• Emma042

    Xtravaganza, här kommer jag!!

    Idag ska jag skriva in mig på extravaganza för kursstart v 38. Jag är sååå laddad men samtidigt skiträdd, tänk om jag förgås av hunger :D Någon som har testat? Jag ska gå ner ca 25kg hade jag tänkt....något vill jag iallafall losa!

    Har hört underbara historier om hur kilona rasar av. Vore jättekul om nån mer skulle börja samtidigt så man kunde stötta varandra.

  • Svar på tråden Xtravaganza, här kommer jag!!
  • AngelinaJolie

    Tack ni alla snälla! Usch den här ångesten är inte leka med skall iväg på långpromenad.

    Ja det är bara på det igen. Snacka om att lära sig av misstag kanske lika bra det hände nu sitter det där som färsk sår.

    Kram Kram kram

    Tur att denna sidan finns!

  • Mi och Nez

    Vi kan alla ha det tufft ibland och kanske just då är det så skönt att denna sidan finns! Så härligt att få skriva av sig och ventilera allt med er tjejer!

    Dag 13:
    Var på första XV mötet igår och vågen visade på -5,6 kg. Så underbart att se resultat (kan inte se det på kroppen än men snart måste det ju börja synas, eller hur?) Det var i och för sig en i helgen som sa att jag såg smalare ut men ingen av mina vänner eller familjen har sagt/sett något än. Jaja, skönt i alla fall att något händer!

    Hörs senare!

  • pitesara

    Åhhh... Jag behöver uppmuntring. Hjälp.
    Jag håller på att falla tillbaka.. Har gått upp minst ett par kilo :(.. Det är så svårt, svårt att veta vad man ska äta, hur mycket osv ..

    HJÄLP!!

  • Emma042

    Jag har inte tagit den där obligatoriska oljan....tänkte att det behöver inte jag, men på mötet så sa tjejen att det skulle man visst. Igår var det dags. Jag tänkte att det kan väl inte vara så farligt att sluka en msk olivolja. Men fy alltså, jag höll på att kräka, inte av feta oljan utan av smaken. O den ringlar man över sallad, fy fanken!! Det rev i halsen o jag drack o drack o drack en massa vatten men smaken var kvar. Sen hostade jag o smårapade äckelsmaken hela kvällen. Ikväll är det jag som shakar ner det i sparrissoppan .

    Tänkte få sambon att dra ut orbitrekken i tvrummet. Så ska jag köra loss till americas funniest homevideos love it. Don´t love trekka, men ska banne mig försöka få igång lite mer vardagsmotion.

  • Emma042

    Jag drog i en hel klyfta vitlök i sparrissoppan igår, funkade bra. Ganska gott faktiskt, tror det blir min mat på lördagens sittning. Riktigt finhackad vitlök, känndes härligt att få fatt i en sån bit och "småtugga" med framtänderna tänk så lite som kan förgylla en kväll!! Fin kväll som jag sen pajade med olivoljan haha!!

  • AngelinaJolie

    Emma skippa Olivoljan har oxå svårt för den ta Rapsolja helt neutral i smaken!

    Jag ligger fortfarande -5kg och det är dag 17...står man stilla länge någon som vet?
    Är på starkare Ketos nu!!

    Den här Omega tre alltså smakar markill hela tiden från munhalsen....men tror det funkar är inte lika "dum".

    Kram

  • Mi och Nez

    God morgon (okej jag vet att klockan är efter elva, men jag behövde verkligen en sovis idag!)

    Angående oljan så fuskar jag. Jag har inte tagit någon olja alls men magen fungerar ok i alla fall. Funderar dock på att köpa de här omega 3 kapslarna men å andra sidan så är ju inte makrill-andedräkt något jag strävar efter heller...

    PiteSara: Ta hjälp av konsulten och berätta ditt problem. Vi andra är ju inte komna så långt än så våra råd kanske inte är till så mycket hjälp tyvärr. Men du ska veta att vi tycker att du har varit superduktig!! Gått ner massor ju! Så kämpa på. Shakerna är ju en ganska enkel bit jämfört med att hålla balansen så prova att vara lite mer strikt igen och ge järnet.

    Emma: Kul att träffa dig förresten i måndags! Får se till att vi kommer ut på en långpromenad snart. (Jag åker dock iväg till Småland fre-sön så det får nog bli tidigast i nästa vecka.

    Angelina: Tråkigt att stå stilla. Det känns lite som att man inte ska behöva det i denna metoden (åtminstone inte i början) tycker jag i och med att vi går ner på en sån otroligt låg kalorinivå. Två förslag:
    * Mät dig med måttbandet och se om det inte händer saker där istället. Kanske du minskar i kroppsomfång men står still lite på vågen.
    * Motionera mer.

    Mätte mig själv i morse och kunde glatt konstatera att jag blivit lite mindre

    10/9 Midja - 91 cm NU 83 cm.
    Höften - 104 cm NU 100 cm.
    Lår - 64 cm NU 61 cm.
    Byst - 108 cm NU 103 cm.

    Ha en superhärlig dag tjejer!

  • Emma042

    Haha!! Mi vår alldeles egen coach!! Det var jättekul att träffa dig med. Sambon frågade när jag kom hem "träffade du hon nättjejen" Du e min nättjej du

  • Mi och Nez

    Ja Jag verkligen älskar vår lilla tråd här! Kan nog inte beskriva hur mycket jag tycker att den hjälper mig i detta; att få lov att skriva, tips, fråga och prata med er andra i samma sits!

  • yezziii

    jag fattar inte.. vad e det för olja ni tar när ni går på helfart?

Svar på tråden Xtravaganza, här kommer jag!!