• Emma042

    Xtravaganza, här kommer jag!!

    Idag ska jag skriva in mig på extravaganza för kursstart v 38. Jag är sååå laddad men samtidigt skiträdd, tänk om jag förgås av hunger :D Någon som har testat? Jag ska gå ner ca 25kg hade jag tänkt....något vill jag iallafall losa!

    Har hört underbara historier om hur kilona rasar av. Vore jättekul om nån mer skulle börja samtidigt så man kunde stötta varandra.

  • Svar på tråden Xtravaganza, här kommer jag!!
  • EmmaK

    Jag har gruppmöte ikväll, ska väga mig också hade jag tänkt, det är 2 veckor sen jag vägde mig och jag är nyfiken att se vad som hänt med fettprocenten. igår såg jag för första gången att magen blivit lite mindre, det var en skön känsla. dock går det alldeles för långsamt i min smak, jag har fortfarande nästan 2 kg kvar till första delmålet och då har jag snart passerat halvtid, jag har 2 delmål kvar. förhoppningsvis går det snabbare sen, men man vet ju aldrig. tänk om jag inte nått målvkt efte 10 veckor? då får jag ju fortsätta tills dess jag är klar, hoppas bara det blir innan julaftonen, det är den dagen jag ska äta precis vad jag vill. sen blir det utgång på juldagen, så då hade jag tänkt dansa bort allt extra :)

  • EmmaK

    Vägde mig igår, har gått ner totalt 8,8 kg på 4,5 vecka. nu är det bara 1,2 kg till första delmålet. men om det ska hålla på i dne här farten kommer jag får äta soppor betydligt längre än november ut :(

  • Mi och Nez

    Men EmmaK, det är ju superbra jobbat! Du har ju gått ner i snitt 2 kg per vecka, inte fy skam. Jättebra med delmål det har jag också satt vilket jag tycker har varit jätte skönt (och fortfarande är, för jag är inte i mål än...)

    Ha en mysig fredag kväll allesamman!

  • Pidis

    Hej
    Hoppar in här

    Började med Naturdiet i måndags och har redan gått ner 2 kg.
    Känns faktiskt riktigt bra. Äter dock 1 mål mat om dagen. Men äter då grönsaker och andra nyttigheter. Samt att jag har lite nötter om jag känner söt suget.
    Känner mig laddad

  • Izzie

    EmmaK - vad kul med 8,8 kg! Det är ju jättebra!

    Själv har jag klarat av första veckan nu, och vågen visar på
    -4,8kg. Känns bra. Är inte lika hungrig längre och det är skönt. Fast jag tänker ändå på mat HELA tiden.

    Pappa hade födelsedagsfest i lördags och hela tjocka släkten var där och åt en massa gott. Jag roade mig med att plocka disk och ta hand om resterna (och då menar jag plasta in och ställa in i kyl och skafferi, ej äta ).
    Det var ganska tufft faktiskt. Det såg så himla gott ut med mat. Suck.

    Fördelen är ju att jag kan tänka mig i stort sett vilken diet som helst efter shakerna. Innan tyckte jag att GI var lite tufft med att undvika alla snabba kolhydrater och allt som innehåller socker, men just nu känns den typen av mat som himmelriket

  • Emma042

    Izzie

    vad bra att du klarade av kalaset, visst är det jobbigt under tiden, men jag tycker det är så skönt efteråt. Känner mig duktig o stolt över att jag inte åt onyttigheter.

  • Tuflan

    Så jäkla skönt, har inte för en tum vikt mig utan följt min diet till punkt och pricka under helgen i Stockholm. Det känns riktigt riktigt bra, hur starkt som helst. Har även jagat ut en av vännerna på 1 timmes morgonpromenad både lö å sö. Tänk att allt verkligen är kopplat till mat, allt man gör egentligen. Jag ser så fram emot att få börja nästa utmaning; att äta god, hälsosam, smakrik mat... Snart så, vågen visar -12,8 kg idag!

  • Emma042

    jag var på möte kväll och äntligen har jag sprängt 10kg´s gränsen!!

    Jag har gått ner 10,3!! Känns gött!!

  • EmmaK

    nu är det lite väl tyst i denna tråden. själv har jag provat kläder idag och kan göra mig av med lite byxor, känns kanon. jag ska träffa min familj i helgen, de har inte sett mig sen jag började, och det ska verkligen bli kul att se deras reaktion!

  • Emma042

    sånt känns ju gött!! idag hade jag på mig ett par brallor som är 3 storlekar mindre än vad jag hade för en månad sedan visst de var lite tajta men ändå, jag var nöjd. jag har bestämt mig för att gå på helfart två veckor extra, alltså 8+2, med andra ord har jag bra 3 veckor kvar, eeee, tror jag. känns som ingenting hehe!

  • Izzie

    Hej tjejer!

    Vad kul att ni ser resultat! Det börjar jag göra med nu. Imorgon har jag gått två veckor, och idag ställde jag mig på vågen -7kg! Känns jättebra. Ska gå på helfart tom fredag. Sen blir det upptrappning och halvfart. Har ju en hel del kilon kvar.

