• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Solrosen1982 skrev 2011-11-19 07:51:56 följande:
    Jag kollade in på en hemsida till en bröllopsbutik här i närheten av mig och hittade en klänning som ser väldigt fin ut och den var dessutom på rea Det jag blev lite tveksam till är att den är i färgen ivory. Min blivande ska ha en vit skjorta och vita byxor, dottern vit klänning och sonen vit skjorta, kan jag ha en klänning i ivory då?
    Klart du kan :) Jag hade en klänning i ivory, min make hade en vit skjorta och vår dotter en vit klänning med lite rosa. Det såg inte konstigt ut alls.
  • daniiel
    pinklove skrev 2011-11-20 11:28:33 följande:
    Solrosen1982 skrev 2011-11-19 07:49:33 följande:
    pinklove: Din klänning är jättefin!!! Jag skulle nog aldrig ha tänkt på detaljerna som du var mindre nöjd med. Svårt att säga hur det ser ut i verkligheten, men på bilderna ser klänningen superfin ut.
    Tack hörni! Det känns ännu bättre att ni säger så! :)
    Vad härligt, för den var verkligen jättefin :D Att kjolen syns genom tyllen är inget som stör mig heller, eller det där på sidan upptill. Tycker den är vacker ändå :)
  • daniiel
    Solrosen1982 skrev 2011-11-20 20:46:49 följande:
    Det låter bra! Ägaren till butiken kunde lösa så att jag fick komma och prova den trots att hon bara har webbutik. Jag hoppas verkligen att den är fin i verkligheten och passar mig.
    Nej, men vad bra att det gick att ordna :) Då kan du ju ännu lättare fatta ett beslut. Hoppas att den är allt du drömt om och ännu lite till :D
  • daniiel
    Minuz skrev 2011-11-22 16:10:29 följande:
    JAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! Du är en ängel. TACK TACK TACK. Men vilka härliga klänningar jag hittar nu då.....
    KÖÖÖÖÖP! Man kan aldrig ha för många? ;D hahaha

    Jag har själv fem brudklänningar hemma (är gift) och vill beställa fler!
  • daniiel
    Solrosen1982 skrev 2011-11-22 16:25:57 följande:
    Ja jag hoppas det, skulle vara skönt att få bocka av det på listan över allt som ska fixas
    Ja, det förstår jag. Listan brukar vara lååång ;P
  • daniiel
    JennyL skrev 2011-11-22 17:05:29 följande:
    Jag undrar bara, vad gör man med 5 brudklänningar? Jag har läst om flera som har 4-5 st. Byter ni under kvällen eller vill ni ha flera att välja på? Nyfiken :)
    Det är väl olika från person till person varför man har så många. Endel köper olika modeller och i olika material för att ha ett par att välja mellan, andra köper för tidigt och hittar senare en klänning de är mer förtjusta i. Vissa byter klänning under dagen.

    I mitt fall hade jag två på bröllopsdagen. En "stor" med släp och allt att ha under vigseln och fotograferingen. För att sedan vara lite mer bekväm under middagen och festen, så bytte jag till en kortare modell då :)

    De övriga jag har är jättefina, men kom i fel storlek och därför kunde jag inte använda dom. Jättefina i övrigt, men alldeles för små. Först beställde jag den korta, som var helt rätt, sedan en lång med släp som var för liten, sedan en till med släp som också var liten och efter det en tredje som blev rätt (från ett annat företag) och som jag använder under vigseln då. Jag fick behålla klänningarna som blev fel och fick pengarna tillbaka, de skulle bli lika dyrt för dom att betala frakten tillbaka. Den femte brudklänningen köpte jag efter bröllopet för den skulle användas till en möhippa åt en kompis (som aldrig blev av tyvärr), så valde att behålla den själv och hade den på halloween som utklädnad :P
  • daniiel
    JennyL skrev 2011-11-22 17:45:33 följande:
    Ahaaa, tack för ett bra svar!
    Förstår att man kanske samlar på sig en del klänningar om dom kommer i  felstorlek, och helt rätt av företagen att inte be dig att skicka tillbaka dem (med tanke på miljö och sånt :) ) och bra för dig som kanske kan sälja dem sen :)
    Hehe ja, frågar man inget, så får man inget veta ;P Jag kan ju dock bara svara för mig själv och vad jag tror, sen finns det säkert flera andra anledningar också.

    Haha ja, sälja ja... har lite för stor separationsångest ännu..
  • daniiel
    Minuz skrev 2011-11-23 09:18:30 följande:
    HAHAHA................ Tänk om gubbens a så.... Han tycker jag har tillräckligt många. Nr 4 har ju inte ens kommit hem. Tur någon förstår mig!!!!!!!!!!!!

    Men blir man kär så blir man...... Det kan ju inte hjälpas.

    Säljaren som hade denna klänning, första jag visade häromdagen............. Tar gärna överdel och bakdel med rosorna från den och kjolen från den andra klänningen............

    Vad tror ni om det?

    Ivory eller vit med lila/mörklila rosor?

    Pris inkl frakt:  1500 kr
    Tycker det låter som ett kap ;D Och en klänning jag gärna vill se bilder på här i tråden sen ;P haha
    Personligen är jag mer förtjust i ivory, så det låter väldigt fint ihop med lila rosor tycker jag :)
    Minuz skrev 2011-11-23 09:23:05 följande:
    hmm............ slutar jag inte handla klänningar till mig snart så kommer resten av familjen att få gå nakna..... Och så får vi väl bjuda på pizzabuffé på festen...... Allt för att få vara en prinsessa för en dag. För visst är det så att denna dag är viktigast för bruden? Solig
    Haha klart det är så.. och vem gillar inte pizza? ;D
  • daniiel
    Jazzily skrev 2011-11-28 14:29:57 följande:
    Hej,

    Någon som vet vilken originalet, designern är till denna klänning:
    www.dressilyme.com/wedding-apparel/elegant-la...

    Vågar liksom inte beställa förrän jag sett fler bilder. På släp etc.

    Tror ni man kan be dressily.me om bilder? Nån som beställt liknande? Med mycket spets =)
    daniiel skrev 2011-11-28 20:57:06 följande:
    Väldigt vacker klänning - Pronovias Nacar :)
    Kan kasta in ett par bilder också :P


Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!