• Mirred

    Spännande med 40dagar kvar, börjar allt falla på plats?

    Vi hämtade min ring i fredags, bonusdotterns klänning och hårband är klart, bara skor kvar till henne... Bilen verkar vara på G, på lördag ska vi på Ikea :)

  • Mirred

    Så nu kan vi bocka av Ikea på listan på ställen att besöka innan bröllopet, har fått tag på endel saker nu till bröllopet+att vi har hittat en höghatt till min M2b, min farfars :) hans ring blir klar på fredag :)

    Imorgon är det 2månader kvar tills jag är fru

  • Mirred

    Äntligen är bordsplaceringen klar, vi blev 61st allt som allt...har dock alltid haft för mig att vi skulle vara 62st...nästan allt är skrivet om gästerna också!
    Satt i helgen och klippte ut 61st cirklar av tylltyg som ska va till riset...jag vill helst slippa allt vad klippa i tylltyg heter nu... ;)
    Endast 20 servettringar kvar att fixa!


    1/7 blir det att gå till högtidskläder för att korta upp min klänning lite grann =) 47dagar kvar!!!!

  • Mirred
    Hanna80 skrev 2015-06-24 21:12:32 följande:

    10 dagar kvar! Nu snurrar tankarna runt vad jag har kvar fixa. Lagomt pirrigt och nervöst nu. Nu är det nära!


    åååå va roligt!!! Spännande!!!

    Vi håller på att ordna med det sista nu, tror vi...vi väntar på besked av kantorn ifall vi kan ha den utgångslåt som vi vill ha...
    Har endel kontakt med dem på Mässen nu med det sista där...Ska sy upp klänningen samt träffa Sandro på onsdag...färga håret imorgon, löshåret skulle sättas in först på onsdag, men är nu ändrat till måndagen innan den stora dagen!!!
  • Mirred

    Så, nu är möhippan gjord :) blev väckt av att det plingade på dörren kl 8...sambon va självklart i duschen så jag fick öppna och där stod den mystiska mannen! En man klädd i mc-ställ och hade nere viciret så att jag inte kunde se vem de var...

    Åkte hem till tärnan där alla väntade, min kompis från Sthlm kom också upp, hon hade sagt till mig att hon skulle på konfirmation i Gbg och min svägerska skulle ju va i Lule hos mina föräldrar. Åt frukost, och sen fick jag en ögonbindel och sattes i bilen...får lyssna på "en rosa helikopter" och fick sedan i uppdrag att sjunga den offentligt!

    Stannade och kissade på macken i Ånäset och därnfick jag sjunga den!

    Sedan hamnade vi på Boda Borg där en gammal klasskompis mötte upp oss :) var där i några timmar, mitt lag vann! Sen åkte vi till stiftsgården och satt i solen, när vi gjort oss klara så dök min andra svägerska upp, hon skulle inte ha kommit, då de fått en vattenskada hemma...satt sedan i en jacuzzi till 02.30! allt var helt perfekt och jag är sjukt nöjd med helgen!!!!

  • Mirred

    Galet, snart bara 2,5v kvar!!! Tror att jag gjort klart alla servettringar nu i helgen!
    Min m2b hade sin svensexa i helgen, han var sjukt nöjd med den=) extra glad för att mina bröder dök upp på den +att en av dem åkt från lule för att vara med!
    Själv så hann jag och min tärna och hennes son göra cake popsen!

    var på vigsel i fredags, de hade en sjukt snygg bil, var lite fräck och frågade han om han var ledig när vi gifter oss, han skulle kolla upp detta!

    Hur går det för er andra?

  • Mirred

    Jag ska på ansiktsbehandling idag, med färgning av fransar och bryn (samt plockning), sen ska jag på lördag in och få mitt löshår, skulle egentligen fått det den 27:e, men frissan skulle utomlands då, hon hade bara mig och min m2b inbokade den dagen så då öppnar hon på lördag istället!
    Har nu börjat fundera på om jag ska ordna med naglarna, dock inga gele/akryl då jag är inom vården och endast har 2v semester...

    min morbror tillika präst ställde till de för oss för 2v sen och sa att vi måste ha en till psalm, programblandet för kyrkan var ju SJÄLVKLART redan tryckt, så vi får sätta in ett lösblad för detta...
    Inväntar några svar från REX men sen tror jag att de mesta är ordnat...måste ordna med placeringskorten också...men de går som snabbt...

    ska beställa en morgongåva till karln också, måste bara maila företaget...

Svar på tråden Umeåbrud 2015