• Emma042

    Xtravaganza, här kommer jag!!

    Idag ska jag skriva in mig på extravaganza för kursstart v 38. Jag är sååå laddad men samtidigt skiträdd, tänk om jag förgås av hunger :D Någon som har testat? Jag ska gå ner ca 25kg hade jag tänkt....något vill jag iallafall losa!

    Har hört underbara historier om hur kilona rasar av. Vore jättekul om nån mer skulle börja samtidigt så man kunde stötta varandra.

  • Svar på tråden Xtravaganza, här kommer jag!!
  • pitesara

    Hur många dagar har du ätit sopporna Emma042?
    Jg stog stilla i vikt i ca 1 vecka när jag ätit typ 12 dagar. Är som en tröskel man måste över.

    Nej det här med nävstorlekarna är inte så enkelt som det låter.. Det är egentligen nu som utmaningen börjar.. Kräver rätt så mycket planerande. sen tycker jag det är svårt när man måste äta 6 mål om dagen...

  • Mi och Nez

    Slicka på en stekt kasslerskiva *haha* Nej, okej att det kan lukta gott när man känner att det lagas mat här hemma, men jag skulle då aldrig få för mig att slicka på något jag inte får äta. Självplågeri!

    Precis hemkommen från min nageltant. Får ju unna sig något nu när man inte kan köpa fina kläder på ett tag. Köpte också lite Omega 3 i hälsokosten. De hade ett specialerbjudande nu på Söderpunkten, halva priset i två dagar. Emma något för dig som är Helsingborgare kanske?
    Tråkigt att du står still förresten. Det är ju mardrömmen för oss. Vartenda hg är viktigt och att då inte vikten rör på sig suger ju verkligen när vi kämpar som vi gör.
    Förresten, be nu din sambo att gömma vågen ikväll. Inte bra det där du håller på med. Måndagar är ju vår stora väg-dag

  • AngelinaJolie

    Mi och Emma får ni väga er varje måndag?
    Jag tror hos oss är det 3 gånger.

    Har frågat varför man står still. När jag började vägde jag 78kg och nu gått ner 5-6kg, eftersom jag nu inte har en enorm övervikt rasar man inte lika fort som de andra...tyvärr. O så dricka massa med vatten då drar det med sig massa slaggprodukter. Styrketräning oxå viktigt som kickar igång fettförbränning

    Är inne på dag 18 (ser att jag skrivit i min kalender -8kg??) så jag antar att jag står stilla...men så fruktansvärt segt!

    Pitesara: Ja allt handlar om att planera och det gör jag inför framtiden när jag skall börja med jämvikt (om det nu kommer att ske inom detta århundrade). Har tänkt kyckling filé koka i hönsbuljong lagerblad. Ta chili, ingefära, vitlök hacka allting lägg i mortel o mal tills det bli en slags pasta häll på lite rapsolja och citronsaft kladda på kycklingfile plasta in och styckfrys. Ta fram om man tex vill ha sallad skär i tärningar Voila asiatiskt kycklingsallad, eller värm i ugnen lite fullkornsris varma grönsaker middag!
    Det var bara ett av mina ideér tänk så mycket man kan göra med en tråkig kyckling filé, det måste funka med kalkon oxå.

    Oj blev långt...sorry!

  • Emma042

    Pitesara

    inne på dag nr 10! kanske min tröskel då?

    Om man käkar omega 3 slipper man dricka olja då?

  • AngelinaJolie

    Jag förstår faktiskt inte det med oljan!
    Fungerar utmärkt med omega 3, magen är ok för mig numera.
    Blir man trög skall man ju ta physillum frön enligt min konsult.

  • Mi och Nez

    Hej
    Idag är nog min första sega och väldigt gnälliga dag. Har varit ledig hela dagen vilket nästan bara varit jobbigt. Inte så att jag har längtat efter någon speciell mat eller känt ett sug efter godis. Jag har bara haft tid att tänka till och då insett att det är otroligt jätte synd om mig!
    Saknar att få laga mat och njuta av den tillsammans med mannen, vänner och familjen. Ta en fika med tjejkompisarna eller göra en stor frukost...

    Suck.

    Återkommer imorgon då jag förhoppningsvis är på bättre humör!

  • Emma042

    helt vansinnigt egentligen att allt ska kretsa runt mat. vi sticker ibland hem till kompisar efter att deras kids har lagt sig så spelar vi spel o myser. brukar iofs innebära lite ost o så, men kan ju lika gärna bara vara mumsig fruktbricka. ska jag tänka på när jag får börja äta, om 100år..

  • Emma042

    tog 3 st omega 3 kapslar innan ikväll. dessa skulle man inte "äta om" alltså inte smaka makrill, jo tjena! jag går o rapar fisk, inte så mysigt hehe

  • AngelinaJolie

    Ahh jag skiter i den jävla vågen och måttband! Står bara stilla däremot tar jag till mig kläder och skor ett par byxor som suttis som korvskinn sitter löst! Mina höga stövlar med resårband som jag fått slita och dra upp dragkedjan kan jag dra upp smidigt! Nästa vecka skall jag prova min vackra kashmir rock som jag inte har fått in mina armar på länge...

    Imorgon är jag bjuden på BBQ...det får väl gå det är ju sällskapet man vill umgås inte köttbiten hehehe.

    Skall träna idag 1 timme på stairmastern, börjar bli beroende av gymmet nu..sjukt!

    Kram

  • Emma042

    lite sur på hälsokostaffären med omega 3 kapslarna. De hade ju som sagt erbjudande nu så jag köpte en dubbel förpackning. Vad de inte berättade var att det är kort datum på paketet. Jag kommer inte hinna få i mig alla innan tiden gått ut! Skäms!

Svar på tråden Xtravaganza, här kommer jag!!