• Mirred

    Umeåbrud 2015

    Roligt att allt flyter på för alla =)

    Vi anlitar Sandro i typ 5h tror jag att det blev. De tar 8995kr, men då får man 2000kr till produkter.

    Sitter på jobbet och drömmer mig bort till den stora dagen =) Var ner och kollade på klänningen i helgen med grannen (som också ska gifta sig i sommar) och började då längta ännu mer!!! Nu försöker vi hitta en bra lösning på hur vi ska göra med gästerna efter vigseln och att brudskålen blir...vi är lite splittrade, svärfar fyller 70 3dar senare så de vill gärna åka iväg och fira han (med min m2bs släktingar) då vi är och fotar oss...men då har vi övriga gäster som vi ska ordna med, hade en plan men den gick i stöpet...så det blir nog att maila mässen och höra om de kan hjälpa till med att ställa fram lite saker till de övriga gästerna att äta på...typ lite cake pops, macaroons osv...plus nått kallt att dricka (hoppas att det är varmt)

  • Mirred
    Ninjara skrev 2014-08-01 21:56:42 följande:

    Här tänkte jag starta en allmän tråd för oss som gifter sig i eller omkring Umeå. Kanske hemmahörande i Umeå men gifter sig någon annan stans.

    Vårt bröllop blir i maj 2015 och redan nu är planeringen i full gång. Vad har ni för drömmar och tankar kring ert bröllop?


     hur går det för er med era planer, det närmar sig ju för er
  • Mirred

    Om 4månader är vi gifta :) la upp en bild på Facebook nu med nedräkningen, och påminde folk att det är dags att börja osa.... Fick då ett mail av en tjej som jag umgicks med endel förut och vi var på deras bröllop förra sommare, där skrev hon: jag antar att jag inte är bjuden på bröllopet när du skrev sådär tidigare idag?

    Tycker att det är lite fräckt att göra så...el är de bara jag och min m2b? Vi har knappt umgåtts de sista året....Skrev bara atthon inte är det, då vi var tvungna att begränsa gäst antalet....

  • Mirred

    Problemet är ju det att om jag skulle bjuda tillbaka för alla bröllop som jag varit på så skulle inte de andra än dem.... Vi umgicks knappt nå mycket när hon gifte sig heller....

  • Mirred

    Så då var både hindersprövning och efternamnsbytes-anmälan inskickad, satte dem precis på lådan... Känner igen din känsla Plättis, nu är de på riktigt och blir mer verkligt att vi gifter oss om 3månader och 25dagar!!!!

    Beställde en tiara i helgen =)

  • Mirred
    Kotten skrev 2015-04-08 08:09:29 följande:

    Vi har äntligen efter rätt så många om och men beställt ringarna, dom levereras senast om 4 veckor vilket är skönt.


    Jag har under lite oklara omständigheter också bokat tid för att få hjälp att sy om min klänning, eller ja, påbörjat processen att boka tid. Kvinnan jag pratade med var mycket oklar. Jag funderar på att hitta någon i Umeå att lämna in hos istället, jag tycker det är svårt här nere i Stockholm. Min klänning behöver en annan sorts axelband (jag måste ha BH under och det är snyggt om BH-banden inte syns) och tas in litegrand på sidorna längst upp.


    Roligt med ringarna, vad blev de för något?
    Jobbigt att hon var lite oklar hon som ska sy in klänningen =( hoppas på det bästa!

    Vi skrattade lite åt hindersprövningen, särskilt på den punkten när man ska fylla i om man är släkt el inte....min m2b är adopterad från Indien så vi skrattade endel!
  • Mirred
    Hanna80 skrev 2015-04-10 12:34:34 följande:

    Någon mer i denna tråd som försöker bli av med några kilo inför den stora dagen? Jag är hopplös på att stoppa i mig fel saker men nu för jag matdagbok och hoppas på resultat. Utöver det så har jag börjat på nagelvård. Inbiten nagelbitare som vill ha fina naglar till bröllopet. Nu tar jag tag i alla fula ovanor på en och samma gång. ;)

    Har någon av er funderat på att göra nagelförlängning? Rätt dyrt men skulle vara kul med riktigt snygga naglar.


    Vi körde 5-2 januari-feb. kanske inte så lång tid, men jag hann tappa en 4kg under den tiden...och har hållt dem...

    Jag hade nagelförlängning för något år sen, men då jag är inom vården va de ingen hit...sen gjorde det sjukt ont att ta bort dem...naglarna blev rätt sköra
  • Mirred

    jo de gjorde jag, när de skulle ta bort silicon/akrylen på salongen som jag gjort dem på...

    Med facit i hand så borde jag ha låtit dem växa ut än att låta dem ta bort de, de filade ner så mycket när de skulle bort

  • Mirred

    Har en nedräkningsapp på telefonen (och paddan) och när jag kollade på den idag så lyckades jag tajma in när det var exakt 3månader 3veckor 3timmar och 33min och 33sek kvar :)

  • Mirred
    Kotten skrev 2015-04-13 21:42:16 följande:

    Bah. Jag behöver råd. 


    Vi börjar vela (efter ett antal pikar av olika slag från diverse delar av vår familj) över om vi ska bjuda in fler, alltså dom delar av våra familjer och släkt som vi har skurit bort för att vi i grunden vill ha ett litet bröllop. D

    et handlar både om känsla (vi vill hålla det anspråkslöst, litet och lättsam stämning) men också lite grand om ekonomi även om vi skulle kunna lösa kostnaden för fler deltagare. 


    Men nu vet vi verkligen inte, hur förhåller en sig till sånt här?


    Känner igen det där, men vi har gjort så att vi har dragit en gräns, man kan inte bjuda ALLA!!!! Kör på dem som ni vill ha, det är ERAT bröllop!!!
Svar på tråden Umeåbrud 2015