• Hanna80

    Tjoho! Datu och tid är nu bekräftat från kommunen, 4 juli kl 14 är det dags. Inbjudningarna är utskrivna och postas senare i veckan. Känns som att flera stora pusselbitar fallit på plats nu.

    ????

  • Hanna80


    Äntligen fick jag till det. Så här blev våra inbjudningskort. Inte så traditionella kanske men passar oss utmärkt. 
  • Hanna80
    Mirred skrev 2015-03-17 19:02:04 följande:

    Nu är ringen beställd :) var på guldsmedjan och lämnade in ringarna som ska göras om till en :) blev några stenar också :)


    Så kul! Visa bild sedan då den är klar! ;) 

    Vi skickade inbjudningarna idag så i morgon borde de dimpa ner i brevlådorna hos våra tänkta gäster. Spännande!
  • Hanna80

    Ja det känns helt plötsligt väldigt verkligt nu. Många fjärilar i magen. Får se om man får något samtal redan i morgon. Misstänker att i alla fall en av mina två systrar kommer höra av sig. :D

  • Hanna80
    Mirred skrev 2015-03-19 17:29:57 följande:

    Hur gör ni med namnbyte? Jag ska ta min M2bs efternamn och började idag fundera på när man ska fixa med det...nån som har koll?


    Jag skickade in blanketten om namnbyte samtidigt med ansökan om hindersprövningen. På Hindersprövningen står det nu att namnanmälan är gjord. Jag kommer att ta hans efternamn.
  • Hanna80
    Plättis skrev 2015-03-24 15:30:13 följande:

    Jag fick min klänning i fredags! Den var snudd på perfekt, förutom att säljaren hade skickat med dragkedja istället för snörning. Eftersom det var några andra småfel på den också erbjöd sig säljaren att skicka en ny utan kostnad, så om någon vecka kommer rätt klänning  

    Det här är utan underkjol och i en mycket stökig hall, men när jag provade den blev jag darrig i knäna och bara kände att det här var klänningen jag letat efter! 

      


    Vilken fantastisk klänning! Jag förstår att du är nöjd, den sitter jättefint på dig.
Svar på tråden Umeåbrud 2015