• EmmaK

    Xtravaganza, här kommer jag!!

    Hej tjejer!

    Så har jag äntligen hittat en sida om xztravaganza, jag blir så glad. behöver ha folk att snacka med mellan våra gruppträffar.

    Jag har hållt på i 3,5 vecka. har gått ner 6 kg, dock märker jag inget på måttbandet, men jag kommer i jeans jag aldrig tidigare kunnat ha :)

  • EmmaK

    det handlar om ca 20 kg, så jag har ju en bit kvar. har redan nu ställt in mig på att hålla helfart i 10 veckor, blir det minrde är det bara en bonus. lite tråkigt dock att det går så trögt, en kompis bara rasade i vikt och har blivit skitsnygg, hon åt helfart i 2 veckor och sen håller hon på med halvfart nu. efter 6 veckor hade hon gått ner 4 klädstorlekar.

  • EmmaK

    Tips inför helgen:

    Jag tar långa sovmorgnar, så samboon får gå ut med hunden. jag brukar alltid "äta frukost" lite senare, och sover jag längre så förskjuts allt, så jag har sista shaken till ganska sent på kvällen, så man kan mysa lite i soffan. jag har valt att fortfarande göra saker med vänner, jag går på middagar och sånt, kom på att det skulle vara alldeles tråkigt att isolera sig i 10 veckor. annars tipsar jag om att unna sig saker på helgen om det går. nästa lördag ska jag t.ex. fixa naglarna!

  • EmmaK

    Kostnade verkar vara lite olika beroende på var man går. jag betalar 600:- i inskrivningsavgift, de första 3 månadena betalar 989:-/medlemsavgift och resterande 8 månader 598:-/medlemsavgift. då får jag även träna på alla XV-viktcentrum, dock var det inget jag själv bad om, jag tränar redan på SATS. Jag betalar 499:-/veckan för sopporna på helfart. ungefär 23:-/måltid.

    Men jag tror också det funkar att det kostar lite mer, jurt för motivationen. idag ska jag träna spinning och ska väga mig på gymmet.

    Dock har jag förlorat min plånbok så halva natten gick åt att ringa och spärra diverse kort och idag är jag smått deprimerad, känns som om jag har halva mitt liv i plånboken :(

  • EmmaK

    Jag håller med PennyJenny, visst är det jobbigt att gå på helfart, men det riktiga jobbet för mig blir när jag ska börja äta igen, hur jag ska åta och inte frossa i en massa mat. men sånt ska man ju lära sig på gruppträffarna.

    idag har jag i alla fall haft kläd-provar-dag! och oj vad jag känner mig duktig och motiverad, när klädern jag inte tidigare kunnat ha är lagom och vissa är även förstora!

  • EmmaK

    Jag har gruppmöte ikväll, ska väga mig också hade jag tänkt, det är 2 veckor sen jag vägde mig och jag är nyfiken att se vad som hänt med fettprocenten. igår såg jag för första gången att magen blivit lite mindre, det var en skön känsla. dock går det alldeles för långsamt i min smak, jag har fortfarande nästan 2 kg kvar till första delmålet och då har jag snart passerat halvtid, jag har 2 delmål kvar. förhoppningsvis går det snabbare sen, men man vet ju aldrig. tänk om jag inte nått målvkt efte 10 veckor? då får jag ju fortsätta tills dess jag är klar, hoppas bara det blir innan julaftonen, det är den dagen jag ska äta precis vad jag vill. sen blir det utgång på juldagen, så då hade jag tänkt dansa bort allt extra :)

  • EmmaK

    Vägde mig igår, har gått ner totalt 8,8 kg på 4,5 vecka. nu är det bara 1,2 kg till första delmålet. men om det ska hålla på i dne här farten kommer jag får äta soppor betydligt längre än november ut :(

  • EmmaK

    nu är det lite väl tyst i denna tråden. själv har jag provat kläder idag och kan göra mig av med lite byxor, känns kanon. jag ska träffa min familj i helgen, de har inte sett mig sen jag började, och det ska verkligen bli kul att se deras reaktion!

  • EmmaK

    Hur går det för er?

    Jag är inne på min 7:e vecka, men kommer förlänga helfarten med 3 veckor, så det är 5 kvar. har tills i söndags tappat 14 kg, så jag är nöjd med 2 kg i veckan, så hinner både huvud och hud med. men det är ju ofantligt tråkigt!

Svar på tråden Xtravaganza, här kommer jag!!