• Mirred

    Umeåbrud 2015

    Fin bukett... jag är lite sugen på pioner jag, typ något sånt här.


  • Mirred
    Kotten skrev 2015-01-18 18:14:22 följande:

    Vi ska också gifta oss i Umeå (även om ingen av oss bor där för tillfället). Vi har planerat att gifta oss 1 augusti och har precis börjat planera. Jag har bokat kyrka men inte hittat någon bra festlokal än, den jag har funderat på får jag inte tag i =/.


    Välkommen hit!
    Hur kommer det sig att ni gifter er här? Är ni från stan el?
    Vart ska ni vigas och vilken lokal är det ni vill ha?
    Ninjara skrev 2015-01-18 15:41:22 följande:

    Pioner är ju helt vansinnigt fina. Ville först ha en sommarbukett tills det gick upp för mig att nä maj i Umeå är inte per automatik sommar i Umeå. Inte sommar bland odlarna heller tydligen så varken pioner eller liljekonvaljer finns då. Eller ja de finns men kostar nåt djävulusiskt.


    Nä, de är ju inte direkt sommar här i Maj...dock var det det för typ 2år sen el nått sånt har jag för mig...

  • Mirred
    Busmalin skrev 2015-01-19 16:29:42 följande:
    Jag tänkte nog göra såhär: 

    Tycker det är så himla fint - och så himla enkelt! Det tillsammans med lite andra ljus och kanske några fler blommor i glasflaskor så är man ju hemma. På en löpare på vita dukar. 

    Hittade dessutom odlingsväv på Biltema - billigt och bra som jag tänkte täcka över de stora blå gardinerna som finns i lokalen - så blir det inte så mörkt och helt fel färg. ;)
    Shit va fint de där var!  Kanske ska ta och göra något liknande, tom karln tyckte det =)

    Måste gå förbi floristen nångång och höra när man måste dit och boka och beställa.... vilken ska ni använda er av?

    Vad ska era karlar ha på sig? Vi funderar på att M ska ha frock coat
  • Mirred

    Jo Gregers har snygga kläder!

    Jag ska och prova klänning imorgon!!!! Lite pirrig är jag allt, en dag som jag längtat efter =) Har med mig 2 kompisar (min tärna och en av värdarna) som smakråd, dem känner mig väl så dem fick följa! Det jobbigaste blir nog att hålla tyst om klänningen för min M2B. Svärmor är sjukt nyfiken om den också, men jag sa klart och tydligt att det är bara 3st som kommer veta något om klänningen och det är jag och mina 2 kompisar, hon blev nog lite stött, men det struntar jag i!

  • Mirred

    Hmm, vi gick just igenom vår lista...vi hade tänkt ha 70gäster, men just nu är vi uppe i 83st...blev lite fler och det är som svårt att sålla bort någon mer...

  • Mirred

    Jo de kommer vi att kunna, fast de kommer bli lite annat än vad ursprungsplanen är, är dock lite osäker på hur det kommer att bli, men litar på REX att de ordnar det (det är Rex som har Officersmässen), har dock mailat dem.... sen vet vi ju inte riktigt hur många som kommer ännu....har lyckats plocka bort 2gäster...mailat några i USA för att höra om de hur de tänker med att komma el inte komma...

    Har dock safe:at och hört av mig till ett annat ställe...bara för att höra vad de skulle ta för att ha festen där

  • Mirred

    Ååååå va less jag blir, en av mina absolut äldsta vänner meddelade precis att de väljer deras släktträff före vårat bröllop Gråter
    Satt precis och snackade med henne på facebook och frågade och då fick jag till svar att dem blir ett mindre par att räkna bort från vår lista...
    Sorry, var bara tvungen att skriva av mig lite...

  • Mirred
    Kotten skrev 2015-01-23 19:39:33 följande:

    Vi postade våra inbjudningar i torsdags morse vilket enligt Posten betyder att folk ska ha dom idag men så verkar inte vara fallet hos dom flesta. Dumma Posten.


    roligt att de har kommit iväg, har ni gjort dem själva el har ni beställt? Om ni beställde vart blev det då ifrån? Tema på kortet?
    Vi sitter med våra nu och försöker utforma dem
  • Mirred

    Roligt att göra själv,vi tänkte göra allt utom inbjudningskorten själva...iaf så tänker vi nu,vi får väl se hur det blir på den fronten sen

  • Mirred

    Så då är klänningen köpt =) Testade kanske en 7st, den andra klänningen jag testade "is the one", så nu hänger den nere i förrådet så att karln inte ska se den!!! Var dock lite besviken på servicen på Högtidskläder, tur att jag hade med mig 2 smakråd så att de kunde hjälpa mig!

    Hann även gå förbi Guldsmedjan och höra om att smälta ner ringar till en ring osv, så det går att bocka av lite saker nu, tänkte även ta och beställa skor nu =)

Svar på tråden Umeåbrud 2015