• Mirred

    Umeåbrud 2015

    Busmalin skrev 2015-01-25 11:42:19 följande:
    Vad kul!! Vill du visa inspo-bild på modell?? Alltid kul att se klänningar!

    Vi skickade ut våra inbjudningar tidigare i veckan och det verkar som om folk har fått dem. Vi beställde våra på Vistaprint och jag tror inte ens jag betalade 350:- för alla våra, och det är inklusive kuvert och matchande klisterlapp att sätta på baksidan. Så om ni funderar på att göra egna så kan det tänkas att det är minst lika billigt att beställa på webben! - Om man inte tycker det är kul med pyssel - vilket inte jag gör! haha! Och tänk också på att de flesta är ju två personer på ett kort - så man inte beställer för många. 

    Det har trillat in några OSA på hemsidan och det har kommit några meddelanden i telefonen om glada gäster som absolut vill komma på bröllop. Glad Det känns så kul! Då blir det mer verkligt på nåt sätt! 

    Var dessutom på Bröllopsfeber igår här i Stockholm. Kul med mer inspo och super att få en massa rabatter på ringar och dukning. Så nu blir det att beställa dukar och servetter från DUNI och ta med m2b och välja ut våra ringar. Dock hittade jag förstås min ring hos en guldsmed som inte är kopplad till kedjorna med rabatt. Så ytterligare en post som blir dyrare ön jag tänkt! GAH! Flört
    Jag hade egentligen ingen inspo-bild, hade en rätt klar bild hur jag ville ha den, lite släp, lite öppet i ryggen, spets, enkel...och ABSOLUT inte tubtop...och sen blev det en liten extra detalj på ryggen/släpet =)
    Var dock lite missnöjd med servicen på Högtidskläder...men men, jag fick min klänning så!

    Vi kommer beställa, sitter och kollar på de olika nu=)

    Roligt att de har börjat trilla in OSA =)

    Nu är de dags för en promenad i solen! Bäst att passa på när man kan
  • Mirred
    Kotten skrev 2015-01-26 15:31:23 följande:

    NU har våra inbjudningar börjat landa hos folk. Några av mina syskon har hört av sig med hurra-rop och min kära far hade inte riktigt ord att beskriva. Det blev en smärre chock men han var glad och rörd. 


    visste de inte om att ni ska gifta er??? Roligt att de blir glada=)
  • Mirred
    Kotten skrev 2015-01-26 19:58:07 följande:

    Nej, vi har inte förlovat oss utan vi körde på att utan att berätta bjuda in per post till vårt bröllop. Det kändes mest spontant och som en rolig grej :)


    Vad roligt att göra så =)
  • Mirred

    Fick hem mina skor idag som jag beställt, dock va de lite för små så de blir att returera dem och sedan ta en större storlek! Jätte fina, min M2B tyckte också att de va jätte fina så de är ju ett plus =)

    Kotten vi har samma sak, vi ska börja fixa med våra och skicka ut dem så fort de är klara så att folk kan ta ledigt, visst, alla vet ju nästan om när vi gifter oss, men ändå!

    Började göra servettringar förra veckan =)

  • Mirred

    Lättast att kopiera av allt, svårt att förklara det...riktigt enkelt, lite roligt att göra det själv=)


    1. Knipsa av en bit aluminiumstråd med en avbitartång, till en servettring ca. 25 cm . lite beroende hur stort ett litet hjärta du önskar. Böj tråden på mitten.
    2. Gör bågarna på hjärtat på varsin sida av det du böjde, du kan använda en penna att böja runt, så du får lika stora bågar.
    3. Vik ut en sida, där du vill att hjärtat ska sluta, och ringen ska börja.
    4. Gör likadant på andra sidan.
    5. För att göra själva ringen, kan man använda sig av något som är i samma storlek som man önskar ha ringen. Jag har använt mig av skyddet till matberedaren!
    6. Tvinna ihop de två ändarna.
    7. Knipsa av det som blir över med avbitartången. Blir det vassa kanter där du knipsade av,använd en tång som är platt och bara tryck ned det vassa, så det blir ett bra avslut.

  • Mirred
    Busmalin skrev 2015-01-29 16:03:54 följande:
    Jag fick också hem mina skor igår! SÅÅÅ FINA! De satt som ett smäck - jag har en väldigt vanlig 38'a i skostorlek så jag brukar kunna ha alla skor. Men så länge man kan byta storlek så är det ju lugnt som för dig! Dock är de lite hårda så kanske får jag gå runt hemma lite i dem - eller lägga plåster på hälen på bröllopsdagen! Sen har de en sjukt smal klack så man får ta det lite lugnt inomhus!
     Vart köpte du ifrån?
    Sambon postade dem imorse så nu är de påväg tillbaka till Footway! Riktigt skönt med fri frakt och fri retur!
  • Mirred

    Jag köpte mina från Brandos. Det är ett par Menbur och de matchar min väska så fint! Väskan lyckades jag köpa här via bröllopstorget i höstas för typ 200:- Klart nöjd över båda inköpen!

    Sen är ju frågan om man nånsin kommer att använda båda två igen! ;) Men det får det vara värt

    Fina! Jag har också från Menbur,mina kom idag:)

  • Mirred

    Precis,roligt med en till 1/8 och som ska va i backen kyrkan :) vilken tid är eran vigsel?

    Finslipar på de sista i inbjudningskorten nu... Känns som att vinlistor något i "infon", vi har tagit och skrivit om specialkost/alkohol/alkoholfritt, toastmaster, bröllopspresent.... Något mer som behöver vara med????

  • Mirred

    Nu är inbjudningskorten beställda så snart kommer de till oss så att vi äntligen kan skicka ut dem!

  • Mirred

    Det är inte kl 14 då? För är inte vigslarna en 30-45min? vi har kl 13 iaf. Alla förslag som jag fick av pastoratet var heltimmar...

    Alla våra gäster är typ från Ume el har anknytning hit så transport behövdes inte fixas med, alla får ta sig dit på egen hand...
    Barnfritt kommer vi inte att ha, min sambo har en dotter sen tidigare och jag skulle inte kunna tänka mig min bröllopsfest utan mina brorsöner...

    Inbjudningskorten är skickade till oss nu, så nu väntar vi med spänning på dem =)

Svar på tråden Umeåbrud 2015