    I lokaltidningen där jag bor har man gjort reportage om ett bantningspreparat som gett förhöjda levervärden (Cuur) och efter den artikeln var det fler personer som hörde av sig till tidningen och talade om att de oxå mått dåligt, men de utav Xtravaganzas shaker och soppor. Två tjejer hade fått åka ambulans till sjukhus och även de hade höga levervärden. Journalisten hade kontaktat livsmedelsverket som säger att Xtravaganzas soppor bara är godkända att ätas under tre veckor i följd. Detta måste enligt livsmedelsverket stå på förpackningen. Xtravaganza hade bara uttalat sig om att de tyckte annorlunda och den informationsansvarige gick inte att nå. Livsmedelsverket stängde tidigt i fredags, så jag fick inte tag i dem själv, men imorgon kommer jag kolla upp detta vidare. Det känns inte bra att äta sopporna längre än tre veckor om de inte är godkända för mer.

    Ville bara säga detta så ni vet. Självklart gör ni precis som ni vill med informationen.

    kram o godnatt!

  • Wiimii

    Hoppar med in här, är nu inne på vecka 7 med soppor och har tappat 15 kg hittills, mår hur bra som helst. Dock är det långt kvar. Räknar med att hålla på på helfart januari ut med uååehåll för jul och nyår.

  • AngelinaJolie

    Hej Alla....vet länge sedan jag hörde av mig.

    Vad duktiga ni alla är...nu har jag gått på XV igen...ställde mig på vågen imorse o trodde jag gått upp massa men icke så nu blev jag lite sporrad och fortsätter igen.

    Kram kram

  • Emma042

    Hej AngelinaJolie!!

    Det var längesedan, har tänkt en hel del på dig o din familj, hoppas allt ordnar sig.

    Wiimii

    Idag går jag också in på vecka7 och har väl tappat ca 11-12kg, lite för lite men o andra sidan har jag inte haft några som helst problem. Gud vad strongt av dig att köra helfart ända in i januari. vi får max köra 11-12 veckor för våra ledare. Annars hade jag nog kört ett par veckor extra. Vill losa så snabbt som möjligt ju

  • Tuflan

    Å jag har sprängt 15 kilos gränsen efter mina 5 veckor nu. Jag trappar upp from imorgon, kan inte förstå hur härligt det kommer bli att börja tugga igen... Har eg lust att köra på två veckor till, men jag fungerar inte riktigt, varken i jobb eller på hemmaplan och jag saknar min träning något enormt... Så det ska bli spännande att anta nästa nivå på min resa utan slut! Kokt ägg med keso och lite rom, MUMS!!!

  • Wiimii

    Izzie: Har du pratat med livsmedelsverket? Vad sa de?

    Hörde med min konsulent och hon hade haft en som ätit pulver i 6 månader...
    Själv ska jag ha ett uppehåll i helgen då jag ska på middag med "kompisar från förr".
    Har nu tappat 16,5 kg på dryga 7 veckor, ska bli spännande att se vad det är efter 2 månader.
    Det knepiga är att MAGEN inte försvinner. Allt annat har minskat. Tur man inte gjorde som konsulenten sa: "Släng ut vågen och ta fram måttbandet", då hade jag lagt ner för länge sen...

  • Izzie

    Japp, rekommendationen är max 3 veckor.

    Nu har även XV tagit fasta på detta och ändrar sitt upplägg. De rekommenderar max 3 v på helfart (alla förpackningar är numera märkta med detta oxå). Vill man ändå fortsätta längre gör man det på egen risk och de rekommenderar starkt att man tar kontakt med sjukvården för kontroll innan fortsatt användning.

    Hos oss rekommenderar XV numera att man alternerar helfart och halvfart. Tex kör 3 v helfart, sen halvfart ett tag. Vill man få en skjuts igen, kör man en ny helfartsperiod och sen håller man på så tills målvikten är nådd. Funkar för mig.

    Alla gör som de vill, det vill jag verkligen betona. Men i mitt tycke är våra kroppar gjorda för att äta och jag tror att det är bra att avbryta efter 3 veckor. Jag tycker att det låter ganska sunt när jag tänker efter. Blev först lite förblindad av den snabba viktminskningen, men jag tror att alternera är ett bra val för mig. Då hinner jag med, både mentalt och fysiskt (huden)under viktminskningen. Det är ju inte så att man står still på halvfarten. Man fortsätter ju att gå ner i vikt och sen gör matintaget att man köra hårdare träning vilket jag oxå tycker är sunt.

    Men alla gör som de vill! Lycka till allihop!

  • EmmaK

    Hur går det för er?

    Jag är inne på min 7:e vecka, men kommer förlänga helfarten med 3 veckor, så det är 5 kvar. har tills i söndags tappat 14 kg, så jag är nöjd med 2 kg i veckan, så hinner både huvud och hud med. men det är ju ofantligt tråkigt!

Svar på tråden Xtravaganza, här kommer jag!!