• Emma042

    Xtravaganza, här kommer jag!!

    Idag ska jag skriva in mig på extravaganza för kursstart v 38. Jag är sååå laddad men samtidigt skiträdd, tänk om jag förgås av hunger :D Någon som har testat? Jag ska gå ner ca 25kg hade jag tänkt....något vill jag iallafall losa!

    Har hört underbara historier om hur kilona rasar av. Vore jättekul om nån mer skulle börja samtidigt så man kunde stötta varandra.

  • Svar på tråden Xtravaganza, här kommer jag!!
  • AngelinaJolie

    Jag har såna där ketos stickor och det "lyser" på det starkaste färgen...faktiskt åt jag TVÅ GROVA KNÄCKISAR varav en med KALLES KAVIAR. Herregud vad gott det var sen blev jag mätt kunde fortsätta vidare. Mätte ketos halten 3 gånger igår kväll...men för säkerhetsskull skall jag mäta snart oxå...fast rörläggarna är här lite svårt.hehehe

    "chokladmoussen" stelnade aldrig men blev ändå jäkligt gott tycker jag.

    Ny vecka idag skall jag träna och på onsdag är det XVmöte.

    By the way eftersom man är förbannat trött på sopporna tror ni man kan pressa i en halv vitlöksklyfta? Bara för att ta död på frystorkat smaken...

    Keep on rocking and loosing!

  • Emma042

    för en glömsking som mig....hur många dagar har ni hållt på och hur mycket har ni tappat?

    Angelina har för mig att det var ok att pressa i vitlök! Tjohoo!!

  • yezziii

    om man äter något mer än dom 500 kcal om dagen så går man fortfarande ner i vikt med problemet e att det tar från musklerna i stället för fettet så tänk på det tjejer =)

  • AngelinaJolie

    Hm även om man har börjat träna? Synd man kan inte fuska i det hela ändårå.

    Jag är på dag 15 gått ner 5kg..tror jag.

    I will press garlic in my soups then...

    ciao

  • Mi och Nez

    Yezzii: Rätt mig gärna om jag har fel men ketoner är väl ju ett tecken på fettförbränning. Och mäter man då sin ketonhalt (urinstickor) och den ligger på topp trots ett knäckebröd så är väl allt ok?

    Dag 11: Tappat rösten! Nja, kanske inte kul men otroligt märkligt! Mår annars och min förkyling känns som att den är på väg att ge sig förutom att det just idag har satt sig helt på stämbanden!

    Första gruppmötet om ett par timmar och jag är så spänd på vikten. Återkommer senare.

  • yezziii

    Jo det e sant att det e ketonerna som gör att man förbränner fett och inte muskler men ett knäckebröd hit och dit kan lätt göra så att du kommer ur ketosfasen mitt råd e att hålla sig 3 påsar om dagen och strunta i det där lilla extra knäckebrödet.

  • AngelinaJolie

    SHIT jag håller på att gå ur ketosfasen!!
    Just nu visar det på det svagaste...Yezzi hur lång tid tar det innan man kan komma tillbaks? Ytterligare en vecka?

    FAN FAN FAN är helkass!

    Jag mår svindåligt...vill gråta blod.

    Helt misslyckad som människa.

  • Mi och Nez

    Nej, bara på det igen!
    Du är inte misslyckad. Vi har ju alla kommit en bra bit på vägen bara genom att bestämma oss för att börja, köpa hem produkterna m.m. Så på det igen.

    Fundera kanske på vad som gick fel och se om du inte kan hitta en lösning för att undvika det framöver. Varför åt du...?

    Försök hålla planen att bara äta sopporna. ALLTID. Risken är för stor att glida ut ketosfasen liksom du själv sa. Det är ju bara ett par månader av vårt liv.

  • yezziii

    Nej du e absolut inte misslyckad.. det tar ca 3-4 dagar att komma in i ketosen igen så allt e ínte förstört.
    Man lär sig av sina misstag =) lycka till du kommer klara det =)

  • Duchess

    *gör ett litet inhopp*

    Jag brukar hålla till i Cambridge- och GI-trådar, men är intresserad av detta med ketos. Det är faktiskt så att just knäckebröd kan göra att man trillar ur ketosen. Mjölproduker slår snabbt mot ketonerna.

    Om man absolut måste fuska, så välj t ex en bit kycklingfilé, fisk, kött eller ägg. Det är rent protein utan några kolhydrater, och tar dig inte ur ketosen.


    yezziii skrev 2008-09-22 18:45:32 följande:
    Jo det e sant att det e ketonerna som gör att man förbränner fett och inte muskler men ett knäckebröd hit och dit kan lätt göra så att du kommer ur ketosfasen mitt råd e att hålla sig 3 påsar om dagen och strunta i det där lilla extra knäckebrödet.
Svar på tråden Xtravaganza, här kommer jag!!