• Emma042

    Xtravaganza, här kommer jag!!

    Idag ska jag skriva in mig på extravaganza för kursstart v 38. Jag är sååå laddad men samtidigt skiträdd, tänk om jag förgås av hunger :D Någon som har testat? Jag ska gå ner ca 25kg hade jag tänkt....något vill jag iallafall losa!

    Har hört underbara historier om hur kilona rasar av. Vore jättekul om nån mer skulle börja samtidigt så man kunde stötta varandra.

  • Svar på tråden Xtravaganza, här kommer jag!!
  • Mi och Nez

    Wow, bra jobbat tjejer!

    Är så spänd på hur mycket jag har gått ner men jag har bestämt mig för att vänta med att väga mig till nästa måndag då jag ska på mitt första gruppmöte.

  • AngelinaJolie
    pitesara skrev 2008-09-14 21:48:41 följande:
    Nu har jag kört upptrappning i 2 dagar och jag mår underbart :)Ställde mig på vågen i morses och blev glad då vågen visade att jag tappat 9,4 kilo.Mätte mig även idag och det är bla 12 cm i midjan.. Tjooohooooo!!
    wow vad roligt....åh jag längtar oxå efter ägg och keso...inatt drömde jag om morotsbiffar (som jag inte tycker om) helskumt!
    12cm..ujuj det är riktigt mycket!

    Idag mår jag bättre men än så länge är det ju fortfarande morgon brukar bli värre under eftermiddagen.

    Kram då alla tjejer!
  • AngelinaJolie

    Mi och Nez skrev 2008-09-13 20:10:58 följande:


    Emma: det är ju toppen. Minus 3 kg redan! Det är vad jag hoppas på med xtravaganza och du klarar det innan du ens börjat!Okej, kvällens uppdatering; Mår lite bättre nu. Otroligt skönt att jobba och vara upptagen med annat än att tänka på mat Det går verkligen i vågor under dagen hur jag mår. Har varit alltifrån darrig och lite yr till superpigg...?! Hoppas att det blir lite stabilare snart!
    Hej!
    Hur har det gått?
  • MilosMamma

    >Hejsan, jag ska köra cambridge nu, men det är såååå segt, det är så himla äkligt med och jag måste ner 25 kilo (övervigt sen graviditeten, sonen kom för snart 1 år sen)

    Hur funkar extravaganza?? vad kostar det?

  • Emma042

    Jag körde igång imorse med en vaniljshake. fy fasen, skakade inte riktigt så den var klumpig sen lät jag inte vattnet bli kallt så den var helt "fesljummig" kräk smakade det. men såfort den var slut känndes det bra halv tio drog jag i mig blåbärsshake, sen kollapsade min mage! Har någon annan haft besvär med magen?

    Hittils känns det bara bra (förrutom magen) Jag ska klara detta! Har lovat mig själv att jag ska gå ner minst 10kg på 3 veckor. Jag kör den längsta helfarten, 8 veckor. Och ja, jag kommer slänga mig hem o upp på vågen *skrattar* kanske har försvunnit några gram med magbesvären

    Just nu känns det trist att jag varken dricker te eller kaffe.. .hade varit gott med nåt annnat än vatten att blaska i sig....

    Ni andra tjejer är skitduktiga, önskar jag hade kommit så långt redan!

  • AngelinaJolie
    Emma042 skrev 2008-09-16 10:30:59 följande:
    Jag körde igång imorse med en vaniljshake. fy fasen, skakade inte riktigt så den var klumpig sen lät jag inte vattnet bli kallt så den var helt "fesljummig" kräk smakade det. men såfort den var slut känndes det bra halv tio drog jag i mig blåbärsshake, sen kollapsade min mage! Har någon annan haft besvär med magen?Hittils känns det bara bra (förrutom magen) Jag ska klara detta! Har lovat mig själv att jag ska gå ner minst 10kg på 3 veckor. Jag kör den längsta helfarten, 8 veckor. Och ja, jag kommer slänga mig hem o upp på vågen *skrattar* kanske har försvunnit några gram med magbesvären Just nu känns det trist att jag varken dricker te eller kaffe.. .hade varit gott med nåt annnat än vatten att blaska i sig.... Ni andra tjejer är skitduktiga, önskar jag hade kommit så långt redan!
    Min mage är oxå lite konstig...inte hård men tvärtom! Och det har kommit nu på de sista dagarna...jag menar inga inkomster inga utgifter eller? Så jag undrar oxå...nån som vet?
    Jag skall oxå köra helfart 8 veckor...kämpa på är nu själv inne på dag 9!
  • Emma042

