag tog mina mått och såg att de stämde rätt bra med standardstorlekarna, så jag beställde en sådan. Den ena klänningen behövde inte ändras alls, medan den andra behövde läggas upp en 3-4cm framtill. Annars har de flesta sidorna bra anvisningar på vilka mått man ska ta och skicka med beställningen. Vill man ha lite mer spelrum, så är ju snörning bra, även snyggt enligt mig, men det är ju en smaksak.
  • daniiel
    Tinzi skrev 2012-01-05 20:26:56 följande:
    Hej tjejer!

    Har nu gjort bilder och mått på klänningen. Den hängde ner 13 cm framifrån MED skor m. klack på 5 cm
    och den var 86 cm lång baktill (släpet) så de har gjort ganska rejält fel.

    Så håll nu tummarna på att de ordnar detta nu! :)
    Ja, då är den ju alldeles för lång, ja. Jag håller tummarna för att det lösa sig på bästa sätt nu :)
  • daniiel
    Pluppe skrev 2012-01-05 22:24:52 följande:
    Tack för det ordet! Det var just det jag behövde tydligen Skrattande
    Jasså, men vad bra :)
  • daniiel
    Linnch skrev 2012-01-06 00:49:48 följande:
    Jag har en fråga till er som beställt kinaklänningar, har ni beställt i White eller Ivory? När jag var och provade i en butik för några veckor sedan så frågade jag ägaren om dom klänningar jag provat varit i färgen vit eller ivory och då sa hon ivory, dom här klänningarna uppfattade jag ju som vita egentligen men dom som heter vit är väl helt kritvita då antar jag. Det som gör mig förvirrad är att när man ser färgkartor på kinasidorna så ser ivory snarare ut som något jag skulle kalla champange och det vill jag ju absolut inte ha, jag vill ha den ivoryfärg som uppfattas som vit men inte är helt kritvit. Vad har ni för erfarenhet av färgen på tyget hos kinaföretagen?
    Jag har två klänningar från Mylove i ivory och jag (och alla andra) har då uppfattat den färgen som vit, men lite varmare vit. Finare enligt mig och jag passar bättre i det. Vitt, kritvitt, tycker jag faktiskt inte att så många passar i, men självklart ska man välja det man själv känner sig bekvämast och finast i :) Alla passar ju inte i samma.
  • daniiel
    Linnch skrev 2012-01-06 01:42:22 följande:
    Okej, vad bra Glad det är faktiskt Mylove som jag funderar på att beställa ifrån, vill också ha den där lite varmare vitfärgen men absolut inte åt champangehållet som Ivory ser ut att vara på deras färgkarta, men då verkar jag ju inte ha något att oroa mig överGlad
    Aha, vilket sammanträffande :) Om du klickar på "visa endast" under mitt namn här på sidan, så hittar du bilder på klänningarna jag beställde i ivory därifrån. Det är en kortare klänning med svart band i midjan och klänningen jag hade på mig på bröllopet, bilder finns i länkarna till bloggen :) Jag tycker deras ivory är jättefin faktiskt och inte alls åt champange/beige-hållet som på färgkartan.

    Vilken klänning har du tänkt beställa? :)
  • daniiel
    Linnch skrev 2012-01-06 01:42:22 följande:
    Okej, vad bra Glad det är faktiskt Mylove som jag funderar på att beställa ifrån, vill också ha den där lite varmare vitfärgen men absolut inte åt champangehållet som Ivory ser ut att vara på deras färgkarta, men då verkar jag ju inte ha något att oroa mig överGlad
    På sidan 9 blir bilderna och det är inte på de två första klänningarna med raka tyllkjolar, de är också i ivory, men inte från Mylove. De två i inlägget under är därifrån :)
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!