• Mirred

    Umeåbrud 2015

    Så då har jag typ 15cm längre och 4ggr tjockare hår :) idag åkte hårförlängningen i:) om 2v är man gift :)

  • Mirred

    Jag ska till frissan och göra min frisyr, den kommer vara rätt tvinnad i olika nivåer, har bild på mobilen,ska se om jag kan få in den sen här...

    Skönt att alla kläder är klara nu kotten. Bonusdotterns skor är nu klara så vi alla tre är klara nu! Min M2b ska och kolla på kläder till hans bestman nu i veckan

  • Mirred
    Plättis skrev 2015-07-19 23:53:37 följande:

    Om tio minuter är det bröllopsvecka för mig och min karl! :D Allt borde vara färdigt, vi ska träffa vigselförrättaren imorgon och bestämma upplägget på vigseln. Tisdag titta till lokalen, torsdag får vi nyckel och personalen som ska jobba under kvällen får träffa kocken och lära sig var allt finns. Då börjar vi duka och dekorera, fredag sista fixet och på lördag smäller det! <3

    Håret kommer min lillasyster göra. En enkel frisyr med lockar och kanske en fläta på sidan och en lösare uppsättning i nacken. Sminket gör jag på Body Shop, och det känns jättebra. Tjejen som sminkar mig är superduktig.

    Det börjar nästan bli lite nervöst, men det känns sååå bra att äntligen få bli fru till mannen jag älskat i snart sju år :)


    Åååå va roligt =) jag har ju fortfarande en vecka till som inte är bröllopsvecka.
    Vem på body shop ska sminka dig? Det är ju några där som är riktigt duktiga, har blivit sminkad där ett antal ggr inför olika tema-fester=)

    Jag och bonusdottern satt och gjorde rispåsar igår som gästerna ska få när de kommer till kyrkan för att sedan ha att kasta på oss =) dem är hjärtformade, räckte bara till hälften av påsarna så de blev att beställa mer så att vi kan göra klart dem!
  • Mirred
    Kotten skrev 2015-07-21 13:20:23 följande:

    Mycket oklart hur vi ska hantera det här. Jag ska nog försöka få någon annan att styra upp det här. Jag blev så trött av det här krånglet, jag har liksom inte tid eller ork (vaknade också rejält förkyld). Samtidigt som det känns onödigt att betala mat osv för folk som eventuellt inte kommer så det känns ju värt att försöka få koll.


    Precis, be någon ringa och kolla upp detta! Dumt att betala för mat som inte kommer att ätas...
  • Mirred
    Kotten skrev 2015-07-20 18:54:13 följande:

    Jag blir så trött, folk har tackat ja till bröllopet men verkar nu inte dyka upp vilket inte meddelas oss utan andra i min släkt. Lite tröttsamt och svårhanterligt. Vad ska vi göra?


    Vi har nu tvärtom...sambons kusins tjej fick vi igår höra att hon ville komma på bröllopet. Vi har sedan tidigare frågat dem ifall hon ska med, men det har alltid varit NEJ, det är bara hans moster och hans två kusiner som ska med, inga respektive...tills igår, 10 dagar innan! Egentligen vill jag säga nej, men vill samtidigt inte vara den elaka, så vi har mailat messen och frågat om det går att ordna...sen får hon även ta den platsen som blir över, alltså min 1,5åriga brorson som ej ska medverka på festen med min bror och min 3åriga brorson som sällskap, samt min svägerska snett framför, hon kommer inte få sitta bredvid kusinen då allt är tryckt och ordnat.
    Sen ville de lägga till ytterligare en specialkost på mostern och ena kusinen men då sa jag ifrån...de får peta bort det som dem inte "tål"
  • Mirred

    Råkade skicka lite för snabbt...kvällen igår slutade med att jag va sjukt irriterad, sambon trodde att de va på han, men de är på hans släktingar...han vill ju självklart att hon ska komma, det vill egentligen jag också, kusinen har varit väldigt anonym med sina tjejer tydligen...men jag tycker att det är fel att göra såhär...