    jag frågade igår hur det var med kistan. Hon svarade att en del slutar bajsa helt, andra bajsar som vanligt. Hur går det ihop? som du säger inget fast in, inget fast ut. (vilket samtalsämne!)

    Men alltså! jag springer o kissar hela tiden! som värsta hästen..

  • AngelinaJolie
    MilosMamma skrev 2008-09-16 09:13:53 följande:
    >Hejsan, jag ska köra cambridge nu, men det är såååå segt, det är så himla äkligt med och jag måste ner 25 kilo (övervigt sen graviditeten, sonen kom för snart 1 år sen)Hur funkar extravaganza?? vad kostar det?
    Har provat cambridge (vill du ha mina gamla påsar)som jag inte fick ner.
    Du kan gå in på Xtravaganza.se och titta hur det funkar.
    Pris verkar variera men jag betala 3000kr för 15 veckor intensiv program (625 kr rabatt) för det får man en bok, CD, träff en gång i veckan, tillgång till en personlig sida på Xtravaganza, shake, måttband...har jag glömt nåt? Sen tillkommer givetvis sopporna och shake. 545spänn för en veckoranson.

    Har säkert missat nåt som tjejerna här säkert fyller i...hehe!
    Good Luck
  • Mi och Nez

    Dag 6: Är uppe i Stockholm nu vilket försvårar mat/dryck-intagen lite. Känner mig bättre i kroppen men samtidigt lite småsur över att inte få lov att gå ut och äta eller shoppa loss här i huvudstaden. Ja, får väl se om jag kan hitta några fina assesoarer möjligtvis. Känns ju inget kul att köpa kläder nu som antagligen kommer att vara förstora om ett par månader. Men men, det är ju mitt eget val och just denna hårda dieten är ju väldigt kort del av livet om man ska försöka se det hela lite mer objektivt...

    Fram till igår kväll följde jag programmet exakt, men fick en liten brytning igår och åt två knäckebröd. Resonerade mig fram till att jag behövde det och tror heller inte att det skadar dieten så mycket. Två knäcke = ca 80-100 kcal. Då vi normalt äter mindre än 500 kcal på en hel dag borde inte 100 till göra så stor skada. Normalt äter vi ju mellan 2000-300 kcal dagligen så hur jag än räknar så borde jag ändå gå ner för inte kan ju två knävkebröd fylla upp hela glykogendepån igen.

    Visst, kanske inte helt bra men vad tusan nu är jag på det igen! Ska på första mötet om en vecka så jag "hinner" nog gå ner lagom till dess i alla fall.

    En glad sak som jag upptäckte var att jeansen glipar lite i midjan Små saker men det peppar.

    Hur går det för er andra?

  • AngelinaJolie

    Men det jag gör är inte normalt...typ turistmage!
    speciellt efter sopporna....håller med vilket samtals ämne.
    Men imorgon skall jag på träffen kan fråga då med dock inte inför alla...fina flickor bajsar inte *asgarv*!


    Emma042 skrev 2008-09-16 10:42:05 följande:
    jag frågade igår hur det var med kistan. Hon svarade att en del slutar bajsa helt, andra bajsar som vanligt. Hur går det ihop? som du säger inget fast in, inget fast ut. (vilket samtalsämne!)Men alltså! jag springer o kissar hela tiden! som värsta hästen..
Svar på tråden Xtravaganza, här kommer jag!!