  • Mirred

    Åååå en vecka kvar nu:)

    Hämtade hem klänningen igår, insåg att jag kommer få hämta två nära vänner på flyget på fredag!!!! En ska bo här och den andre hos sin bror, men dem har ha,mat på samma flyg :)

    Hoppas att vi får lika toppen väder som ni Plättis! Lycka till idag och njut av varje sekund!

  • Mirred

    Härligt Plättis! Åkte förbi 5 knop igår, men de va nog innan ni va där...

    6dagar kvar nu!!! Toastmastern ska komma förbi idag och vi ska prata ihop oss om de sista, på måndag ska jag till frissan och testa frisyr, naglarna ska göras på onsdag! Är sjukt imponerad av mig själv att jag kunnat spara ut dem och lyckats hålla dem hela! Är ju inom vården sånjag ska helst inte ha så långa naglar....

    Enligt yr.no så ska de inte regna på lördag, så de får gärna regna massa nu fram tills fredag och sen kan de börja på måndag igen då vi ska ha lunch med min släkt dagen efter, helst utomhus om vädret tillåter

  • Mirred

    ja hur funkar det sen med efternamnsbyte och typ allt som hör där till med nytt körkort och sånt? Får man papper automatiskt om det, el måste man göra det själv? För jag antar att det registreras med namnbyte när vigselförättaren skickat in hindersprövningen el?

  • Mirred

    Har ringt runt till alla möjliga insatser idag. Vi ska skjuta upp några rislampor på lördag och var ju som tvungen att kolla med tillstånd för att skjuta upp dem...

    Ringde kommunen, polisen, flygplatsen...ingen av dem hade en aning om vad rislampor är. Hamnade tillslut på FLYGTORNET här i Ume och fick prata med en jätte trevlig kvinna där, som gav oss ett ok bara vi ringer och kollar innan så att det är ok med dem, att de inte är nå ambulansflyg/helikopter som kommer flyga just då!

    Sen har jag en retande hals som oroar mig lite...men mycket te kommer det bli nu!

  • Mirred

    Åååå vilken underbar dag vi hade i lördags, helt perfekt förutom att min mamma började kräkas efter efterrätten och åkte hem :( vi är så nöjda och alla våra gäster är jätte nöjda! På fredag ska vi på Sandro och kolla på bilderna, vi är supernöjda med vår fotograf, vi kände oss jätte avslappnade med hon och hon va jätte social och lätt att ha att göra med :)

  • Mirred

    Hanna80: fick du hem nytt personbevis när namnbytet gått igenom? El hur fick du veta att det var klart?

  • Mirred

    Så, då är bröllopsresan bokad och så har vi träffat vår fotograf och gått igenom alla bilder :)

  • Mirred
    Plättis skrev 2015-08-13 21:40:41 följande:
    Va?! För mig händer det ingenting alls, jag heter fortfarande samma som innan :/
    Jag blev lite förvånad att det gick så snabbt, då vi inte ens varit gifta i 2v än! Men jag är ritktigt nöjd att de gick så snabbt, vill ju som få till det med alla kort och skaffa nytt pass!
    Undrar hur lång tid det tar innan alla instanser har rätt efternamn på en...jaja, huvudsaken är ju att skatteverket har ok:at det nu!

  • Mirred
    Hanna80 skrev 2015-08-13 19:30:54 följande:
    Grattis!

    Jag hämtade ut mitt nya körkort i lördags så nu har jag alla viktiga kort med korrekt namn. :)
    Tack =)

    Skönt att ha allt klart med viktiga kort =) Ovanligt att se att det står med ditt nya efternamn nu? Fick mitt första brev med mitt nya efternamn i veckan, log när jag såg vad det stod =) Det kommer dock bli lite svårt för mig och min man att separera våra initilaer, då vi nu har samma!
Svar på tråden Umeåbrud 2015